Pánikgomb

A pánikgomb, más néven támadásjelző, pánikjelző segítségével egy gombnyomással jelezhet az előre beállított személyeknek, ha bármilyen veszélyhelyzet éri.
Ezek lehetnek közeli ismerősök, ápolók, mentők vagy az Ön távfelügyeleti szolgáltatója. Egy pánikjelző gomb sokféle célt szolgálhat, magánszemélyeknek és cégeknek is egyaránt. Beszerelhető kasszákba, felszerelhető széfek közelében, nagyobb intézmények folyosóin, szórakozóhelyeken, beépíthető riasztórendszerekbe, de idősek és rosszullétre hajlamos embereknek is létezik hordozható, nyakba akasztható pánikjelző.
Továbbá a pánikgomb, az értesítésen kívül elláthat egyéb funkciókat is. Szükség esetén összeköthető szirénával és fényjelzésre képes eszközökkel, ami meghátrálásra kényszerítheti a támadókat és potenciális betörőket.

Részei

Egy pánikgomb nem áll sok különálló alkatrészből, ezáltal beszerelésük gyors és egyszerű.
Jellemzően egy adóból, ami általában maga a jelzésre alkalmas eszköz,gomb és egy vevőből áll, ez nem szokott szem előtt lenni, hiszen a felhasználónak nincsen rá szüksége.
A vevő feladata a jelzések fogadása és azok a riasztóközpont számára értelmezhető formába hozása. Az eszközökből létezik vezetékes és vezeték nélküli változat is.

Hova érdemes felszerelni?

Az eszköz felszerelése és elhelyezése, az annak rendeltetésétől függ. Egy rosszullét esetén alkalmazható, tenyérben is elférő gomb értelemszerűen rádiófrekvencián, azaz vezeték nélküli módon működik, hiszen fontos szempont a hordozhatóság. A vezetékes kivitelűeket háztartásokban általában a riasztó kezelőfelületén vagy annak közelében célszerű elhelyezni, ugyanakkor egy pénztárgépet használó alkalmazott esetében célszerű könnyen hozzáférhető, mások által, pedig nem látható helyre elhelyezni.

Szolgáltatásaink

Szakértőnk visszahívja és segít választani az Ön igényeinek megfelelő szolgáltatásaink közül.


© 1990 - 2023 ProSec Biztonságtechnikai Kft. Minden jog fenntartva!Adószám: 10617308-2-43 · EU Adószám: HU10617308 · Cégjegyzékszám: 01 09 074494Bankszámlaszám: 11706016-20721275-00000000 · IBAN száma: HU30 1170 6016 2072 1275 0000 0000 · SWIFT kód: OTPVHUHB
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Segíthetek?