Riasztórendszerek szerelése és kivitelezése

A riasztórendszer nem egy kész termék, amit a boltba betérve megvásárolhatunk. Minden riasztórendszer egyedi, hiszen más és más a rendeltetésük, továbbá az objektumok is eltérőek, ahova beszereljük azokat. Például más érzékelőket kell telepíteni abban az esetben, ha egy lakóparki, társasházi vagy családi házról beszélünk, ahol háziállat is van, mint egy gyártelep jellegű ipari objektumba Ezért a telepítést egy alapos tervezési fázis előzi meg, biztonsági szakemberünk felmérései és ügyfelünk elképzeléseinek felvázolása után.

A felmérés történhet elküldött alaprajz alapján, illetve személyes helyszíni konzultáció útján. Az utóbbi a preferált megoldás, mivel lehet, hogy az alaprajz nem pontos, nem látszanak rajta a belsőépítészeti részletek, a bútorzat, esetleg egy páncélszekrényt külön szeretnének védeni, ezért a lehetőségekhez mérten mindig a helyszíni szakmai konzultációt javasoljuk.
Ez a konzultáció a ProSec-nél teljes mértékben díjmentes.

Az elfogadott ajánlat után a riasztórendszer telepítése jellemzően néhány napot vesz igénybe, természetesen ez is a rendszer összetettségétől függ. Nagyobb riasztórendszerek kamerákkal és több érzékelővel hosszabb ideig is eltarthatnak.
A vezeték nélküli, vagy más néven rádiós riasztórendszerek telepíthetőek a leggyorsabban és ezek járnak a legkevesebb koszolással, ugyanis azoknál nincs szükség vésésre vagy fúrásra, bárhova felhelyezhetőek könnyen és esztétikusan.

A riasztó rendszerek kialakítását célszerű az építkezéssel párhuzamosan megkezdeni, ez a legköltséghatékonyabb megoldás, hiszen ilyenkor nincs szükség utólagos munkára és módosításokra.

Tudjon meg többet a riasztórendszerekről ide kattintva!

Szolgáltatásaink

Szakértőnk visszahívja és segít választani az Ön igényeinek megfelelő szolgáltatásaink közül.


© 1990 - 2023 ProSec Biztonságtechnikai Kft. Minden jog fenntartva!Adószám: 10617308-2-43 · EU Adószám: HU10617308 · Cégjegyzékszám: 01 09 074494Bankszámlaszám: 11706016-20721275-00000000 · IBAN száma: HU30 1170 6016 2072 1275 0000 0000 · SWIFT kód: OTPVHUHB
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Segíthetek?