Video távfelügyelet

 

Mit jelent a videó távfelügyelet?


A videó távfelügyelet egy gyűjtőfogalom, azon műszaki megoldások összessége, amelyek segítségével a megfigyelt helyszíntől fizikailag máshol elhelyezkedő távfelügyeleti központban megkezdjük a szükséges védelmi intézkedéseket a beérkező riasztás jelzések és kameraképek feldolgozásával egyidőben.

Miért van szükségünk videó távfelügyeletre?


A videó távfelügyelet megoldást nyújt mind a helyszíni videórögzítés, mind a kamerás megfigyelés során felmerülő problémákra, szükség esetén kiegészíti azokat a magasabb szintű védelem érdekében. Amennyiben kizárólag helyi rögzítéssel védjük az objektumot, műszaki és biztonságtechnikai oldalról magas kockázatnak tesszük ki magunkat. Az eszköz meghibásodása esetén kimaradhat a rögzítés, vagy akár a már korábban felvett anyag is elveszhet. Emellett a biztonsági kamera által történő rögzítés önmagában csak a betörés utólagos feltárásában jelent többet egy riasztórendszerhez képest, távfelügyeleti szolgáltatás nélkül nem történik intézkedés az éppen folyamatban lévő bűncselekmény megakadályozásának érdekében, így az elszenvedett kár mértéke kizárólag a betörőkön múlik. A videó távfelügyelet nem keverendő össze a kamerák távoli, folyamatos megfigyelésével, amely vagyonőri feladat és 0-24 órás monitorfal előtti munkavégzést feltételez. Ebben az esetben a megfigyelő kizárólag a képen látottak alapján hozza meg döntését. A videó távfelügyelet egyrészt alternatívát kínál az összehasonlíthatatlanul drágább, 24 órában alkalmazott kamerás megfigyelésre, másrészt kiegészíti azt a megfigyelő által tapasztalt bűncselekmény megakadályozásának érdekében kivonuló szolgálat alkalmazásával.

Mik a videó távfelügyelet előnyei?


  • Szükség esetén azonnal bevonhatóak a rendvédelmi szervek.
  • A beérkező riasztások körülményei rögtön ellenőrizhetőek.
  • A kamera rendszer műszaki meghibásodásait igény esetén felügyelni tudjuk.
  • A kivonuló járőröket pontos információkkal tudjuk ellátni, így garantálva a gyors és hatékony intézkedést.
  • Okos eszközén, vagy számítógépén keresztül Ön is bármikor megtekintheti a kamerák képeit.
  • Műszaki hiba esetén diszpécsereink azonnal jelzést kapnak a kamera rendszer hibáiról.


Miért a ProSec?


A ProSec az egyetlen olyan távfelügyeleti szolgáltató Budán, amely videó távfelügyelet és kültéri védelem esetén a beérkező jelzésekről nem csupán tájékoztatást ad ügyfeleinek, hanem aktívan beavatkozik a riasztási eseményekbe kivonuló szolgálat küldésével.
Videó távfelügyelet szolgáltatásunkkal kapcsolatban érdeklődjön a +361 700 1091 telefonszámon, a prosec@prosec.hu e-mail címen, vagy
kérjen visszahívást, ide kattintva!

Szolgáltatásaink

Szakértőnk visszahívja és segít választani az Ön igényeinek megfelelő szolgáltatásaink közül.


© 1990 - 2023 ProSec Biztonságtechnikai Kft. Minden jog fenntartva!Adószám: 10617308-2-43 · EU Adószám: HU10617308 · Cégjegyzékszám: 01 09 074494Bankszámlaszám: 11706016-20721275-00000000 · IBAN száma: HU30 1170 6016 2072 1275 0000 0000 · SWIFT kód: OTPVHUHB
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Segíthetek?