Kivonuló szolgálat

Cégünk fő profilja a távfelügyelet és ezzel együtt a kivonuló szolgálat.
Egy riasztórendszer megléte csak a távfelügyelettel való összeköttetés után éri el a maximális hatékonyságát, hiszen anélkül egy esetleg betörésnél csak magunkra vagyunk utalva és nem szívesen szállnánk szembe egyedül senkivel sem, aki megkísérel bejutni.
A lakó távollétében, pedig bármilyen riasztás történik az otthonában, távfelügyelet hiányában csak abban bízhat, hogy az elkövető megfutamodik a riasztórendszer által megszólaltatott sziréna hangjától, vagy valamelyik szomszéd saját kezébe veszi a segítségnyújtást és tájékoztatja a hatóságokat. Ennek valószínűsége a tapasztalataink alapján nagyon csekély, és a hatóság kiérkezése is több órát vehet igénybe

Betörés vagy támadás esetén mindenki azt szeretné, hogy a segítség a lehető leggyorsabban érkezzen meg. A ProSec csapata ezzel tisztában van, ezért különösen nagy hangsúlyt kap a távfelügyelet és kivonuló szolgálat maximális elvárások szerinti üzemeltetése, melynek köszönhetően a maximum 10 perces kivonulási időt szerződésben rögzítve garantáljuk, egyedüliként a piacon!

Mi történik egy jelzés után?

A távfelügyeleti diszpécserközpont napi 24 órában figyeli a riasztórendszerének állapotváltozásait és jelzéseit. Távfelügyeleti rácsatlakozásakor a szerződésben feljegyezzük, hogy a háztartás pontosan melyik “zónája” melyik helyiséghez tartozik. Ez azért is nagyon fontos, mert így pontosan tudjuk, hogy mi is történik az adott objektumnál. Például, ha az 5-ös zóna jelez, ami - tegyük fel - a teraszajtó, tudjuk, hogy onnan próbál bejutni otthonába az illetéktelen személy, ennek az információnak a birtokában vonulnak ki a járőreink, akiknek nem kell keresgélik a behatolás nyomait, hanem egyből tudják, hogy hova is kell menni, hogy megakadályozzák a további károkozást a területen.

Az ügymenetet lépésről-lépésre!

  • A betörés, vagy pánikjelzés után a diszpécserszolgálat azonnal elindítja a járőreinket a helyszínre. Minden esetben 2 járőr vonul ki terepjáróval - így bármilyen időjárási viszony mellett garantált a maximális 10 percen belüli helyszínre érkezés!
  • A szerződésben megadott értesítendő személyek felhívása. A többi távfelügyeleti szolgáltató ezt a két pontot felcseréli, de ez a sorrend bizonyítottan nagyon fontos. Miért is? Tegyük fel, hogy 4 személyt adtunk meg riasztás estén értesítendőnek. Ha az első személy nem veszi fel a telefont, akkor hívjuk a másodikat, aztán a harmadikat, ami hosszú percekig eltarthat. Ennyi idő alatt egy betörő akár már be is juthatott a házba.
    Mi előbb indítjuk járőreinket és csak utána vesszük fel a megadott személyekkel a kapcsolatot, hiszen minden másodperc számít!
  • A járőrök kiérkeznek a helyszínre és megpróbálják kideríteni mi okozta a riasztást . Itt sok minden előfordulhat. Lehet, hogy csak vaklárma volt az egész - ez a legjobb a tulajdonos számára, hiszen semmilyen kár nem keletkezett. Lehetséges, hogy a betörő megpróbált bejutni, viszont a megszólaló sziréna hallatán megfutamodott, de az is lehet, hogy az elkövető még mindig a helyszínen tartózkodik. Ebben az esetben járőreink visszatarthatják az elkövetőket a hatóságok kiérkeztéig.

Miért is fontos az, hogy több járőr érkezzen ki?

Lehet olyan forgalmi helyzet, hogy a járőrautó nem tud megállni közvetlenül a bejáratnál, ilyenkor az egyik járőr azonnal kiszáll, amíg a másik a lehető leggyorsabban leparkolja a terepjárót.
Éppen ezért mi nem vállalunk kockázatot azzal, hogy csak egy járőr próbálja megfékezni az elkövetőket. Másodsorban az, hogy pontosan tudjuk, hol próbálnak behatolni otthonába, azt is jelenti, hogy az egyik járőr a bejáratnál tudja biztosítani a helyszínt ha az elkövetők ott távoznának, míg a másik munkatársunk a behatolási pont felől érkezik.

Hogyan jutnak be a járőrök?

Ez mindig ügyfelünkkel való előzetes egyeztetések alapján történik. A távfelügyeletre szerződött félnek biztosítania kell a bejárati ajtóig való zavartalan bejutásunkat, viszont járőreink nem mehetnek be otthonába! Abban az esetben, hogyha valamelyik nyílászárót nyitva találjuk a járőrök körébe tartozik az, hogy az esetleges elkövetőt, amennyiben a helyszínen tartókodik visszatartsa a menekülése közben.

Amiért az emberek minket választanak:

  • Járőrbázisainkat úgy helyeztük el, hogy a főváros budai régióinak egészét lefedjék.
  • Legrövidebb kivonulási idő, szerződésben vállalt 10 perces kiérkezéssel.
  • Felelősségbiztosítással fedezett 5 millió forintos kártérítési limit!
  • Kivonulás két fővel, nagy teljesítményű gépjárművekkel, időjárástól függetlenül!

Szolgáltatásaink

Szakértőnk visszahívja és segít választani az Ön igényeinek megfelelő szolgáltatásaink közül.


© 1990 - 2022 ProSec Biztonságtechnikai Kft. Minden jog fenntartva!Adószám: 10617308-2-43 · Cégjegyzékszám: 01 09 074494Bankszámlaszám: 11706016-20721275-00000000 · IBAN száma: HU30 1170 6016 2072 1275 0000 0000 · SWIFT kód: OTPVHUHB
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Segíthetek?