ProSec Blog - Home office

ProSec Blog

Home office


A járvány miatt egyre többen tartózkodnak otthon és kényszerülnek home office-ban történő munkavégzésre, sajnos a folyamatos otthonlét miatt, könnyelműen veszik az otthonukat érintő biztonságot, ez pedig súlyos következményekhez vezethet.

A betörők renkívül találékonyak és alkalmazkodóak, nem riasztja vissza őket, hogy az emberek otthon tartózkodnak, ők is tisztában vannak azzal, hogy amikor otthon vagyunk kevésbé figyelünk oda a megfelelő biztonságra.

A két leggyakrabban előforduló szituáció, amit igyekeznek kihasználni, az a nappal kulcsra nem zárt ajtó és az éjszakai alvás.

Figyeljünk oda mindenre
Képzeljük csak el, hogy otthon vagyunk belemerülve a munkába észre se vesszük, ha valaki besurran a bejárati ajtón, kertesházaknál még kritikusabb a helyzet, hiszen egyre többen hagyják kint értékeiket, ezeket pedig pillanatok alatt eltulajdoníthatják.

Néhány jó tanács
Semmiképpen se hagyjuk nyitva a bejárati ajtót, még akkor sem, ha egész nap otthon tartózkodunk. Ne hagyjuk értékeinket: kulcsot, kocsikulcsot, pénztárcát a bejáratok közelében kivülrő az ablakon ajtón át kifigyelhető, látható helyen.

Ne feledkezzünk meg az éjszakáról és az éjszakai védelemről sem. Hiába vagyunk otthon egész nap, az alvással töltött órákban otthonunk könnyen támadható, különösen azok esetében, akik altatót szednek.
Kérje riasztó szerelőjét az éjszakai védelem kiépítése, programozása miatt, vagy ha nincs saját szerelője forduljon hozzánk!

Egy alapszintű riasztórendszerben már be lehet állítani, hogy kikapcsolt riasztó esetén is jelezzen, csipogó, sípoló hangot adjon a kezelő, ha az ajtót valaki kinyitja. Nem riasztásról van szó, hanem egy pár másodpercig tartó jelzésről, ami figyelmeztet mindenkit, hogy az ajtót kinyitották. Ezzel az, egyszerű funkcióval, értesülhetünk a nem kívánt ajtó nyitásról, amit esetleg egy besurranó tolvajt jelez.

Hívja a ProSec Kft-t bizalommal és mi ingyenes tanácsadások mellett, kedvező áron biztosítjuk most Önnek a riasztórendszereket.


Ha felkeltettük érdeklődését, akkor kapcsolat oldalunkon találja elérhetőségeinket vagy ide kattintva kérjen visszahívást!

Szolgáltatásaink

Szakértőnk visszahívja és segít választani az Ön igényeinek megfelelő szolgáltatásaink közül.


© 1990 - 2023 ProSec Biztonságtechnikai Kft. Minden jog fenntartva!Adószám: 10617308-2-43 · EU Adószám: HU10617308 · Cégjegyzékszám: 01 09 074494Bankszámlaszám: 11706016-20721275-00000000 · IBAN száma: HU30 1170 6016 2072 1275 0000 0000 · SWIFT kód: OTPVHUHB
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Segíthetek?