Koronavírus hírek

Ezt az oldalt a 2019-ben bejelentett, úgynevezett „új koronavírussal” (SARS-CoV-2/COVID-19) kapcsolatban kialakult társadalmi helyzetre való tekintettel hoztuk létre. Célja, hogy tájékoztatni tudjuk Ügyfeleinket az új, és a már életbe léptetett intézkedéseinkről.

Bármilyen javaslata van, kérem jelezze felénk!
Fogjunk össze ebben a nehéz helyzetben!

A ProSec Kft. csapata

2021. március

Tisztelt Ügyfeleink!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, a koronavírus harmadik hulláma miatt bevezetett járványügyi intézkedések ellenére diszpécser és vonuló szolgálatunk továbbra is normál munkarend szerint működik.

A fennálló járványveszély miatt a személyes ügyintézést és ügyfélfogadást felfüggesztjük. Ezen időszak alatt az ügyintézés telefonon és e-mailben továbbra is zökkenőmentesen végezhető, ügyfélszolgálati munkatársaink a nap 24 órájában ügyfeleink rendelkezésére állnak.
+361 315 0980 · info@prosec.hu

Pénzügyi, műszaki, értékesítési és ügyfélszolgálati osztályunk csökkentett irodai létszámmal, ügyeleti rendet tart fent.

Kollégáink folyamatos szűrés mellett, a járványügyi előírások fokozott betartásával dolgoznak, értékesítő és szerelő munkatársaink minden esetben szájmaszkot és fertőtlenítőt használva mennek ki ügyfeleinkhez.

Továbbra is biztosítani tudjuk, hogy a ProSec a koronavírus okozta nehézségek ellenére is a megszokott, prémium színvonalon biztosítja ügyfeleink biztonságát, sőt, a kijárási korlátozás idején még nagyobb figyelmet fektetünk az otthon maradók védelmére. A korlátozások ideje alatt 60 év feletti, lakossági ügyfeleinknek igény esetén segítünk a gyógyszer kiváltásában. Emellett a preventív járőrözési útvonalaink kibővítésével és további járőrautók szolgálatba állításával fokozott jelenléttel ellenőrizzük a védelmünk alatt álló objektumokat.

Tudjuk, a Covid elleni küzdelem kapcsán hozott intézkedések mindenki számára egyre nehezebben cipelhető terheket jelentenek. Cégünk a járványügyi védekezés kapcsán továbbra is a tudatos és felelős viselkedést tekinti a legfontosabbnak biztonságunk és egészségünk megőrzésének érdekében. Vigyázzunk egymásra!

A ProSec Kft. csapata

2020. december

Segíthettünk!

Alábbi levelet kaptuk ügyfelünktől:

Tisztelt Prosec kft!

A hosszúra nyúlt bezártság miatt harmadszor voltam kénytelen élni a lehetőséggel, hogy váltsák ki a gyógyszereimet. A járőrök pontosan megjelentek a lakásom előtt maszkban. Átvették a listát és a pénzt. Fél órán belül már vissza is tértek a patikából, és elszámoltak. Köszönöm szépen, hogy most sem hagytak magamra a bajban.

Tisztelettel:
Sz. A.

Budapest, 2020.12.19

2020. november

Kedves Ügyfeleink!

Szeretnénk biztosítani afelől, hogy járőrszolgálatunk és 0-24 órás szerelő csapatunk a koronavírus okozta helyzet ellenére továbbra is a megszokott módon folytatja munkavégzését. A kijárási tilalom nem befolyásolja a tevékenységünket sőt, nagyobb hangsúlyt fektetünk az otthonmaradók védelmére.

A fennálló járványveszély miatt a személyes ügyintézést, ügyfélfogadást felfüggesztjük. Ez időszak alatt bárminemű ügyintézést telefonon, vagy e-mailben továbbra is zökkenőmentesen végezhet! Továbbra is a nap 24 órájában állunk rendelkezésükre. Értékesítő és szerelő munkatársaink szájmaszkot és fertőtlenítőt használva mennek ki ügyfeleinkhez.

Ismét úgy érezzük, hogy a lehető legtöbbet kell nyújtanunk Ügyfeleink számára ebben a nehéz időszakban. Ezért a 60 év feletti, lakossági ügyfeleiknek igény esetén segítünk a gyógyszer kiváltásban. A preventív járőrözési útvonalaink kibővítésével és további járőrautók szolgálatba állításával, a hivatalos szervekkel együttműködve fokozott jelenlétet biztosítunk.

Keressük továbbá azokat a lehetőségeket, ahol szolgáltatásainkkal a nyugalom és a közrend megőrzését tudjuk támogatni. Amennyiben ezzel kapcsolatban javaslat, igény, vagy bármilyen kérdés merülne fel, kérem jelezzék kollégáink felé. Számíthat ránk, fokozottan ügyelünk biztonságára!

Üdvözlettel:
A ProSec csapata

Budapest, 2020.11.12

2020. április

Megerősítést kaptunk, hogy jó úton járunk.

Budapest, 2020.04.29

2020. március

Kedves Ügyfeleink!

Az új koronavírus megjelenése miatt 2020.03.28-tól kijárási korlátozást vezettek be Magyarország egész területére két héten keresztül.
A korlátozás nem teljeskörű- a lakóhelyünket munkavégzés szempontjából, illetve alapvető szükségletek ellátása céljából el lehet hagyni.
A rendelet értelmében cégünk a megszokott módon folytathatja a lakosság védelmét, vagyis semmilyen szempontból nincsen kihatással munkavégzésünkre a rendelet bevezetése.
Továbbra is biztatjuk Önöket, tegyünk meg minden, a hivatalos szervek által kért egészségügyi és védelmi intézkedést a biztonságunk és a koronavírus megfékezése érdekében!
Őrizzük meg nyugalmunkat és cselekedjünk felelősséggel!

Üdvözlettel:
A ProSec csapata

Budapest, 2020.03.30

Szolgáltatásaink

Szakértőnk visszahívja és segít választani az Ön igényeinek megfelelő szolgáltatásaink közül.


© 1990 - 2023 ProSec Biztonságtechnikai Kft. Minden jog fenntartva!Adószám: 10617308-2-43 · EU Adószám: HU10617308 · Cégjegyzékszám: 01 09 074494Bankszámlaszám: 11706016-20721275-00000000 · IBAN száma: HU30 1170 6016 2072 1275 0000 0000 · SWIFT kód: OTPVHUHB
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Segíthetek?