Éves biztonsági ellenőrzés

Érdemes évente ellenőrizni riasztórendszerét, abban az esetben is, ha cégünk szakemberei telepítették le ezt a közelmúltban. Minden áram alatt álló elektronikai eszköz képes a meghibásodásra, ezért ajánljuk, ellenőriztesse évente az eszközöket.

A vagyonvédelmi berendezések időszakos karbantartása nagyon fontos momentum nem csak a riasztó, hanem a tulajdonosok életében is. Ha erre nem tudunk odafigyelni, illetve nem tudjuk, mire kell figyelni, akkor később az elmaradt karbantartások miatt jelentősebb költségeink keletkezhetnek, illetve a karbantartások elmaradása miatt megnőhet a betörési kockázat, a hibás füst, vagy lejárt szavatosságú CO érzékelő miatt tragédia történhet.
Az elvégzett karbantartás után nyugodtan mehetünk nyaralni, nem kell aggódni azon, hogy miért szólalt meg a riasztó, és haza kell jönni. Ilyen esetben megromolhat akár a jó szomszédi viszony is.

Miért is fontos valójában a biztonsági ellenőrzés?
A riasztórendszerek összetett elektronikai eszközökből tevődnek össze, amik az év minden napján, 24 órában működnek és védelmezik Önt, családját, illetve értékeit. Ahogyan a számítógépünket is érdemes rendszeresen karbantartani, szakértő véleményét kikérni, ciklikusan ellenőrizni, a riasztó rendszerekkel sincs másképpen. Az eszközök esetleges hibáit célravezetőbb, ha szakembereink állapítják meg, annak érdekében, hogy semmiképp se egy esetleges betörésnél tapasztaljuk a hibákat.

Mit tartalmaz az éves biztonsági ellenőrzés?

 • A rendszer gyors ellenőrzése
 • Működőképesség ellenőrzése
 • Akkumulátorok ellenőrzése
 • Rendszerteszt és átjelzési próba


Az éves biztonsági ellenőrzés havi díja 990 Ft+ÁFA/hó, azaz bruttó 1 255 Ft.
Az éves biztonsági ellenőrzés éves díja 11 880 Ft bruttó 15 090 Ft.
Az éves biztonsági ellenőrzését Önnek kell jeleznie, mikor szeretné, hogy szakértőnk átvizsgálja a rendszerét, de tanácsolt egy hosszabb nyaralás vagy ünnepek előtt megtenni azt. Szerződését a távfelügyeleti megbízási szerződés tartalmazza.

Mit tartalmaz a Karbantartás Gold csomag?

 • A riasztórendszer (és/vagy esetlegesen videórendszer) teljes körű karbantartása
 • Súlyos hiba elhárítása 24 órán belül
 • Nem súlyos hiba elhárításának megkezdése 3 munkanapon belül
 • Karbantartási jegyzőkönyv kerül kiállításra
 • Kiterjesztett garancia*

Mit tartalmaz a Karbantartás VIP Diamond csomag?

 • A riasztórendszer (és esetlegesen videórendszer) teljes körű karbantartása és díjmentes eseti hibajavítása
 • Súlyos hiba elhárítása 24 órán belül
 • Nem súlyos hiba elhárításának megkezdése 72 órán belül.
 • Karbantartási jegyzőkönyv kiállítása, illetve helyi üzemeltetési napló vezetése.
 • Kiterjesztett garancia*
* A kiterjesztett garancia az új, ProSec Kft. által letelepített riasztórendszerek, illetve videórendszerek eszközeire értendők. A garancia megába foglalja az esetlegesen meghibásodott rendszerek cseréjét, amennyiben a gyártó cég megfelelő használat során észlelt meghibásodást tapasztal. (Nem megfelelő használat esetében a tulajdonos téríti meg az új eszközök árát)

Kiknek ajánljuk a három különböző csomagot?

Éves biztonsági ellenőrzést mindenképpen ajánljuk az összes ügyfélnek, magánszemélyeknek és cégeknek egyaránt. A rendszer használatából adódóan bármikor felmerülhet egy hiba, amit el kell hárítani, és ennek a kiszűrése fontos, hogy megtörténjen még bármilyen betörési cselekmény bekövetkezése előtt.

Nagyobb riasztó-, illetve videorendszerek esetén érdemes a Karbantartás Gold vagy a VIP Diamond csomagra bővíteni. Érdeklődjön kollégáinknál és tudja meg, melyik ajánlat a legkedvezőbb az Ön számára!

Szolgáltatásaink

Szakértőnk visszahívja és segít választani az Ön igényeinek megfelelő szolgáltatásaink közül.


© 1990 - 2023 ProSec Biztonságtechnikai Kft. Minden jog fenntartva!Adószám: 10617308-2-43 · EU Adószám: HU10617308 · Cégjegyzékszám: 01 09 074494Bankszámlaszám: 11706016-20721275-00000000 · IBAN száma: HU30 1170 6016 2072 1275 0000 0000 · SWIFT kód: OTPVHUHB
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Segíthetek?