Vagyonvédelmi megoldások cégek számára

Napjaink biztonsági kérdéseire rengeteg megoldás létezik, azonban a leginkább előnyös minden szempontból az, ha olyan vagyonvédelmi szolgáltatót választunk, amely minden kérdésünkre megoldást tud nyújtani.

Az integrált biztonsági rendszer előnyei az olyan hétköznapi dolgoktól, mint az egy számlára esedékes befizetés egészen a biztonsági garanciák, az egy kézben lévő felelősségvállalás, az átláthatóság és elszámoltathatóság, egyszóval a szinergikus működés maximalizálásáig terjednek.
 
Cégünk a biztonsági megoldások piacán található legszélesebb szolgáltatási palettával rendelkezik, partnereinknek költséghatékony és kényelmes megoldást kínálunk a legkülönbözőbb ügyféligényekre, melyek felmerülhetnek telephelyek, irodaházak, építkezések vagy üzlethelyiségek védelmével kapcsolatban, mint például:

 • Riasztó (behatolásjelző) rendszerek tervezése, telepítése és karbantartása
 • Kamera (videó megfigyelő) rendszerek tervezése, telepítése és karbantartása
 • Távfelügyeleti szolgáltatás kivonuló járőrszolgálat alkalmazásával
 • Videó távfelügyelet
 • Beléptető rendszerek kiépítése
 • Élőerős őrzés, építkezés és telephely védelem, portaszolgálat
 • Tűzátjelzés, tűzjelző rendszerek távfelügyelete
 • Kültéri védelem, infrasorompó kiépítése
 • Demonstratív célú időszakos (preventív) járőrözés
 • Műszaki távfelügyelet

Riasztó és kamerarendszer kiépítése

Továbbplay_arrow

Távfelügyelet

Továbbplay_arrow

Élőerős őrzés

Továbbplay_arrow

Tűzátjelzés

Továbbplay_arrow

Kültéri védelem

Továbbplay_arrow

Időszakos járőrözés

Továbbplay_arrow

Videó távfelügyelet

Továbbplay_arrow

Miért a ProSec Kft. nyújtja a legjobb megoldást biztonsági kérdéseire?

A ProSec Kft. egy 1990-ben alapított, budai székhelyű, vagyonvédelmi és távfelügyeleti szolgáltatásokat nyújtó biztonságtechnikai vállalat.

Cégünk többek között a 2003 augusztusában bevezetett ISO 9001:2000-es* minőségirányítási rendszer tanúsítványával rendelkezik, melyet minden évben sikeres külső audittal újítunk meg. 2019 márciusában a ProSec Kft. Bisnode AAA besorolást kapott, ami a vállalat üzleti stabilitásának tanúsítására szolgál és szintén évente felülvizsgálatra kerül a Dun & Bradstreet minősítési rendszere által. A ProSec a legújabb, 2023. márciusában végbemenő minősítés alapján változatlanul a pénzügyileg legstabilabb vállalkozások közé tartozik.


Távfelügyeleti szolgáltatásunk a szakmában az egyik legfontosabb független szervezet, a Magyar Biztosítók Szövetségének (MABISZ) ajánlását is megkapta. A riasztórendszerek tervezésén és kivitelezésén át a hibajavítás és a karbantartás folyamatait egyaránt a MABISZ szakmai irányelvei alapján végezzük, így garantálva a prémium minőségű, professzionális szolgáltatásokat ügyfeleink számára.

Távfelügyeleti központunkban ügyfélorientált diszpécserek fogadják a riasztók jelzéseit:

 • 8 kapcsolt vonalon;
 • GPRS /GSM hálózaton;
 • saját rádiós hálózaton;
 • IP jelzés átvitellel.
A ProSec Kft. kifejezett versenyelőnye, hogy a műszaki rendszerek tervezését, kivitelezését és karbantartását is saját munkatársaink végzik el. Az ügyfeleink számára felszerelt rendszerek megbízható üzemeltetésének támogatására 24 órás szerelői ügyeletet működtetünk.

Új partnerek esetében kiemelt szerepet szánunk a mérnök kollégáink által végzett részletes és teljes körű biztonsági audit elvégzésére, amelynek tanulságait felhasználjuk a védelmi szint növelésének érdekében. Az audit során feltárjuk a biztonsági réseket, melyek egy része szervezéssel, a szükséges protokollok bevezetésével és a megfelelő adminisztráció alkalmazásával azonnal orvosolható.

Amennyiben szeretne megoldást találni a vállalkozásával kapcsolatban felmerülő biztonsági igényekre, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a +36 1 700 1091-es telefonszámon, vagy a prosec@prosec.hu e-mail címen, és igényelje a teljes mértékben díj- és elköteleződés mentes, személyes konzultációnkat.

Szolgáltatásaink

Szakértőnk visszahívja és segít választani az Ön igényeinek megfelelő szolgáltatásaink közül.


© 1990 - 2023 ProSec Biztonságtechnikai Kft. Minden jog fenntartva!Adószám: 10617308-2-43 · EU Adószám: HU10617308 · Cégjegyzékszám: 01 09 074494Bankszámlaszám: 11706016-20721275-00000000 · IBAN száma: HU30 1170 6016 2072 1275 0000 0000 · SWIFT kód: OTPVHUHB
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Segíthetek?