Cégtörténet

A ProSec Kft. egy 1990-ben alapított, budai székhelyű, vagyonvédelmi és távfelügyeleti szolgáltatásokat nyújtó biztonságtechnikai vállalat.

Cégünk többek között a 2003 augusztusában bevezetett ISO 9001:2000-es* minőségirányítási rendszer tanúsítványával rendelkezik, melyet minden évben sikeres külső audittal újítunk meg. 2019 márciusában a ProSec Kft. Bisnode AAA besorolást kapott, ami a vállalat üzleti stabilitásának tanúsítására szolgál.

Távfelügyeleti szolgáltatásunk a szakmában az egyik legfontosabb független szervezet, a Magyar Biztosítók Szövetségének (MABISZ) ajánlását is megkapta. A riasztórendszerek tervezésén és kivitelezésén át a hibajavítás és a karbantartás folyamatait egyaránt a MABISZ szakmai irányelvei alapján végezzük, így garantálva a prémium minőségű, professzionális szolgáltatásokat ügyfeleink számára.

Vállalatunk a több évtizedes tapasztalattal rendelkező saját alkalmazottak mellett jelentős számú minősített alvállalkozóval végzi vagyonvédelmi tevékenységét.

Távfelügyeleti központunkban ügyfélorientált diszpécserek fogadják a riasztók jelzéseit:
 • 8 kapcsolt vonalon;
 • GPRS /GSM hálózaton;
 • saját rádiós hálózaton;
 • IP jelzés átvitellel.


Cégünk tevékenységét elsősorban a távfelügyelet és az ehhez kapcsolódó biztonsági szolgáltatások teszik ki.

Többek között az elektronikus vagyonvédelem következő ágazataival foglalkozunk:
 • riasztó (behatolásjelző) rendszerek tervezése, telepítése és karbantartása;
 • kamera (videó megfigyelő) rendszerek tervezése, telepítése és karbantartása;
 • távfelügyeleti szolgáltatás, kivonuló szolgálat alkalmazásával;
 • élőerős őrzés;
 • időszakos járőrözés;
 • tűzjelző rendszerek távfelügyelete, tűzoltósági átjelzés;
 • építkezés és telephely védelem;
 • kültéri védelem.

A ProSec Kft. kifejezett versenyelőnye, hogy a műszaki rendszerek tervezését, kivitelezését és karbantartását is saját munkatársaink végzik el. Az ügyfeleink számára felszerelt rendszerek megbízható üzemeltetésének támogatására 24 órás szerelői ügyeletet működtetünk.

Új partnerek esetében kiemelt szerepet szánunk a mérnök kollégáink által végzett részletes és teljes körű biztonsági audit elvégzésére, amelynek tanulságait felhasználjuk a védelmi szint növelésének érdekében. Az audit során feltárjuk a biztonsági réseket, melyek egy része szervezéssel, a szükséges protokollok bevezetésével és a megfelelő adminisztráció alkalmazásával azonnal orvosolható.

Célunk a partnereinkkel való együttműködés során olyan hiteles, felelős és garanciákkal alátámasztott, komplex, személyes kapcsolatokon alapuló, műszaki megoldásokkal megerősített, prémium biztonsági szolgáltatás nyújtása, amely megrendelőink számára a legmagasabb színvonalú, valódi biztonságot nyújtja.

Szolgáltatásaink

Szakértőnk visszahívja és segít választani az Ön igényeinek megfelelő szolgáltatásaink közül.


© 1990 - 2023 ProSec Biztonságtechnikai Kft. Minden jog fenntartva!Adószám: 10617308-2-43 · EU Adószám: HU10617308 · Cégjegyzékszám: 01 09 074494Bankszámlaszám: 11706016-20721275-00000000 · IBAN száma: HU30 1170 6016 2072 1275 0000 0000 · SWIFT kód: OTPVHUHB
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Segíthetek?