Tervezés, felmérés, tanácsadás

A tervezés a riasztó kivitelezését megelőző első folyamat. Ekkor kerül sor a meglévő riasztórendszer átvizsgálására, új rendszer tervezésére. Célja, hogy a megrendelő igényeit a szakmai előírásoknak, a szabványok és a törvényi előírásoknak megfelelve maximálisan kiszolgálja. A tervezést két külön kategóriába lehet sorolni: az egyszerűbb, kisebb riasztó rendszerek tervezését elkészítheti a riasztószerelő is, a nagyobb, bonyolultabb rendszerek tervezését csak a Magyar Mérnöki Kamaránál regisztrált vagyonvédelmi tervező végezheti. A tűzvédelmi szempontból nagy kockázatú objektumnál a hatóság előírhatja a gyengeáramú automatikus tűzjelző rendszer létesítését, melyek tervezése szintén külön végzettséget igényel.

A tervezés végeredménye a tervdokumentáció, mely típusát tekintve lehet rendszerterv, engedélyezési terv, ajánlati terv, kiviteli terv, illetve megvalósulási terv. Minden tervnek része a tervezői nyilatkozat, és a karbantartási igények megfogalmazása.

Mit jelent a biztonságtechnikai felmérés?

A felmérés az a tevékenység, amelynek során a vagyonvédelmi szakember a helyszínen ismerkedik meg a megrendelő igényeivel, és a riasztó rendszer szerelését meghatározó paraméterekkel. Felmérésnél általában három tipikus esettel szoktunk találkozni. Tervezés és építés alatt lévő házakba való rendszerek telepítése, meglévő épületek riasztó rendszer beépítése, illetve az objektumban található vagyonvédelmi berendezések kiegészítése vagy korszerűsítése a feladatunk. A felmérést magánszemélyeknek és cégeknek egyaránt díjmentesen biztosítjuk.

Díjmentes biztonságtechnikai felmérést szeretnék!
Kérjük, adja meg az alábbi űrlapon keresztül adatait és igényeit, szakértőnk pedig díjmentesen felkeresi és személyre szabott ajánlatot tesz Önnek.

Ne bízza a véletlenre, bízza profikra!
Cégünk 30 éve foglalkozik riasztó- és kamerarendszerek kivitelezésével, szerelésével, karbantartásával, továbbá távfelügyeleti szolgáltatásokkal a lehető legnagyobb odafigyeléssel és profizmussal.
A ProSec Kft. most ingyenesen felméri az igényeit és segít Önnek a döntéshozatalban.

Szolgáltatásaink

Szakértőnk visszahívja és segít választani az Ön igényeinek megfelelő szolgáltatásaink közül.


© 2002 - 2021 ProSec Biztonságtechnikai Kft. Minden jog fenntartva!Adószám: 10617308-2-43 · Cégjegyzékszám: 01 09 074494Bankszámlaszám: 11706016-20721275-00000000 · IBAN száma: HU30 1170 6016 2072 1275 0000 0000 · SWIFT kód: OTPVHUHB
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Segíthetek?