Építkezés védelem

Kevesen fordítanak kellő figyelmet az építkezések megfelelő védelmére, pedig fontos, hogy már azelőtt vigyázzunk otthonukra mielőtt az elkészült.

Az építkezéseken gyakran fordulnak elő káresetek és lopások, ezek sokszor visszavezethetőek belső visszaélésre, de a betörések sem ritkák.

Gondoljunk csak bele! Az építkezés általában napi 8-10 órában történik, ha az ott dolgozók teljes mértékben megbízhatóak, akkor is a nap fennmaradó 14 órájában az objektum nem áll védelem alatt.

Az ezzel foglalkozó bűnözők, már rendkívül fejlett teknikákkal, szervezetten törnek be az adott helyre. Többen, teherautóval, munkásruhában odamennek és elvisznek mindent, ami értékes, szerszámokat, alapanyagokat, de még az ott álló munkagépekből is ellopják a üzemanyagot.

Nagyon nagy mértékben megnövelheti az építkezés költségeit és idejét az óvatlanság.

Miért éri meg már MOST?
A ProSec-nél, adott hűségidő mellett, akár INGYENES távfelügyeletet biztosítunk az építkezés ideje alatt a ház alapjai, pedig már úgy fognak elkészülni, hogy az kompatibilis legyen a riasztórendszerrel, ezzel, pedig Ön megspórolhatja a későbbi telepítési költségeket.

Egyedi ajánlatainknak köszönhetően, együttműködve a villanyszerelővel Önnek semmiért sem kell aggódnia. Mi segítünk mindenben!

Mit ajánlunk mi?
Mindenképpen érdemes a szerszámokat összepakolni és kevésbé látható helyre rakni, ha van rá lehetőség a gépeket is bevinni valamilyen kevésbé szembetűnő helyre.
Sokat segít a terület körbekerítése. A ProSec tábla felhelyezése a kerítésre, elrettentheti a betörőket, hiszen nem szívesen próbálnak meg bejutni egy olyan területre, amit egy jól ismert vagyonvédelmi cég biztosít.

A kamerák, mozgásérzékelők és a különböző kültéri védelmi rendszerek felszerelése nagy biztonságot tudnak jelenteni, a maximumot, pedig távfelügyelettel, kivonuló szolgálattal lehet elérni.

Szolgáltatásaink

Szakértőnk visszahívja és segít választani az Ön igényeinek megfelelő szolgáltatásaink közül.


© 1990 - 2023 ProSec Biztonságtechnikai Kft. Minden jog fenntartva!Adószám: 10617308-2-43 · EU Adószám: HU10617308 · Cégjegyzékszám: 01 09 074494Bankszámlaszám: 11706016-20721275-00000000 · IBAN száma: HU30 1170 6016 2072 1275 0000 0000 · SWIFT kód: OTPVHUHB
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Segíthetek?