Élőerős őrzés, objektumőrzés

A ProSec Kft. rendelkezik minden olyan hatósági engedéllyel, ami az élőerős őrzés biztosításához szükséges. Őreink szakmai és vagyonvédelmi engedélyekkel, szakmai kamara tagsággal, ISO minősítéssel és kimagasló szakmai tapasztalattal rendelkeznek.
Feladatuk a rendezvény biztonságának fenttartása mellett a belépés ellenőrzése, pirotechnikai, testi épségre veszélyes, nem rendezvényre való tárgyak visszatartása/elkobzása.

A következő élőerős szolgáltatásokat tudjuk biztosítani megrendelőink részére:
 • kivonuló szolgálat
 • időszakos járőrözés
 • telephely őrzés
 • portaszolgálat
 • diszpécser szolgálat
 • gépkocsik ki- és beléptetése
 • személyek ki- és beléptetése
 • szükség szerint külső segítség hívása: rendőrség, tűzoltóság, mentőszolgálat, közüzemi szolgáltatók
 • létesítmény kulcsainak nyilvántartása, kezelése
 • az előírt dokumentumok vezetése
 • egyéb, a szerződésben előírt feladatok elvégzése
Az élőerős őrzés a legnagyobb hagyománnyal rendelkező vagyonvédelmi forma, amelynek számos különböző alfaja lehet, indítéka viszont mindig valamilyen értéknek a megőrzése. A kifejezés hallatán egyből objektumok, esetleg rendezvények védelme jut az eszünkbe, viszont ezek mellett személyvédelmet és szállítmányok kísérését, védelmét is ellátja az őrzés. Maga a tevékenység valamilyen mechanikai védelem kiegészülése, hiszen maguk az őrök munkáját is valamilyen elektronikai vagy biztonságtechnikai eszközrendszer segíti.

Mi, a ProSec Kft.-nél a közel három évtizedes tapasztalatunkra alapozva mindig a legmagasabb minőséget képviseljük és biztosítjuk, hogy a legkorszerűbb technológiával végezzük munkánkat bármilyen vagyonvédelmi feladat ellátásánál.
Ajánlatunkat mindig az aktuális törvények és szakmai irányelvek betartásával, őrzést csak és kizárólag rendezett munkaviszonnyal rendelkező őrökkel látjuk el. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal által közzétett vagyonőrök törvényes foglalkoztatására vonatkozó szabályok betartásával képezzük árainkat, melyről további tájékoztatást kaphat itt:
www.nav.gov.hu/nav/tudjon_rola
Cégünk biztosítja az egységes formaruhát az őrök számára a 2005. évi CXXXIII. törvényben meghatározottak szerint. A szolgáltatás ellátását kizárólag saját alkalmazásban lévő személyzettel biztosítjuk. A konstrukció értelmében teljes értékű felelősséget vállalunk mind a szakmai tevékenységért, mind a foglalkoztatási tevékenységért.

A távfelügyeleti piacon egyedüliként szerződésben vállaljuk Budán a 10 perc alatti kiérkezési időt riasztás esetén, időjárástól függetlenül!
Járőreink minden esetben, ki-és belépésnél, illetve rendkívüli eseménynél értesítik a nap 24 órájában elérhető diszpécser bázisunkat.

Az élőerős szolgáltatásokat kombinálhatja számos egyéb kiegészítő szolgáltatással:
 • pánikgomb
 • járőr check-in szolgáltatás
 • élőerős őrzés+ kamerarendszer+ riasztórendszer
Az őr egy pánikgomb megnyomásával egyből értesíti a járőröket, akik a lehető legrövidebb idő alatt kiérkeznek a helyszínre.
Check-in szolgáltatás. A járőr különböző kihelyezett pontokon, egyedi kódot használva ellenőrizhető, mikor, hol tartózkodik.
Kamera és riasztórendszer kiépítésére és felügyeletére is képesek vagyunk, amelyet kombinálhat az élőerős őrzéssel együtt, vagy akár külön-külön is.

Kiegészíthető kamerás megfigyelőrendszerrel

Élőerős őrzési szolgáltatásunk kiegészíthető kamerás rendszerrel, amit saját költségünkön biztosítunk az őrzés idejére. További részletekről kérjen visszahívást, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat!

Kérjen visszahívást! vagy Hívjon most! +36 1 315 0980

Szolgáltatásaink

Szakértőnk visszahívja és segít választani az Ön igényeinek megfelelő szolgáltatásaink közül.


© 1990 - 2023 ProSec Biztonságtechnikai Kft. Minden jog fenntartva!Adószám: 10617308-2-43 · EU Adószám: HU10617308 · Cégjegyzékszám: 01 09 074494Bankszámlaszám: 11706016-20721275-00000000 · IBAN száma: HU30 1170 6016 2072 1275 0000 0000 · SWIFT kód: OTPVHUHB
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Segíthetek?