Távfelügyelet ajándék CO* érzékelővel

* 2 éves hűséggel kötött új kivonulásos távfelügyeleti szerződés esetén

Alattomos gyilkos a szénmonoxid

Minden nyílt lángterű égés szénmonoxid keletkezésével jár. A szénmonoxid színtelen, szagtalan, érzékszerveinkkel nem érzékelhető méreg, ami nagyobb dózisban halált okozhat. Olyan élethelyzetekben, mikor az ember kiszolgáltatottabb ennek a veszélynek (alvás, betegség, mozgás korlátozottság, stb.), akkor szükséges a hatékony, folyamatos külső védelem, melynek a legbiztosabb formája a professzionális távfelügyelet.
„Idén már 5950 lakástűz volt, 482 ember szenvedett füstmérgezést, eddig 87-en haltak meg tűz miatt, 72-en saját otthonukban. A csaknem 6 ezer lakástűzben 102 ezer 400 négyzetméter épített terület semmisült meg.” - figyelmeztet az Országos Katasztrófavédelmi hatóság (Advent idején nagyobb a nyílt lánggal kapcsolatos balesetek veszélye) .
Közös felelősségünk a védekezés, ebben nyújtunk segítő kezet!

Mire figyeljünk?

Fokozottan figyeljünk, hogy az otthon melegét ne az elszabadult adventi koszorú biztosítsa!
Begyújtunk a kandallóba, meggyújtjuk a koszorú gyertyáit, csillagszóró, karácsonyfa, mind-mind melegséget árasztó tűz, egyben potenciális veszélyforrás. Az ünnep biztonságához szeretnénk hozzájárulni azzal, hogy a szénmonoxid fenyegetését elhárítjuk ajándékunkkal. Advent időszakában többen tartózkodnak otthon, mint a hétköznapokban, ilyenkor még fontosabb az otthonmaradók biztonságáról gondoskodni!

Hogyan segít a ProSec?

A szénmonoxid koncentráció növekedésére az érzékelő riasztást ad, melyre a munkatársaink 0-24 órában figyelnek és járőreinket az Önök védelmére haladéktalanul a helyszínre küldik. Több család életét mentettük már meg így!
A ProSec az biztonsági és életvédelmi szolgáltatások specialistája. Életvédelmi kampányunkban most ajándékba adunk egy CO érzékelőt, melyet díjmentesen telepítünk 2 éves kivonulásos távfelügyeleti szerződéskötés esetén.
Jelentkezzen akciónkra most, hogy biztonságban tölthesse az ünnepeket!

Az akció időtartama: 2020. december 1 - 2021. január 6. (Vízkereszt)
Akciónk más kedvezménnyel nem vonható össze!
A fenti ajánlat telepítés nélküli távfelügyeleti rákötés esetén csak a szükséges műszaki paraméterek és feltételek megléte esetén érvényes. A részletekről szaktanácsadó kollégánkkal tud a helyszínen személyesen egyeztetni.

Kérjen felmérést és személyes konzultációt, most díjmentesen!
Az üzenetbe írja be akciónk azonosítóját: #AdventiBiztonság

Nálunk az alapszolgáltatás a professzionális távfelügyelet. Budán 30 éves tapasztalattal, prémium garanciákkal, két fővel, terepjáróval, szerződésben vállalt 10 perc alatt mindig időben odaérünk!

Többet szeretnék tudni az akcióról!

Szolgáltatásaink

Szakértőnk visszahívja és segít választani az Ön igényeinek megfelelő szolgáltatásaink közül.


© 1990 - 2023 ProSec Biztonságtechnikai Kft. Minden jog fenntartva!Adószám: 10617308-2-43 · EU Adószám: HU10617308 · Cégjegyzékszám: 01 09 074494Bankszámlaszám: 11706016-20721275-00000000 · IBAN száma: HU30 1170 6016 2072 1275 0000 0000 · SWIFT kód: OTPVHUHB
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Segíthetek?