Ajax LightSwitchMi az Ajax LightSwitch?


Az Ajax LightSwitch képes magasabb szintre emelni a professzionális biztonsági rendszerek megbízhatóságát és a kompromisszumok nélküli felhasználói élményt, miközben elegáns megjelenésével tökéletesen illeszkedik a modern enteriőr design elvárásaihoz. Intelligens villanykapcsoló, amely érintés érzékeny panellel rendelkezik, de 15mm-es távolságból akár érintés mentesen is aktiválható, érzékeli a kéz közeledését. Bármilyen mechanikai, vagy érintőkapcsolót helyettesíteni tudunk a LightSwitch alkalmazásával, automatizálási folyamatokat hozhatunk létre a megfelelő beállításokkal. Riasztási esemény esetén riasztási kapcsolással, vagy távollét esetén előre meghatározott intervallumokban beállított villanykapcsolással tudjuk emelni a védelmi szintet. Az Ajax mobil alkalmazásának segítségével a világ bármely pontjáról azonnal irányíthatjuk a LightSwitch működését. Az automatizálás a riasztó ki- és bekapcsolásakor különböző funkciókat tud ellátni, például beállíthatjuk, hogy az aktiválás és a deaktiválás automatikusan kapcsolja a LightSwitch által irányított lámpát az előszobában, vagy a garázsban.

Hogyan működik az Ajax LightSwitch?

A LightSwitch kompatibilis minden Hub 2, Hub 2 Plus és Hub Hybrid központhoz. A kommunikációt a Jeweller rádió protokoll gyorsan és megbízhatóan látja el a Hub és a csatlakoztatott eszközök között. A LightSwitch segítségével egyszerűen, akár távolról is felkapcsolható a lámpa, a WallSwitch termék kombinálásával vezérelhető a függöny, vagy a redőny. A személyre szabható automatizálási funkcióinak köszönhetően a LightSwitch egy igazán praktikus kiegészítő, ami nem hiányozhat egyetlen modern okos otthonból sem. Az automatizálás a biztonsági és kényelmi szempontok mellett segít az energiatakarékosságban is, az riasztó aktiválásával automatikusan beállítható a világítás kikapcsolása. A LightSwitch a tökéletes személyre szabhatóság érdekében 3 különböző típusban elérhető: 1-gangos, 2 gangos és váltókapcsoló kivitelben is megtalálható kínálatunkban, 6 színállásban. A termék várható élettartama átlagos használat esetén 50 év (a relé legalább 200 000 kapcsolásra lett tervezve).

Ajax LightSwitch funkciók és műszaki jellemzők

  • Intelligens érintőkapcsoló
  • Érintés nélküli érintőpanel, amely akár 15 mm-s távolságból is érzékel
  • Beépített háttérvilágítással rendelkezik, amely kikapcsolható az applikációban
  • Automatikus kikapcsolási időzítő
  • Távoli konfiguráció
  • Reakció a riasztásra
  • Reakció a biztonsági mód megváltoztatására
  • Működési hőmérséklet tartománya –10°C és +40°C között van
  • A működési páratartalom tartománya 75% páralecsapódás nélkül
  • Elérhető 6 különböző színállásban

Az Ajax riasztók és a távfelügyelet

Az Ajax Systems riasztói széles körben alkalmazhatóak, legyen szó lakás, ház, raktár helyiség, nyaraló, vagy építési terület védelméről. Az Ajax kínálatában szereplő kiegészítők lehetőséget adnak a széles körű személyre szabásra, így biztosítva az adott biztonsági problémára a lehető legjobb megoldást. A ProSec Kft. az Ajax kiemelt távfelügyeleti partnereként végzi el az ingyenes felmérést és ajánlatadást követő telepítést, ami az első lépés a biztonsághoz vezető úton. Minden Ajax rendszer kompatibilis az általunk nyújtott távfelügyeleti szolgáltatásokkal.

Szolgáltatásaink

Szakértőnk visszahívja és segít választani az Ön igényeinek megfelelő szolgáltatásaink közül.


© 1990 - 2024 ProSec Biztonságtechnikai Kft. Minden jog fenntartva!Adószám: 10617308-2-43 · EU Adószám: HU10617308 · Cégjegyzékszám: 01 09 074494Bankszámlaszám: 11706016-20721275-00000000 · IBAN száma: HU30 1170 6016 2072 1275 0000 0000 · SWIFT kód: OTPVHUHB
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Segíthetek?