DSC riasztórendszerek

 

Cégtörténet


A DSC (Digital Security Controls) egy nemzetközileg elismert biztonságtechnikai eszközöket gyártó cég. Népszerű termékeikkel 1979 óta vannak jelen a vagyonvédelmi piacon. A DSC napjaink biztonságtechnikai cégei között betöltött meghatározó szerepét támasztja alá, hogy ők voltak az elsők, akik mikroprocesszoros riasztó központokat gyártottak, valamint az ő nevükhöz fűződik az első, méretre a maihoz hasonló billentyűzetes kezelő is.

Honnan indult a DSC?


A torontói székhellyel rendelkező DSC termékeit 140 országban forgalmazzák. Megbízható és kimagasló minőségű eszközeit a legnagyobb biztonságtechnikai szolgáltatást nyújtó vállalkozások alkalmazzák világszerte. A gyártás és a fejlesztés Kanadában és Olaszországban történik. A legújabb ISO szabályoknak minden esetben megfelelő, ár-érték arányban kimagasló rendszereken kiváló mérnökök dolgoznak a folyamatos innováció érdekében.

A DSC rendszer jellemzői és alkalmazási területei


Legyen szó lakásról, családi házról, irodáról, vagy nagyobb ipari objektumokról, a DSC rendszerei a legváltozatosabb igényeknek megfelelően kerülnek kialakításra. Több, mint 40 éves múltja igazolja a DSC riasztó megbízhatóságát és állandó megújulását. A termékek előállítása során a több évtizedes tapasztalat, valamint a legújabb technológiák kísérletezésének ötvözéséből születnek meg a rendkívül hosszú élettartamú eszközök. A DSC felhasználóbarát biztonsági rendszerei könnyen üzembe helyezhetőek és szervizelhetőek, éppen ezért a riasztó szerelők körében is széleskörben ismert és kedvelt termékcsaládnak számít.

Miért érdemes a DSC-t választanunk?


A DSC széles termékpalettáján rengeteg, egymással kompatibilis biztonságtechnikai eszköz megtalálható. Amennyiben kamerás védelemre van szükségünk, a legkülönbözőbb technológiák közül választhatunk az egyéni preferenciáinknak megfelelően, mint például: IP kamera, hőkamera vagy egyenruhába építhető kamera. A DSC riasztórendszerek megoldást nyújtanak egyaránt a kültéri- és beltéri védelemre: hangjelzők, infrasorompók, különböző mozgás-, üvegtörés- és nyitásérzékelők közül válogathatunk. Tűz- és szénmonoxid érzékelővel bővíthetjük a riasztórendszerünket, amennyiben emelni szeretnénk a biztonsági szintet. A DSC biztonsági rendszerei könnyedén csatlakoztathatóak a ProSec távfelügyeleti központjára a távfelügyeleti átjelzést biztosító GPRS modul segítségével.
Kevés riasztó gyártó cég mondhatja el magáról, hogy beléptető rendszereket is forgalmaznak, azonban a DSC közéjük tartozik. Vezérlők, kiegészítők, olvasók, kártyák és szoftverek, melyek segítségével a biztonságtechnikai piac minden szegmensét szeretnék lefedni, ezzel pedig a felhasználók járnak a legjobban. Mindent biztonsági igénre egy gyártótól szerezhető be a megoldás, így nem kell aggódni az esetleges kompatibilitási problémák miatt és a hibrid rendszerek költséghatékonysága is fontos szempont a vásárlás előtt.

Bízza ránk!

Amennyiben bővebb tájékoztatást szeretne kérni az általunk forgalmazott DSC termékekről és biztonsági rendszerekről, kérje egyedi ajánlatunkat a +36 1 700 1091-es telefonszámon, vagy érdeklődjön a prosec@prosec.hu e-mail címen!

Riasztórendszerek

A DSC riasztó rendszerek az ügyfélcentrikus fejlesztéseknek köszönhetően minden biztonsági igényre hatékony megoldást nyújtanak:

DSC POWER

Az egyik legismertebb és legmegbízhatóbb vezetékes riasztórendszer. Kényelmes kezelhetőség jellemzi, LED, vagy LCD kezelőkkel, beépített átjelzési lehetőséggel! Üzembe helyezése könnyű, bővítési lehetőségek terén pedig igen rugalmas. 4-től egészen 64 zónás rendszerek kiépítésére is lehetőséget nyújt, így megfelelő kisebb lakások, családi házak, valamint hatalmas intézmények, ipari parkok, építkezések védelmére is.

DSC ALEXOR

A DSC márka legkényelmesebb riasztójaként ismert. Telepítése rendkívül gyors és egyszerű. 32 zónás, teljes mértékben vezeték nélküli riasztó, amely bármikor könnyen bővíthető. A két irányú kommunikációnak köszönhetően minden egyes eszköz helyzete és állapota pontosan nyomon követhető, ezzel garantálva a tökéletes és biztonságos működést. Egyszerű, letisztult külseje miatt bármilyen védendő objektumban megállja a helyét.

DSC HYBRID

A DSC HIBRID riasztó központja bővíthető vezetékes és vezeték nélküli eszközökkel is. Költséghatékonyan kiépíthető modern és esztétikus riasztó rendszer.

DSC MAXSYS

A DSC MAXYS riasztó központ bővíthető akár 128 külön érzékelővel is és képes 1500 különböző felhasználót kezelni. Tökéletes választás nagyobb rendszerek kialakításánál, mint például ipari objektumok vagy közösségi házak. A DSC MAXYS az egyközpontú megoldásokat teszi lehetővé, így ugyanazon a központon lehet a beléptető rendszer, a behatolásjelző és a tűzjelző is.

Kezelői kézikönyvek

A DSC vezetékes és vezeték nélküli riasztórendszerei megbízható és költséghatékony védelmet biztosítanak lakások, házak, építkezések és ipari parkok távfelügyeleti megfigyelésére.

Szolgáltatásaink

Szakértőnk visszahívja és segít választani az Ön igényeinek megfelelő szolgáltatásaink közül.


© 1990 - 2023 ProSec Biztonságtechnikai Kft. Minden jog fenntartva!Adószám: 10617308-2-43 · EU Adószám: HU10617308 · Cégjegyzékszám: 01 09 074494Bankszámlaszám: 11706016-20721275-00000000 · IBAN száma: HU30 1170 6016 2072 1275 0000 0000 · SWIFT kód: OTPVHUHB
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Segíthetek?