Maximális biztonság
akár 2 óra alatt

Elegáns riasztó, professzionális védelem

Fúrás nélkül

Vezeték nélküli technológiának köszönhetően a telepítése egyszerű és rövid időn belül teljesíthető.

Egyszerű kezelés

Az eszköz komponensei nagyon gyorsan összekapcsolhatóak.

Sokoldalú felhasználás

Kiegészítőivel a biztonság minden területét kiszolgálják.

Távoli elérhetőség

Mobil alkalmazása nagy fokú hozzáférhetőséget biztosít, szokatlanul letisztult és átlátható felületen.

Koszolás nélkül

Koszolás, fúrás, vésés nélkül, rövid idő alatt valós biztonságban.

Tűz, víz, CO

Biztonságos pihenése érdekében, nagy precizitású érzékelők felügyelik az otthonában zajló eseményeket, és a a legkisebb eltérés esetén is riasztják.

A leggyorsabb kezdet az otthona biztonságáért

Alap szett tartalmazza, amire szüksége lehet elégséges biztonsághoz. Nagy precizitású érzékelők felügyelik az otthonában zajló eseményeket, és a központi egység azonnal értesítést küld távfelügyeletére, okos telefonjára.

Ajax biztonsági rendszer összetevői

Központ

Minden Ajax érzékelő erre a központi elemre csatlakozik. Ez figyeli az eszközök működését és küldi a riasztási üzeneteket a távfelügyeletnek és a tulajdonosnak.

Mozgás

Mozgásérzékelő kisállat immunitással.
Létezik mikrohullámú és üvegtörés érzékelős változata is.

Kültéri mozgás

Vezeték nélküli kültéri mozgásérzékelő kisállat immunitással.

Nyitás, törés

Vezeték nélküli mágneses nyitás- és törésérzékelő. Létezik lökés-, dőlés- és üvegtörés érzékelő.

Tűzvédelem

Vezeték nélküli füst- és hőérzékelő hangjelzővel. Létezik szénmonoxid érzékelővel ellátott változat is belőle.

Víz érzékelő

Rádiós vízérzékelő, amely képes riasztási üzeneteket küldeni a távfelügyeletnek és a tulajdonosnak.

Szirénák

Vezeték nélküli bel- és kültéri sziréna.

Vezérlők

Kétirányú vezeték nélküli kulcs pánik gombbal és billentyűzet.

Rendeljen most elegáns védelmet, professzionális távfelügyelettel szerettei védelmére!

Az Ajax riasztó előnyei


Az AJAX fejlesztői olyan biztonságtechnikai kihívásokra adták meg a válaszokat, amelyek évtizedeken keresztül foglalkoztatták a vagyonvédelmi piac résztvevőit.

  • Hogyan lehet minimalizálni a riasztó rendszer telepítési idejét?
  • Milyen módon lehet bevonni a felhasználót a rendszer felépítésébe?
  • Hogyan lehet a biztonsági szint csökkenése nélkül rendszer konfigurációs feladatokat átruházni a felhasználóra?
  • Milyen alkalmazás szükséges ahhoz, hogy a felhasználó a biztonsági rendszer helyes üzemeltetésének felelősségét magáénak érezze?

Az Ajax rendszer


Az Ajax az a rendszer, ahol a technológia, a design és a funkcionalitás tökéletes összhangban működik, ezáltal maximális felhasználói élményt tud nyújtani anélkül, hogy engedne a magas biztonsági elvárásokból. Az Ajax egy teljesen vezeték nélküli, rádiós rendszer, amely a riasztórendszereknél korábban megszokott teljes termékpalettát felvonultatja (riasztóközpont; kezelő, mozgás-, nyitás-, törés érzékelő; füstérzékelő; kültéri érzékelő; kamera; vízérzékelő; sziréna; távirányító; pánikgomb).

Az Ajax riasztó felépítése


Az Ajax riasztórendszerében a központot HUB-nak nevezték el. A legújabb KeyPad Plus kezelőt a letisztult design jellemzi, támogatja az érintésmentes felhasználói azonosítást. Közöttük is a DESFire® chip a legjobb érintés nélküli azonosítási technológiát képviseli. A led-es visszajelzés csökkenti a téves kezelésekből adódó vakriasztások számát. Az Ajax alkalmazáson keresztül pillanatok alatt módosítható belépési jogosultság. Korlátozható a próbálkozások száma és csapdakód is beállítható.

Ajax VHFbridge

A VHFbridge megoldást jelent a CID átjelzést nem igénylő távfelügyeleti kommunikátorok (GSM/rádiós) Ajax rendszerhez történő illesztésére. A kimenetek a következő állapotokra aktiválódnak: behatolás, pánik, hiba, tamper, VHFbridge tápkimaradás, tápkimaradás HUB, lemerült HUB akkumulátor, HUB kommunikáció elvesztése VHFbridge között.

Kültéri kamera és mozgásérzékelő

Az Ajax MotionCam Outdoor vezeték nélküli kültéri mozgásérzékelővel egybeépített kamera lehetőséget ad a felhasználónak és a távfelügyeleti cégnek a riasztás jelzés megerősítésére. Nem csupán a mozgásérzékelő üzenete érkezik meg, hanem a kamera által készített képek is. A kültéri mozgásérzékelő úgynevezett duál kialakítású a téves riasztások kiszűrésének érdekében. Az Ajax által forgalmazott mozgásérzékelők különböző fajtái: Motion Protect, Motion Protect Plus, Combi Protect.

Beázás, védelem Ajax módra

Az Ajax rendszer a nem kívánt víz megjelenésére hatékony megoldást kínál a LeaksProtect vezeték nélküli vízszivárgás érzékelővel. Könnyen telepíthető eszköz, nem csak jelez a rendszer, hanem WallSwitch, vagy Relay modullal aktiválva a nyomóágba beépített motoros szelepet, vagyis a vizet is képes elzárni.

Rádiós jelerősítő egység: Az Ajax REX

Új eszközzel bővült az Ajax REX 2, mely lehetővé teszi, hogy a HUB-tól akár kétszer nagyobb távolságra is telepíthetőek legyenek az Ajax mozgásérzékelős kamerák (MotionCam) és a kültéri mozgásérzékelők. A távolság további jelerősítőkkel növelhető akár 3400 méterig, megnyitva a kaput az ipari méretű objektumok, raktárak, mélygarázsok felé. Dacára a nagyobb távolságnak, a riasztás átviteli idő nem csökken, annak ellenére sem, hogy több jelerősítőn is áthalad a jel. A tápfeszültség kimaradást is jól tolerálja az eszköz a beépített akkumulátornak köszönhetően.

Az Ajax integrációs lehetőségei

A MultiTransmitter integrációs modul segítségével vezetékes riasztó érzékelők is integrálhatók az AJAX rendszerébe. A modul 18 vezetékes zónára kötött hagyományos érzékelőt tud kezelni, az AJAX rendszer által megszokott komforttal. A vezetékes zónák 4 féle lezárási módot támogatnak, az ellenállás értékei 1kOhm és 7.5kOhm között változhatnak. Táplálását tekintve hálózati táplálású, működik 110/230V váltóáramról is és beépített akkumulátort tartalmaz. Természetesen a hálózat kimaradást azonnal jelzi. A vezetékes zónák pontos névvel és választható riasztás típussal szerepelnek a rendszerben (behatolás, tűz, orvosi segítség, pánik, gázszivárgás).

Ajax sziréna

Az Ajax legújabb kültéri, saját áramforrású szirénája külső matricázható köpennyel rendelkezik (StreetSiren DoubleDeck), ezzel lehetőség van a távfelügyeleti cég saját logójának megjelenítésére a szirénán, demonstratív jelleggel tudatni a külvilággal, hogy távfelügyelettel védett objektumról van szó. A sziréna hangereje állítható, csippanásokkal képes a belépési késleltetés, vagy az éles állapot visszajelzésére. A szirénázási idő tág határok között állítható. A sziréna háza úgy van kiképezve, hogy ellenálljon a külső környezeti hatásoknak (eső, hideg, meleg, IP54). Vandálbiztos kivitel, rongálás esetén azonnal aktiválódik.

Ajax riasztó és okos otthon

Az Ajax rendszer összekapcsolható az okos otthon eszközeivel a biztonság és a kényelem maximalizálásának érdekében. Minden olyan nyílászáró, árnyékoló eszköz, amely motoros funkcióval rendelkezik az otthonlét, éjszakai védelem, vagy riasztás függvényében vezérelhetővé válik. A riasztó bekapcsolására, vagy riasztási esemény hatására leereszkednek a redőnyök, felkapcsolódik a térvilágítás. A redőny mozgatása és világítás irányítása a mobil alkalmazáson keresztül önállóan is működtethető. Alapvetően az okos kiegészítők kétféleképpen vezérelhetők, vagy a tápfeszültség rákapcsolásával, vagy a vezérlő bemenet aktiválásával.

Szolgáltatásaink

Szakértőnk visszahívja és segít választani az Ön igényeinek megfelelő szolgáltatásaink közül.


© 1990 - 2023 ProSec Biztonságtechnikai Kft. Minden jog fenntartva!Adószám: 10617308-2-43 · EU Adószám: HU10617308 · Cégjegyzékszám: 01 09 074494Bankszámlaszám: 11706016-20721275-00000000 · IBAN száma: HU30 1170 6016 2072 1275 0000 0000 · SWIFT kód: OTPVHUHB
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Segíthetek?