Paradox riasztórendszerek

Az 1989-ben alapított kanadai vállalat több mint 100 országban forgalmazott termékei megtalálhatóak cégünk palettáján is. A Paradox riasztórendszer a biztonságtechnika területén a minőség és a megbízhatóság jelképe. A vállalat nagy hangsúlyt fektet a folyamatos fejlesztésekbe, ennek köszönhetően a lakások és a vállalkozások legmagasabb biztonsági követelményeinek is megfelelnek. A Paradox riasztórendszer rendelkezik kommunikátor kimenettel, ezáltal könnyedén csatlakoztatható távfelügyeletre is.

Mozgásérzékelők

A Paradox fejlett technológiájának köszönhetően, szinte mindent igénynek megfelel, az analógtól érzékelőktől, az olyan digitális mozgásérzékelőig, ami nem jelez be a háziállat mozgása esetén, mindenki megtalálja, amire szüksége van. a
Mindegy egyes érzékelő, egy szabadalmaztatott Auto Pulse jelfeldolgozó rendszerrel rendelkezik, ami ellenőrzi, hogy a jelzés megfelel-e, a riasztás mintájának, a processzor nem veszi figyelembe azokat a jelzéseket, amik az előre beállított kikötéseknek nem felel meg.

Paradox Insight

A Paradox Insight egy integrált megoldás, melynek segítségével a felhasználó egyszerre láthatja HD videó formában és hallhatja, hogy mi történik otthonában vagy üzletében. A Paradox Inisght saját alkalmazán keresztül, pedig bárhonnan végig követheti az eseményeket a rendszer tulajdonosa, kiváló ellenőrzésekhez és távfelügyeleti jelentéshez.

Magellan

A megallan rendszer beépített rádió adó-vevő rendszerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a központhoz vezeték nélküli kezelőket illesszünk(felügyelt rádiós érzékelőket, rádiós szirénát, vagy a riasztó állapotának kijelzésére alkalmas távvezérlőket), a kétirányú kommunikáció által.

Kezelési útmutató

Spectra

A spectra sp mellé egy fejlett kommunikációs bus társul, melynek köszönhetően a rendszer könnyen bővíthető, mind vezetékes, mind vezeték nélküli eszközök széles választékával.

Kezelési útmutató

Digiplex EVO

Ez a rendszer olyan létesítményhez készült, ahol alapfeltétel a legmagasabb szintű biztonság. Kormányzati épületek, luxus lakások.
Könnyű használatának és moduláris felépítésének köszönhetően, telepítése és karbantartása kevés időt vesz igénybe.

Szolgáltatásaink

Szakértőnk visszahívja és segít választani az Ön igényeinek megfelelő szolgáltatásaink közül.


© 2002 - 2021 ProSec Biztonságtechnikai Kft. Minden jog fenntartva!Adószám: 10617308-2-43 · Cégjegyzékszám: 01 09 074494Bankszámlaszám: 117060162-0721275 · IBAN száma: HU30 1170 6016 2072 1275 0000 0000 · SWIFT kód: OTPVHUHB
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Segíthetek?