Biztonságtechnikai audit

Cégünk 30 éve foglalkozik riasztó- és kamera rendszerek kivitelezésével, szerelésével, karbantartásával, továbbá távfelügyeleti szolgáltatásokkal.
Fontosnak tartjuk, hogy az eszközök beszerelése és kialakításuk a lehető legnagyobb odafigyeléssel, szakemberek által történjen.

Nincs általános tervrajz!

Minden objektum egyedi adottságokkal rendelkezik, ezáltal sajátos tervezést igényel.
Más jellegű felügyeletet igényel egy szállítmányozással foglalkozó cég, mint egy étterem. Figyelembe kell venni a hatályos jogszabályokat is, ugyanis például nem mindenhova szerelhető fel kamera. Nem mindegy, hogy hol helyezzük el a riasztó rendszer érzékelőit és kezelőfelületeit. A riasztóközpontot célszerű nem szem előtt tartani. A beléptetőrendszer megfelelő beállítása nagyban hozzájárul a megfelelő biztonsághoz, de ellenőrizhetjük is vele a dolgozók munkaidejét.
Egy riasztó-, kamera- vagy beléptető rendszer csak akkor működik hatékonyan, ha minden eszköz jól van beállítva és pontosan van elhelyezve, a megfelelő helyre.
A megfelelő tervezés nem csak nagyobb biztonságot nyújt, de költséghatékonyabb is. Szintén fontos a nyomonkövethetőség, mivel egy későbbi meghibásodás, vagy a rendszer bővítése esetén sokat segíthetnek a korábbi dokumentációk.

Előzze meg a hibákat!

Ha biztonsági auditról beszélünk, akkor az elsődleges szempont a prevenció, azaz a lehetséges hibák kiküszöbölése, a működészavar kockázatának csökkentése.

Miről szól még a biztonságtechnikai audit?

  • A megfelelő működéshez szükséges eszközök ellenőrzése
  • különböző szabályok és előírások betartásának ellenőrzése
  • biztonsági rendszer állapotának minősítése
  • javaslatok tétele
  • kockázatok felmérése
  • részletes összefoglaló készítése az esetleges hibákról és a tervezésről

Legyen szó magánügyfelekről vagy üzleti vállalkozásról kis- és nagy épületekről, a ProSec segít Önnek! Egy több térből álló nagyobb épület esetében kiemelten fontos a megfelelő tervezés. Ne bízza a véletlenre, bízza magát profikra! Velünk az okosotthon integráció sem probléma. Tudjon meg többet az okosotthonokról ide kattintva!

Kérje munkatársunk visszahívását!

Szolgáltatásaink

Szakértőnk visszahívja és segít választani az Ön igényeinek megfelelő szolgáltatásaink közül.


© 2002 - 2021 ProSec Biztonságtechnikai Kft. Minden jog fenntartva!Adószám: 10617308-2-43 · Cégjegyzékszám: 01 09 074494Bankszámlaszám: 11706016-20721275-00000000 · IBAN száma: HU30 1170 6016 2072 1275 0000 0000 · SWIFT kód: OTPVHUHB
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Segíthetek?