Beléptető rendszerek

A beléptető rendszereknek köszönhetően egyszerűbbé válik a személyek azonosítása, ellenőrzése és ki- és beléptetése. A hagyományos, kulcsos zárakkal ellentétben mindenki egyedi digitális azonosító számmal rendelkező eszközzel tud belépni (kártya, elektromos kulcs).

A beléptető rendszernek köszönhetően könnyen szabályozható, hogy ki, mikor és hol léphet be, hiszen mindenki saját, egyedi belépővel rendelkezik.
Egyszerűen mérhető vele a munkaidő, jelenléti ívként is szolgál és megakadályozza az illetéktelen behatolást.

A beléptető rendszer típusai szerint lehet: kártyás/digitális kulcs, rendszámfelismerő, biometrikus rendszer és ujjlenyomat felismerő. Ezek közül kiemeljük azt, amivel mi foglalkozunk, ami nem más mint az iLOQ biztonsági zár.

Mechanikus beléptető rendszerek

Az iLOQ egy olyan biztonsági hengerzár, melynek működtetéséhez nincs szükség külső energiaforrásra, nem kell hozzá sem elem, sem akkumulátor, nincs vezetékezési gond.

Miért előnyös az iLOQ biztonsági zár használata?

Mert nincs szükség óriási kulcs csomóra, ugyanazzal a kulccsal lehet bemenni mindegyik ajtón, amelyikre megadtuk a nyitási jogosultságot. A meglévő hengerzár helyére gyorsan beszerelhető, az ajtó behatolással szembeni ellenálló képessége nem változik. Az ajtó átalakítása, meggyengítése nélkül is beléptető rendszer alakítható ki vele. Az új kulcs felvétele, az elveszett kulcs letiltása gyorsan és egyszerűen elvégezhető. A kulcs használattal kapcsolatos információk a zárból kiolvashatók.

Hogyan működik az iLOQ biztonsági zár?

iLOQ hengerzár a működéshez szükséges elektromos energia a kulcs zárba történő betolásakor generálódik. A keletkező elektromos energia elegendő a kulcs digitális azonosításához. Sikeres azonosítás után a kulcs elforgatható.

Milyen kulccsal működik az iLOQ biztonsági zár?

Kívülről nézve minden kulcs egyforma, de egyedi digitális azonosítóval rendelkezik.

Miben jobb az iLOQ biztonsági zár, mint egy átlagos (mechanikus) hengerzár?

A kulcs azonosításához nincs szükség bonyolult, kényes, sérülékeny mechanikára.

Milyen ajtóba szerelhető be az iLOQ biztonsági zár?

Olyan ajtókba, amelyekben európai (DIN) vagy skandináv (OVAL) hengerzár működik. Az iLOQ-ból pedig olyan lakat-zár verziót is kínálunk, amivel az egyszerű lakattal zárt ajtók is védhetők.

Alkalmas beléptető rendszer kialakítására az iLOQ?

Igen, óra modul beépítésével a kulcshasználat időponthoz köthető.
A iLOQ zárbetétek létezik hálózatba köthető változata és a működtető szoftver biztosítja a beléptető funkciók használatát.

Tipikus alkalmazási területek:
Lakossági (kapu, bejárati ajtó, garázs, pince lakat)
Üzleti (sok ajtós, nagy felhasználószámú, komplett beléptetőrendszer)

Elektronikus beléptető rendszerek

  • Kódzár (Cryptex)
  • Kaputelefon (Codefon, Hikvision, Dahua)
  • Kártyás beléptető
  • Ujjlenyomat alapú beléptető

Szolgáltatásaink

Szakértőnk visszahívja és segít választani az Ön igényeinek megfelelő szolgáltatásaink közül.


© 1990 - 2023 ProSec Biztonságtechnikai Kft. Minden jog fenntartva!Adószám: 10617308-2-43 · EU Adószám: HU10617308 · Cégjegyzékszám: 01 09 074494Bankszámlaszám: 11706016-20721275-00000000 · IBAN száma: HU30 1170 6016 2072 1275 0000 0000 · SWIFT kód: OTPVHUHB
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Segíthetek?