Paradox riasztórendszerek

A 1989-ben alapított, kanadai tulajdonban lévő PARADOX SECURITY SYSTEMS-et az egész világon a riasztó rendszereket folyton újító és fejlesztő cégként ismerik. Globális hálózatként a Paradox termékeit több, mint 100 országba exportálja a vállalat. A cégalapítás óta eltelt időben a biztonságtechnika területén egyértelműen a minőség és a megbízhatóság jelképévé vált a Paradox név. Sikereit főként a folyamatos innovációnak, valamint az egyszerűen kezelhető riasztó rendszereinek köszönheti. A Paradox által forgalmazott, a riasztó szerelők és a felhasználók által egyaránt kedvelt termékei megtalálhatóak a ProSec kínálatában is.

Miért érdemes Paradox riasztórendszert választanunk?

A Paradox egy nemzetközileg elismert márka, amely Magyarországon is igen nagy népszerűségnek örvend, köszönhetően magas minőségének és pénztárcabarát árazásának. Folyamatos fejlesztéseik, kutatásaik és újításaik miatt sikerült több, mint 30 éven át fennmaradniuk a világ vezető riasztórendszer gyártói között. Minden Paradox riasztórendszer rendelkezik kommunikátor kimenettel, aminek köszönhetően könnyen csatlakoztatható távfelügyeletre.
Minden Paradox riasztórendszer MABISZ és CE minősítéssel rendelkezik, így magánszemélyek és vállalkozások számára is tökéletes megoldás a legmagasabb biztonsági követelményeknek megfelelően. Termékei az összes globális tanúsítási szabvánnyal biztosítottak, köztük az ISO9001: 2008-cal is.

A paradox rendszer további előnyei

A paradox rendszerek egyik nagy előnye a változatos kivitelezés, a többféle rendszerközpont, így egyaránt lehetséges a csak néhány érzékelőt igénylő kis lakások költséghatékony védelme, de nem jelentenek problémát a nagyobb ingatlanok, vállalkozások, bankok, luxuslakások, közintézmények és más, professzionális védelmet igénylő objektumok sem. A cég igyekszik minden felmerülő biztonsági igényre megoldást kínálni, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb eszközöket a kínálatból.

Paradox riasztó használata és működése

A Paradox rendszere képes egy eszközbe integrálni a riasztó-, a beléptető- és a tűzjelző rendszert. Ezzel együtt a Paradox érzékel és regisztrál is mindenféle tevékenységet: behatolást, a nyílászárók nyitását, üvegtörést, tűzesetet és a behatoló mozgási nyomvonalát is rögzíteni tudja.
A kínálatban egyaránt találkozhatunk vezetékes és vezeték nélküli rendszerekkel. A riasztó kezelése egyszerű, hamar megtanulható és akár távirányítással is lehetséges, a ProSec saját fejlesztésű mobil alkalmazásának segítségével pedig távolról tudja irányítani (ki- és bekapcsolni) és felügyelni (riasztás esetén a saját mobil eszközére érkezik értesítés push üzenet formájában) Paradox riasztórendszerét.
Kisállat védett mozgásérzékelői lehetővé teszik a védendó ingatlanban a háziállattartást. A teljes Paradox riasztó rendszer szabotázsvédett, kikapcsolt állapotban is riasztást indít el, ha bármely érzékelőt, a szirénát, a központot megrongálják, vagy a vezetéket elvágják, így az illetéktelen behatolóknak nincs esélyük deaktiválni a riasztórendszert.

Mire figyeljünk?

Nincs két egyforma alaprajzzal rendelkező objektum, ezáltal a riasztórendszer kiépítése minden esetben egyedi megoldásokat igényel. A Paradox riasztók telepítése és szerelése egyszerű, de mindenképpen kérje biztonságtechnikai szakértő segítségét a felmérésben (a ProSecnél a felmérés és a biztonságtechnikai audit minden esetben díjmentes és semmilyen elköteleződéssel, vásárlási kötelezettséggel nem jár) és szaktudással rendelkező riasztó telepítő segítségét a felszerelésben. Az általunk telepített Paradox rendszerekre 1 éves garanciát vállalunk.

Központ típusok

A riasztó rendszer lelke a riasztó központ, melyből a legmodernebb technológiák szerint választhatjuk ki a nekünk leginkább megfelelő központ típust.

Paradox Magellan

Vezeték nélküli PARADOX riasztó rendszer 32 rádiós és vezetékes zónáig, lakások, irodák és vállalkozások számára. A Magellan rendszer beépített rádió adó-vevő rendszerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a központhoz vezeték nélküli kezelőket illesszünk(felügyelt rádiós érzékelőket, rádiós szirénát, vagy a riasztó állapotának kijelzésére alkalmas távvezérlőket), a kétirányú kommunikáció által.
Kezelési útmutató

Paradox SPECTRA

Rádiós és vezetékes bővítés 32 zónáig. Lakások, irodák, vállalkozások megbízható és alacsony költségű PARADOX riasztó rendszerének központja. A spectra sp mellé egy fejlett kommunikációs bus társul, melynek köszönhetően a rendszer könnyen bővíthető, mind vezetékes, mind vezeték nélküli eszközök széles választékával.
Kezelési útmutató

Paradox Digiplex

Digitális csúcstechnológia 192 vezetékes és rádiós zónáig. Luxuslakások, bankok, középületek és más maximális védelmet igénylő, nagyméretű objektumok magas szintű védelmére tervezett PARADOX riasztó központ, mely beléptető rendszerrel is bővíthető. Könnyű használatának és moduláris felépítésének köszönhetően, telepítése és karbantartása kevés időt vesz igénybe.
Kezelési útmutató

Kezelői kézikönyvek

Minden Paradox riasztórendszer könnyedén csatlakoztatható távfelügyeletre, a kommunikátor kimeneteleinek köszönhetően.

Amennyiben Paradox riasztórendszer kiépítésén, vagy távfelügyeleti szolgáltatás igénybevételén gondolkozik, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a +36 1 700 1091-es telefonszámon, a prosec@prosec. hu e-mail címen, vagy kérjen visszahívást az oldal alján ide kattintva!

Szolgáltatásaink

Szakértőnk visszahívja és segít választani az Ön igényeinek megfelelő szolgáltatásaink közül.


© 1990 - 2024 ProSec Biztonságtechnikai Kft. Minden jog fenntartva!Adószám: 10617308-2-43 · EU Adószám: HU10617308 · Cégjegyzékszám: 01 09 074494Bankszámlaszám: 11706016-20721275-00000000 · IBAN száma: HU30 1170 6016 2072 1275 0000 0000 · SWIFT kód: OTPVHUHB
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Segíthetek?