ProSec Őszi Akció


Elegáns riasztó, professzionális védelem: Bemutatjuk az Ajax riasztót!

Prémium vezeték nélküli riasztó okos otthon funkcióval - Ismerje meg az Ajax biztonsági rendszereket!

Ha szeretné egy megbízható, könnyen automatizálható és távolról is vezérelhető riasztóval védeni otthonát, bemutatjuk Önnek a vezeték nélküli, fúrás, vésés és vezetékezés nélkül telepíthető Ajax riasztó szettet LightSwitch intelligens kapcsolóval, amelyet most 73.000,- Ft-os kedvezménnyel kínálunk Önnek távfelügyeleti szolgáltatásunk mellé.

A LightSwitch segítségével egyszerűen megoldható a világítás automatizációja. Beállíthatjuk például, hogy a riasztó be- és kikapcsolásával egyidőben a lámpák is fel- és lekapcsolódjanak a garázsban, vagy az előszobában, riasztási esemény esetén automatikusan felkapcsolódjanak a kerti lámpák, vagy hosszabb távollét esetén előre beállított intervallumokban kapcsolódjon fel a világítás az ingatlanban. Az Ajax mobil alkalmazásának segítségével a világ bármely pontjáról azonnal irányíthatjuk a rendszer eszközeit, így a LightSwitch segítségével a hozzá kapcsolódó világítást is.

Ajánlatunk tartalmazza:

 • Ajax riasztó kezdő szettet LightSwitch intelligens villanykapcsolóval;
 • ingyenes és kötelezettségmentes helyszíni felmérést;
 • díjmentes biztonságtechnikai felmérés és ajánlatadás.


A riasztó szett az alábbi eszközökből áll:

 • Ajax HUB 2 vezeték nélküli vezérlő központ fényképes ellenőrzéstámogatással, beépített LAN és GSM / GPRS kommunikációval, maximum 100 vezeték nélküli eszköz kezelésével, 50 hozzáadható felhasználóval, beépített akkumulátorral, 2db SIM kártya foglalattal;
 • Ajax LightSwitch vezeték nélküli intelligens villanykapcsoló automatizálási funkcióval, LED háttérvilágítással;
 • Ajax DoorProtect vezeték nélküli nyitásérzékelő;
 • Ajax SpaceControl vezeték nélküli 4 gombos távirányító, LED-es állapot visszajelzés.


Ha a biztonságról van szó, ne érje be kevesebbel!


A szükséges védelem kialakításában a professzionális távfelügyeleti szolgáltató mellett a legfontosabb tényező a megfelelő biztonsági rendszer kiválasztása. Bemutatjuk Önnek az Ajax termékcsaládot.

Az Ajax egy távolról vezérelhető, intelligens, professzionális biztonsági rendszer, amely véd a betörés, tűz és beázás ellen. Veszélyhelyzet esetén a rendszer azonnal működésbe hozza a szirénákat, mobilalkalmazáson keresztül riasztja a felhasználókat és a másodperc törtrésze alatt jelzi a távfelügyeleti szolgáltatónak a veszélyhelyzet okát és pontos helyét a leghatékonyabb beavatkozás érdekében. A termékcsalád több mint 50 eszközből áll, fehér és fekete színben, a modern kor esztétikai elvárásainak tökéletesen megfelelve nyújt magas szintű beltéri és kültéri biztonságot.

Az AJAX vezeték nélküli riasztórendszer előnyei

 • Fúrás, vésés és vezetékezés nélkül, pillanatok alatt telepíthető.
 • A 21. század esztétikai elvárásainak megfelelő formatervezés.
 • Kisállatvédett mozgásérzékelők a téves riasztások elkerülésének érdekében.
 • Beltéri és kültéri védelemre egyaránt kifejlesztett termékcsalád.
 • Rendkívül könnyű és szeleskörű bővíthetőség.
 • Az ingyenes Ajax Security Systems applikáció használatával a világ bármely pontjáról könnyen irányítható és felügyelhető.
 • Hosszú élettartamú elemek az érzékelőkben (5-7 év), biztonsági akkumulátor a központban (16 órás készenlét áramszünet esetén).
 • A saját fejlesztésű Malevich operációs rendszer immunis a vírusokra és támadásokra.
 • Több kommunikációs csatorna párhuzamos működése: Ethernet, Wi-Fi és két 2G/3G/4G SIM-kártya foglalat.
 • Kimagasló szabotázs elleni védelem.


Miért a ProSec-et válassza távfelügyeleti szolgáltatónak?

Amennyiben szeretteink, családtagjaink, önmagunk, vagy értékeink megóvása a cél, nem érhetjük be a piacon elérhető legmagasabb színvonalú biztonságnál kevesebbel.
Legyen részese annak a védelemnek, amelynek ma már több mint 7000 elégedett ügyfelünk tagja, válassza azt a biztonsági szolgáltatót, amely a legrövidebb idő alatt, a legnagyobb létszámmal, a nap 24 órájában, az év 365 napján garantálja a professzionális biztonságot!

Válassza a prémium biztonsági szolgáltatót!


Ismerje meg jobban az Ajax termékcsaládot www.prosec.hu/ajax oldalon, kérjen tájékoztatást az akció részleteiről a prosec@prosec.hu e-mail címen, vagy vagy hívjon minket a +36 1 700 1091 telefonszámon.

Ajánlatunk érvényessége: 2023. szeptember 1. - 2023. november 30.

Kérjen azonnali visszahívást , vagy MOST díjmentesen.

Az üzenetben hivatkozzon akciónk azonosítójára: #ProSecŐsz

Az ajánlat új távfelügyeleti szerződés kötése esetén érvényes, más akcióval nem összevonható.


Vagyonvédelmi megoldások cégek számára


Az integrált biztonsági rendszer előnyei az olyan hétköznapi dolgoktól, mint az egy számlára esedékes befizetés egészen a biztonsági garanciák, az egy kézben lévő felelősségvállalás, az átláthatóság és elszámoltathatóság, egyszóval a szinergikus működés maximalizálásáig terjednek.

Tovább a vagyonvédelmi megoldáshoz

Szolgáltatásaink

Szakértőnk visszahívja és segít választani az Ön igényeinek megfelelő szolgáltatásaink közül.


© 1990 - 2023 ProSec Biztonságtechnikai Kft. Minden jog fenntartva!Adószám: 10617308-2-43 · EU Adószám: HU10617308 · Cégjegyzékszám: 01 09 074494Bankszámlaszám: 11706016-20721275-00000000 · IBAN száma: HU30 1170 6016 2072 1275 0000 0000 · SWIFT kód: OTPVHUHB
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Segíthetek?