Fegyveres kíséret

Fegyveres biztonsági szolgáltatások cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt. Cégünk évtizedek óta foglalkozik személyvédelemmel, rendezvények biztosításával és élőerős őrzéssel.
Szükség esetén nagyobb biztonsági kockázatú telephelyeken, objektumokban, fegyveres őrzést- és biztonsági kíséretet is tudunk biztosítani.

Cégünk kizárólag képzett, évtizedek óta a szakmában tevékenykedő biztonsági szakembereket alkalmaz.
Fontos kiemelni, hogy a fegyveres biztonsági szolgálat elsősorban preventív eszközként funkcionál.

Szakembereink kiváló konfliktuskezeléssel rendelkeznek, fel vannak készülve a váratlan helyzetekre. A krízis helyzeteket megfelelő higgadtsággal és hatékonysággal tudják kezelni. Fel tudják mérni az adott helyzet súlyosságát és az adott helyzethez mérten reagálják le verbális és nonverbális eszközök segítségével.

Munkatársaink komoly fizikai erőnléttel, kiváló éberséggel rendelkeznek, ami elengedhetetlen egy ilyen feladat betöltése esetén.

Mivel az élőerős védelem a prevencióra épül, ereje és hatékonysága nagyban múlik a biztonsági személy fizikai megjelenésén. Az erőnlét, mellett a technikai felszereltség is fontos, melyet a helyzet súlyosságához mérten választunk meg.

Magánszemély esetén

Magánszemélyek esetében gyakran felmerül a biztonságos készpénz felvétel és szállítás igénye, melyben partnerek tudunk lenni.
Hatékonyan tudjuk őrizni a rövidebb, hosszabb időre magára hagyott nagy értékű családi házakat, amikor a távfelügyeleti holtidő nem megengedett.

Cég esetén

Cégek esetében gyakran felmerül a biztonságos készpénz felvétel és szállítás igénye, és a nagy értékű műszaki cikkek szállítása melyben partnerek tudunk lenni.
Hatékonyan tudjuk őrizni a céges objektumokat, telephelyeket, ahol nagy értékű termékeket berendezéseket tárolnak és a távfelügyeleti holtidő nem megengedett.

Szolgáltatásaink

Szakértőnk visszahívja és segít választani az Ön igényeinek megfelelő szolgáltatásaink közül.


© 1990 - 2023 ProSec Biztonságtechnikai Kft. Minden jog fenntartva!Adószám: 10617308-2-43 · EU Adószám: HU10617308 · Cégjegyzékszám: 01 09 074494Bankszámlaszám: 11706016-20721275-00000000 · IBAN száma: HU30 1170 6016 2072 1275 0000 0000 · SWIFT kód: OTPVHUHB
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Segíthetek?