DSC riasztórendszerek

A kanadai gyártású DSC, több mint 30 éve van jelen a piacon, töretlen sikerrel. Hazai és külföldi vonalon is igen elismert márkának számít, megbízható minősége és versenyképes árai mellett.

A DSC több éves tapasztalatának és folyamatos fejlesztéseinek eredményeként ma már a riasztók világában fellelhető teljes eszközpaletta megtalálható, több ezer termékkel.

Ezek sokszínűségével, szinte minden igénynek megfelel, legyen szó irodáról, családi házról, lakásról vagy nagyobb szerkezetű ipari épületekről.

Miért érdemes a DSC-t választanunk?

Rengeteg eszközzel rendelkeznek, amik tökéletesen kompatibilisek egymással. Riasztó- és kamerarendszereik listáján tényleg szinte mindent megtalálunk, legyen szó egyszerű IP kamerákról, hőkamerákról vagy egyenruhába építhető kamerákról. Riasztórendszereik gondoskodnak a kültéri és beltéri védelemről egyaránt: hangjelzők, infrasorompók és különböző mozgásérzékelők közül válogathatunk.

Nagyon fejlett tűz és co jelző rendszerekkel rendelkeznek, ami könnyedén ráköthető a ProSec távfelügyeleti rendszerére. Tekintse meg a tűz- és szénmonoxid jelző távfelügyeletről szóló aloldalainkat is!

Kevés riasztógyártó cég mondhatja el magáról, hogy beléptető rendszerekkel is rendelkeznek, a DSC, viszont igen. Vezérlők, kiegészítők, olvasók, kártyák és szoftverek, mind egy cégen belül.

A DSC valóban igyekszik minden a biztonsági piac minden szegmensét lefedni, ezzel, pedig a felhasználók nagyon jól járnak. Mindent egy helyről szerezhetünk be, így nem kell aggódnunk kompatibilitási problémák miatt.

Rengeteg tartozékkal rendelkeznek, ezáltal, ha nekünk a riasztó egy apró elemének a cseréjére lenne szükségünk, nem kell az egész készüléket vagy rendszert leváltani, csupán valóban azt a bizonyos alkatrészt.

Bízza ránk!

Amennyiben a DSC rendszerek felkeltették érdeklődését, kérem forduljon hozzánk bizalommal! Kérje egyedi ajánlatunkat vagy tárcsázza a +36 1 700 1091 számot!

Riasztórendszerek

DSC POWER

Egyik legrégebbi és legmegbízhatóbb vezetékes riasztórendszer. Kényelmes kezelhetőség jellemzi. LED-es, vagy LCD kezelőkkel, beépített átjelzési lehetőséggel! Üzembe helyezése könnyű, bővítési lehetőségek terén, pedig igen rugalmas.4-től, egészen 64 zónás rendszerek kiépítésére is van lehetőség, így megfelelő kisebb családi házak és hatalmas intézmények védelmére is.

DSC ALEXOR

A DSC márka legkényelmesebb riasztójaként tartják számon. Ez nem is véletlen, hiszen telepítése, hihetetlenül gyors és egyszerű. A riasztórendszer teljes mértékben vezeték nélküli. Bármikor, könnyen bővíthető.
A két irányú kommunikációnak köszönhetően, pedig minden egyes eszköz helyzete és állapota pontosan nyomon követhető, ezzel garantálva a tökéletes és biztonságos működést.
Egyszerű, letisztult külseje miatt, pedig bármely ingatlanban megállja a helyét.

DSC HYBRID

A DSC HIBRID riasztóközpontja bővíthető vezetékes és vezeték nélküli eszközökkel is. Modern és esztétikus riasztórendszert építhetünk költséghatékonyan.

DSC MAXSYS

A DSC MAXYS riasztó központ bővíthető akár 128 külön érzékelővel is és képes 1500 különböző felhasználót kezelni. Ezáltal tökéletes választás nagyobb rendszerek kialakításnál, mint például nagyobb szerkezetű ipari objektumok vagy közösségi házak. A DSC MAXYS az egy központú megoldások híve, így ugyanazon a központon lehet a beléptető rendszer, a behatolásjelző és a tűzjelző is.

Kezelői kézikönyvek

picture_as_pdf PC1500 picture_as_pdf PC1550 picture_as_pdf PC2525 picture_as_pdf PC2550 R4 picture_as_pdf PC2585 picture_as_pdf PC3000 picture_as_pdf PC4010 v3 picture_as_pdf PC5010 v2 picture_as_pdf PC5020 power806picture_as_pdf PC560 picture_as_pdf PC585 1616 1832

Szolgáltatásaink

Szakértőnk visszahívja és segít választani az Ön igényeinek megfelelő szolgáltatásaink közül.


© 1990 - 2021 ProSec Biztonságtechnikai Kft. Minden jog fenntartva!Adószám: 10617308-2-43 · Cégjegyzékszám: 01 09 074494Bankszámlaszám: 11706016-20721275-00000000 · IBAN száma: HU30 1170 6016 2072 1275 0000 0000 · SWIFT kód: OTPVHUHB
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Segíthetek?