ProSec Biztonsági Percek

Kedves Olvasók!

Elindítjuk a ProSec Biztonsági Percek rovatunkat, melyekben szakértőinktől érdekességeket tudhatnak meg pár perces olvasmányokban. Fő indokunk a sorozat elindításához az volt, hogy Önök megismerkedjenek olyan érdekességekkel, amit mi több évtizedes működésünk alatt megtapasztaltunk. A bejegyzések témái eltérőek lesznek viszont mindegyik ugyanazt a célt szolgálja. Olyan dolgokat írunk le, ami költséghatékony megoldásokhoz vezethetnek, egyaránt azok számára akik még nem rendelkeznek távfelügyelettel vagy riasztórendszerrel, de azoknak is akik aktív felhasználójuk biztonságtechnikai rendszernek. Bejegyzéseinket hetente, hétfő reggel 07:30-kor tesszük közzé a ProSec hivatalos oldalán, illetve a ProSec hivatalos Facebook oldalán.

Visszahívjuk

Segítünk mivel növelheti valós biztonságát, tájékoztatjuk védelmi szolgáltatásainkról.

Díjmentes femérés

Biztonságtechnikai szakértőnk díjmentesen felkeresi és személyre szabott ajánlatot tesz Önnek.

Ajánlat kérés

Konkrét elképzelése megadása után, szakértőnk díjmentesen felkeresi és személyre szabott ajánlatot tesz.

Szolgáltatásaink

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Kedves Ügyfeleink!

A Koronavírussal (SARS-CoV-2/COVID-19) kapcsolatban kialakult nemzetközi helyzet miatt szeretnénk Ügyfeleinken segíteni!

Amennyiben olyan élethelyzetbe kerül, hogy más megoldást nem tud igénybe venni, keressen minket bármilyen olyan kéréssel, ami a szolgáltatásainkhoz illeszkedik.
Bennünk már megfogalmazódott néhány szolgáltatás, ami legfőképpen az otthoni karanténban lévőket, időseket, illetve azokon segítenének, akik nem tudnak otthon maradni gyermekükkel. A következő szolgáltatások bevezetését tervezzük:
- Gyógyszerek beszerzése és házhoz szállítása
- Preventív járőrözés- ahol a postaláda ürítés mellett fényképeket készítünk és juttatunk el az Otthonáról, amit nem tud személyesen meglátogatni.

Bármilyen javaslata van, kérem jelezze felénk!
Fogjunk össze ebben a nehéz helyzetben!

Köszönettel,
A ProSec Kft. csapata