Rendezvénybiztosítás

Kisebb rendezvények zavartalan működése? Bízza a ProSec-re!
Legyen szó kulturális rendezvényekről, sporteseményekről, üzleti összejövetelekről, konferenciákról, csapatépítő programokról, esküvőről, gyermeknapról vagy majálisról, cégünk garantálja a rendezvény zavartalan működését és a résztvevők biztonságát.

Hogyan?
Számunkra kiemelten fontos a megjelenés és a diszkréció. Egy esemény megfelelő működéséhez nagyban hozzájárul a biztonsági szolgálat diszkréciója, kulturált viselkedése. Szintén fontosnak tartjuk, hogy munkatársaink öltözéke illeszkedjen az adott rendezvény jellegéhez (szükség esetén öltöny, formaruha viselése).

Szolgáltatásaink

  • Beléptetéssel járó feladatok ellenőrzése, belépésre való jogosultság ellenőrzése
  • Veszélyes tárgyak behozatalának megakadályozása (szúrószerszámok, illegális és rendbontásra alkalmas eszközök)
  • Résztvevők tájékoztatása, információnyújtás
  • A rendezvényen résztvevők testi épségének és vagyontárgyainak védelme
  • Az eseményen használt eszközök őrzése
  • Rendbontók és illetéktelen személyek eltávolítása
  • Szükség esetén kapcsolatfelvétel a hatóságokkal

Kérje ajánlatunkat

Több éves múltra visszatekintő, tapasztalt csapatunk a lehető legnagyobb odafigyeléssel garantálja a rendezvény biztosítását.
Minden rendezvény különböző, ezáltal más és más előkészületeket igényel. Ügyfelünkkel való előzetes konzultációk és igényeinek felvázolása után megkezdjük a biztonsági terv elkészítését a szervezőkkel szorosan együttműködve, javaslatokat téve, ezzel garantálva, hogy minden tökéletesen úgy működjön, ahogy Ön azt eltervezte.

Szolgáltatásaink

Szakértőnk visszahívja és segít választani az Ön igényeinek megfelelő szolgáltatásaink közül.


© 1990 - 2023 ProSec Biztonságtechnikai Kft. Minden jog fenntartva!Adószám: 10617308-2-43 · EU Adószám: HU10617308 · Cégjegyzékszám: 01 09 074494Bankszámlaszám: 11706016-20721275-00000000 · IBAN száma: HU30 1170 6016 2072 1275 0000 0000 · SWIFT kód: OTPVHUHB
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Segíthetek?