Preventív járőrözés

Az időszakos járőrözés egy speciális távfelügyeleti szolgáltatás. Jellemzően azok veszik igénybe, akik már rendelkeznek kivonulásos távfelügyelettel és ebből adódóan riasztórendszerrel. Lényege, hogy véletlenszerű, vagy akár az ügyfél által meghatározott idő intervallumokban, riasztás mentes időszakban is kimennek a járőrök és ellenőrzik a védendő objektumot az előírt protokoll szerint.

Hogyan működik az időszakos járőrözés?

  • A műveletirányító szakember a megállapodás szerinti gyakorisággal az ügyfél által igényelt időpontokban, a mindenkori járőr terhelést és a járőr autó pozícióját figyelembe véve elrendeli a kivonulást.
  • Az időszakos, járőrözés típusú kivonulás nincs szintidőhöz kötve. A kiérkezett járőr ugyanúgy végzi ellenőrző munkáját a helyszínen, mintha éles riasztás lett volna. Emellett gondoskodik az egyedi kérések végrehajtásáról.
  • A helyszínen végzett tevékenységét jegyzőkönyvben rögzíti, ha valami rendellenességet talál elektronikusan dokumentálja, a diszpécsernek és a kapcsolattartó felé jelenti, indokolt esetben a készült fényképeket a megadott címekre elküldi.
  • Emelt díjas szolgáltatásként beletartozhat akár kutya etetés, postaláda ürítés, öntöző rendszer működésének ellenőrzése.

Mikor ajánljuk az időszakos járőrözést?

  • Ha elutaznak hosszabb időre és magára marad a ház
  • Ha olyan élethelyzet alakul ki, hogy fokozottabb biztonságra van szükség (pl. egyedül van otthon idős személy vagy rászoruló)

Hol lehet a szolgáltatást igénybe venni?

Ez a prémium szolgáltatás csak Budán, a ProSec Kft. saját kivonulással lefedett területén igényelhető!

Milyen költséggel jár az időszakos járőrözés?

Szolgáltatásaink

Szakértőnk visszahívja és segít választani az Ön igényeinek megfelelő szolgáltatásaink közül.


© 2002 - 2021 ProSec Biztonságtechnikai Kft. Minden jog fenntartva!Adószám: 10617308-2-43 · Cégjegyzékszám: 01 09 074494Bankszámlaszám: 11706016-20721275-00000000 · IBAN száma: HU30 1170 6016 2072 1275 0000 0000 · SWIFT kód: OTPVHUHB
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Segíthetek?