Gépjármű távfelügyelet

A gépjármű távfelügyelete röviden annyit jelent, hogy távfelügyeleti diszpécserközpontunk a nap 24 órájában figyeli gépjárműve riasztórendszerének az életjeleit, és szolgáltatási csomagtól függően bármilyen eseményváltozásnál cselekszik. Ez azt is jelenti, hogy a gépjárműben kiépített riasztórendszer elengedhetetlen a szolgáltatás érdekében, illetve szolgáltatási csomagjainkat úgy dolgoztuk ki, hogy magánszemélyek és cégek számára is egyaránt a legjobb megoldásokat nyújthassuk. Amennyiben szakértőink véleményét szeretné kikérni, hogy melyik szolgáltatás lenne az Ön számára a legmegfelelőbb, kattintson ide.

Kinek ajánlott a gépjármű távfelügyelet?

Gondoljon bele, hányszor hallott eddig életében autóriasztót. És hányszor érezte magát felelősnek, hogy cselekedjen ez ellen? Akár éjjel, akár nappal, munkahelye parkolója felől, a szomszéd utcából... vagyis igazából bárhol, bármikor. Olykor-olykor kukucskálunk, mégis melyik gépjármű gazdája süketít meg minket, de egy idő után már csak befogjuk a fülünket, vagy megpróbálunk nem tudomást venni a sértő, irritáló riasztóhangról és reménykedünk, hogy minél előbb abbamarad a zaj. Biztosan Önnel is előfordult már, hogy megszólalt személygépjárműve riasztója.
Ki intézkedik ilyenkor? Ki érzi magát felelősnek? Majd a tulaj úgyis kikapcsolja...

De mi van akkor, ha a tulaj nincs a helyszínen, és adott esetben egy tolvaj hatástalanítja a szirénáját az autólopás közben? Ilyenkor, ha nem rendelkezik gépjármű távfelügyelettel, kizárólag a szerencsére bízza autóját. A járókelők, lakók, vagy a közelben parkoló személyek jobb esetben értesítik a rendőrséget azzal, hogy egy autólopás szemtanúi. A bejelentéstől a rendőrök intézkedéséig eltelt idő alatt viszont sok minden megtörténhet. Az esetleges rablást megelőzheti azzal, hogy megfelelő gépjármű védelmet biztosít járművének.

Mire jó a gépjármű távfelügyelet?

Minden típusra, minden igényre eltérő megoldást kínálunk. Ennek egyik elengedhetetlen kelléke a jármű felügyeleti riasztórendszer,  amit beépítünk a gépjárművébe. A riasztórendszer az alapja a gépjármű távfelügyeletnek, hiszen a gépjármű távfelügyeleti szolgáltatás ennek a rendszernek az értesítéseit vizsgálja.
A GPRS átjátszó rendszer kiegészítéséhez elsődlegesen a gépjármű nyomkövető beszereltetését ajánljuk, ezeket viszont számos egyéb eszközzel ki lehet egészíteni. Pánikgombot, mozgásérzékelőt az utastéren belülre, nyitásérzékelőt, üzemanyagszintmérőt is beszereltethet autójába.

Ön tudta?

Olyan gépjárművekre, amelyek védelemmel vannak ellátva olcsóbban köthető CASCO biztosítás!

Állítson be megfigyelt zónákat!

Kiváló funkció több autóval rendelkező vállalatoknak! Tegyük fel, hogy minden autónak meg kell érkeznie egy adott címre, de nincs arra kapacitás, hogy valaki folyamatosan az autók helyzetét ellenőrizze. A POI-k (Points Of Interest), magyarul “érdekes helyek” beállításával Ön is ellenőrizheti, hogy az adott jármű érintette-e a megadott területet! Ez a funkció szintén használható tiltott zónák kijelölésére, amennyiben, pedig egy jármű egy adott zónán belül, tovább tartózkodik az előre megengedett időnél, a rendszer jelezni fog.

Egyszerűsítse le flottájának üzemanyag elszámolását a céges/magánút kapcsolóval. Ezzel ellenőrizheti, hogy alkalmazottai nem használják-e magánutakra céges járművüket.

Folyamatos védelem!

Diszpécser szolgálatunk minden nap 24 órában üzemel, így járműve mindig biztonságban van, legyen szó bármilyen napszakról. Riasztás esetén azonnal megtörténik a kijelölt személyek értesítése. Lopás esetén pedig a rendvédelmi szervek is bevonásra kerülnek, akik a közelben azonnal tudnak is intézkedni, köszönhetően a járműbe beépített nyomkövetőnek.
Helyzetét a megfelelő csomaggal bármikor lekérheti díjmentesen, pillanatok alatt SMS-ben, vagy mobil applikáción keresztül.

A távfelügyelet segítségével a központunkba beérkező, riasztás jelzésekre történő intézkedéseket telefonon keresztül, érvényes jelszó megadásával lemondhatja.

Téves riasztások esetén sem kell megijedni, hiszen ezeket a megfelelő biztonsági jelszó bemondásával bármikor lemondhatja!

Miért velünk jár a legjobban?

Míg a legtöbb gépjármű védelemmel foglalkozó cég csupán telefonos értesítést vállal riasztás esetén, mi a probléma megoldásában is segítünk. Mivel a Prosec Kft. elsősorban távfelügyelettel foglalkozik, így a diszpécser központunkba beérkezett riasztást egyből továbbítani tudjuk a közelben lévő járőröknek.

Mindenre odafigyelünk!

Értesítjük a gépjármű riasztórendszerének aktiválásáról, akkumulátormerülés, illetve a gépjármű és a távfelügyelet közötti kapcsolat megszűnéséről.
Telefonon azonnal felvesszük Önnel a kapcsolatot és mielőbbi megoldást találunk a problémára.
Amennyiben a professzionális szolgáltatást választja, Budán járőrt küldünk a riasztás helyszínére.

Plusz szolgáltatások a mobilalkalmazással!

Magánszemélyek és cégek is egyaránt igényelhetik ezt a szolgáltatásunkat. Bővítse ki lehetőségeit mobiltelefonja segítségével! Flottakövetés és menetlevél kitöltésében is hagyatkozhat az alkalmazásra, ami geo-fencing határok beállításánál is szól, illetve nyomon követi a gépjárművet. Mindig figyelemmel kísérheti, hogy éppen hol van a gépjárműve. Mikor, ki indította be-, hol és mennyi ideig állt, mikor érkezett meg.

Használati útmutató

Gépjárművédelmi rendszerét távfelügyeleti szolgáltatásunkra csatlakoztatva elérhetővé válik:
 • 24 órás diszpécser szolgálatunk
 • Gépjárműve/flottája helyzete
 • Jármű riasztórendszer állapotának ellenőrzése
 • Központi zár nyitása, zárása, állapota
 • Utólagos menetlevél letöltése
 • Sebesség diagramok lekérdezése
 • Biztonsági figyelmeztetések (sebességtúllépés, határátlépés, lezárt autó helyváltoztatás, stb.)

Mobil alkalmazás

Szolgáltatásunk elérhető Androidra és iOS rendszerekre.

Új, vagy használt gépjárművét a biztosító és az Ön elvárásaihoz igazodó védelemmel és távfelügyelettel látjuk el.
EU országokban a roaming felár 3.000 Ft+ÁFA/hó

Gépjármű nyomkövető eszköz egyszeri anyagköltsége:

 • 0 év hűségnyilatkozattal: 50.000 Ft+ÁFA
 • 1 év hűségnyilatkozattal: 42.000 Ft+ÁFA
 • 2 év hűségnyilatkozattal: 34.000 Ft+ÁFA


További költségek:

 • Egyszeri regisztrációs költség: 10.000Ft+ÁFA
 • Gépjármű riasztó eszköz ára kiépítéstől függően: 25.000-100.000 Ft+ÁFA
 • Gépjármű nyomkövető eszköz beszerelési díj: 15.000 Ft+ÁFA

Szolgáltatási csomagok

 BasicStandardProfesszionális
Havidíj:4000 Ft+ ÁFA6000 Ft+ ÁFA9000 Ft + ÁFA
Riasztás jelzések fogadása, telefonos intézkedés *checkcheckcheck
Gépjármű indításgátlás az ügyfél beleegyezésével *closecheckcheck
Utólagos útvonal megjelenítés riasztáskorclosecheckcheck
Kivonuló szolgálat küldése (helyfüggő) 6.000-10.000 Ft/alkalomclosecheckcheck
Menetlevél szolgáltatáscloseclosecheck
Online flottakövetéscloseclosecheck
Mobil Applikáció a helyzetmeghatározáshozclosecheckcheck

* Amennyiben a technikai feltételeknek megfelel a riasztórendszer

Szolgáltatásaink

Szakértőnk visszahívja és segít választani az Ön igényeinek megfelelő szolgáltatásaink közül.


© 1990 - 2023 ProSec Biztonságtechnikai Kft. Minden jog fenntartva!Adószám: 10617308-2-43 · EU Adószám: HU10617308 · Cégjegyzékszám: 01 09 074494Bankszámlaszám: 11706016-20721275-00000000 · IBAN száma: HU30 1170 6016 2072 1275 0000 0000 · SWIFT kód: OTPVHUHB
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Segíthetek?