Hikvision


A Hikvision a vagyonvédelmi eszközök és az integrált biztonsági megoldások egyik leginnovatívabb, piacvezető gyártója.

A cégnek 34000 alkalmazottja van és a világ 150 országában van jelen. Termékei megtalálhatóak az oktatásban, a közlekedésben, a logisztikában, a kereskedelemben, valamint a forgalomszámlálás és a magánszféra területén is, legyen az kamerarendszer, beléptető rendszer, hőkép alkotó, hőkamera, forgalomszámláló, behatolásjelző, riasztó rendszer, vagy ezek kombinációja. Behatolásjelzőknél nem csupán a központokat, hanem a vezetékes és vezeték nélküli érzékelők teljes skáláját kínálja, mindezt kifinomult és elegáns formában.

A széleskörű Hikvision termékpaletta megteremti azt a lehetőséget, hogy valamennyi alrendszer ugyanazon a mobil alkalmazáson keresztül kezelhető és ugyanazzal a monitor szoftverrel távfelügyelhető legyen.

Egyszerűség az innováción keresztül – A vezeték nélküli AX Pro riasztó

 
A Hikvision AX PRO a riasztóközpontok legújabb generációját képviseli. Kiváló megoldást nyújt arra a kihívásra, hogy hogyan lehet gyorsan, koszolás és kábelezés nélkül, a felhasználó aktív közreműködésével, rádiós riasztó rendszert kialakítani.

A behatolás jelzések teljes skáláját nyújtó AX PRO riasztórendszer igényes megjelenésű eszközeiben egyesíti a hagyományos termékek megbízhatóságát és tudását a holnap legfejlettebb technológiája által nyújtott egyszerűséggel. Minden felhasználónak biztosítja a lehetőséget arra, hogy minden eseményt kényelmesen, egyetlen mobil alkalmazás használatával kontrollálni és ellenőrizni tudjon.

Betörés, vagy egyéb vészhelyzet esetén a jelzések távfelügyeletre történő továbbításának köszönhetően lehetőséget ad az azonnali, szakszerű közbelépésre, függetlenül attól, hogy a tulajdonos éppen hol tartózkodik.

A ProSec a távfelügyeleti szolgáltatók közül az elsők között gondoskodott a HIKVISION AX PRO riasztóközpontok jelzéseinek fogadásáról. A jelzésátvitel biztonságának érdekében saját SIM kártyát biztosítunk ügyfeleink számára.

Az AX PRO riasztó szett lakások, irodaházak vagy ipari parkok védelme esetén is bővíthető az egyre népszerűbb kamerák segítségével, amely lehetővé teszi a felhasználó számára a valós idejű betekintést és a videó távfelügyelet szolgáltatás igénybevételét.

Szolgáltatásaink

Szakértőnk visszahívja és segít választani az Ön igényeinek megfelelő szolgáltatásaink közül.


© 1990 - 2023 ProSec Biztonságtechnikai Kft. Minden jog fenntartva!Adószám: 10617308-2-43 · EU Adószám: HU10617308 · Cégjegyzékszám: 01 09 074494Bankszámlaszám: 11706016-20721275-00000000 · IBAN száma: HU30 1170 6016 2072 1275 0000 0000 · SWIFT kód: OTPVHUHB
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Segíthetek?