Személyvédelem

A személyvédelem, vagy más néven alkalmankénti személyi kíséret célja ügyfelünk értékeinek, testi épségének és életének védelme, továbbá garantálása a személyes és vagyonbiztonságának.

A fenyegetettség egyénenként eltérő lehet, számunkra pedig fontos a megfelelő felkészültség és a lehető legnagyobb biztonság garantálása, ezért a felkérést követően részletes kockázatelemzést készítünk, továbbá ügyfeleinkkel folyamatos konzultációt folytatunk.

Bárkivel előfordulhat, hogy olyan szituációba keveredik, amikor személyvédelemre lesz szüksége. Leggyakrabban híres emberek, jelentős anyagi javakkal rendelkező emberek, vagy hirtelen üzleti sikerrel büszkélkedhetők veszik igénybe szolgáltatásainkat.

Sajnos megtörténhet, hogy valaki életére törnek, ismeretlen fenyegető üzeneteket kap és ilyenkor a rendőrség bevonása sem mindig nyújt megfelelő biztonságot.
Ha valaki ilyen helyzetbe kerül, komoly mentális válságba is kerülhet, hiszen a biztonságérzet hiánya kihathat egészségére is.
Egy testőr jelenléte pedig nem csak a biztonságérzetet, de a biztonságot is garantálja.

Milyen egy testőr?

Ennél a tevékenységnél különösen fontos a lehető legnagyobb szakértelem és profizmus. Testőreink számos küzdősportban jártasok és szigorúan csak olyan személyeket alkalmazunk, akik megfelelő testi erőnléttel rendelkeznek, ezzel garantálva a feladatuk kifogástalan ellátását.

Személyvédelemben alkalmazott embereinknél szintén nagyon fontos a megjelenés, hiszen ők elsősorban preventív eszközként vannak jelen. A cél, hogy már tekintélyt parancsoló külsejük is elriassza a potenciális támadókat, agresszorokat.

A harmadik legfontosabb szempont a diszkréció. A távfelügyelettel ellentétben itt folyamatos személyes jelenlét van, előfordulnak esetek, amikor ügyfeleink 24 órás felügyeletet igényelnek. Alkalmazott embereink sokszor ügyfelünk imázsát is tükrözik, ezért testőreinknél alapfeltétel a kiemelkedő személyes higiénia, ápoltság és az elegáns öltözködés.

Milyen módon?

A személyvédelembe bevont erőforrások arányban kell, hogy álljanak a fenyegetettség mértékével, ezáltal az általunk alkalmazott embereink száma és a védelem módja esetenként eltérő. Szintén fontos szempont ügyfeleink igényei és sajátos kérései.

Testőreink működhetnek leplezett jelleggel, sofőrnek, vagy titkárnak álcázva, de mozoghatnak kifejezetten demonstratív jelleggel is.

Szolgáltatásaink

Szakértőnk visszahívja és segít választani az Ön igényeinek megfelelő szolgáltatásaink közül.


© 1990 - 2023 ProSec Biztonságtechnikai Kft. Minden jog fenntartva!Adószám: 10617308-2-43 · EU Adószám: HU10617308 · Cégjegyzékszám: 01 09 074494Bankszámlaszám: 11706016-20721275-00000000 · IBAN száma: HU30 1170 6016 2072 1275 0000 0000 · SWIFT kód: OTPVHUHB
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Segíthetek?