EasyAID GSM

Idős korban az embereknek már nagyobb odafigyelésre van szükségük. A korral járó betegségek, fizikai nehézségek könnyen idézhetnek elő veszélyes helyzeteket. Ezért fontos plusz figyelmet szentelni azok számára, akik segítségre szorulhatnak.

Az idős emberek gyakran sok időt kénytelenek egyedül eltölteni, hiszen a gyerekek dolgoznak, az unokák iskolába járnak. A magányon nehéz segíteni, de arról könnyen gondoskodhatunk, hogy szeretteink ne maradjanak magukra a bajban.
Az easyAID segélyhívó készülék használatával biztonságban tudhatja hozzátartozóit.
Egy hirtelen bekövetkező súlyos vészhelyzetben (pl. rosszullét, baleset, támadás vagy betörés) a legtöbb esetben már nincs lehetőség telefonálásra, pedig krízishelyzetben az ember élete is múlhat azon, hogy időben érkezik-e a segítség. Az easyAID segélyhívó készülék nyakba akasztható pánikgombjának egyszerű megnyomásával a riasztás azonnal beérkezik a diszpécser központba, akik azonnal kiküldik a helyszínre a járőröket, miközben a diszpécser híváson keresztül értesül a védendő személy állapotáról. Az easyAID monitoring rendelkezik automatizált riasztórendszerrel, ami egy adott hőmérséklet elérésekor szintén riasztja a távfelügyeleti személyzetet.
Ezek mellett a rendszeren keresztül lehetőség van napi emlékeztetők beállítására, mint például a gyógyszer bevételére való figyelmeztetés és automatikus hívásfogadásra, kihangosításra.

Funkciók:
  • Gyorshívás
  • Digitális óra
  • Automatikus riasztás küldése egy bizonyos hőmérséklet küszöb elérésekor
  • Nyakba akasztható pánikgomb
  • Hívások automatikus fogadása és kihangosítása
  • Egy gombnyomással telefonhívás indítása
  • Egy gombnyomásos SMS küldés
  • Előre rögzített emlékeztetők beállítása
  • Egyszerű kezelőfelület
EasyAid rendszert ajánlunk minden olyan leendő vagy már meglévő ügyfelünknek, aki szeretné teljes biztonságban tudni idősebb hozzátartozóját.

Szolgáltatásaink

Szakértőnk visszahívja és segít választani az Ön igényeinek megfelelő szolgáltatásaink közül.


© 1990 - 2023 ProSec Biztonságtechnikai Kft. Minden jog fenntartva!Adószám: 10617308-2-43 · EU Adószám: HU10617308 · Cégjegyzékszám: 01 09 074494Bankszámlaszám: 11706016-20721275-00000000 · IBAN száma: HU30 1170 6016 2072 1275 0000 0000 · SWIFT kód: OTPVHUHB
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Segíthetek?