Paradox riasztórendszerek

Az 1989-ben alapított kanadai vállalat több mint 100 országban forgalmazott termékei megtalálhatóak cégünk palettáján is. A Paradox riasztórendszer a biztonságtechnika területén a minőség és a megbízhatóság jelképe. A vállalat nagy hangsúlyt fektet a folyamatos fejlesztésekbe, ennek köszönhetően a lakások és a vállalkozások legmagasabb biztonsági követelményeinek is megfelelnek. A Paradox riasztórendszer rendelkezik kommunikátor kimenettel, ezáltal könnyedén csatlakoztatható távfelügyeletre is.

Miért érdemes Paradox riasztórendszer választanunk?

A Paradox, egy világszerte elismert márka, és Magyarországon is igen nagy népszerűségnek örvend, köszönhetően magas minőségének és pénztárcabarát árazásának. Folyamatos fejlesztéseik, kutatásaik és újításaik miatt sikerült, több, mint 30 éven át a világ vezető riasztórendszer márkái között fennmaradniuk. Nem kevesebb, mint 30 szabadalommal rendelkeznek, nem elégszenek meg a régi technológiával, évről, évre új megoldásokat keresnek a felhasználók kényelmének és biztonságának érdekében.

MABISZ és CE minőségi biztosítással rendelkezik, minden PARADOX riasztórendszer, termékei, pedig az összes globális tanúsítási szabványnak megfelelnek, köztük az ISO9001: 2008-nak,ezzel is garantálva a maximális biztonságot.

Minden Paradox riasztórendszer könnyedén csatlakoztatható távfelügyeletre, a kommunikátor kimeneteleinek köszönhetően.

Amennyiben még nem rendelkezik távfelügyelettel, kérem vegye fel kollégánkkal a kapcsolatot és kérjen ajánlatot, mi pedig díjmentes helyszíni felmérést biztosítunk.
Hívja a +36 1 700 1091 számot vagy látogassa meg az elérhetőségek oldalunkat.

A paradox rendszerek egyik szintén nagy előnye a változatos kivitelezésük, szinte minden igényt igyekeznek lefedni. Legyen szó hatalmas ipari épületek- vagy átlagos családi házak védelméről, biztosak lehetünk abban, hogy találunk az igényeinknek megfelelő eszközt.
Kínálatukban szintén megtalálható a riasztórendszerek vezetékes és vezeték nélküli változata is.

Mire figyeljünk?

Minden ház alaprajza különböző, ezáltal egyedi megoldásokat igényel. A PARADOX riasztók telepítése és szerelése, egyszerű, de mindenképpen kérjük szakértő segítségét, aki pillanatok alatt, biztonságosan fogja felszerelni az eszközöket, ezt a ProSecnél, mi ingyenesen biztosítjuk!

Legnépszerűbb típusok

Paradox Insight

A Paradox Insight egy integrált megoldás, melynek segítségével a felhasználó egyszerre láthatja HD videó formában és hallhatja, hogy mi történik otthonában vagy üzletében. A Paradox Inisght saját alkalmazán keresztül, pedig bárhonnan végig követheti az eseményeket a rendszer tulajdonosa, kiváló ellenőrzésekhez és távfelügyeleti jelentéshez.

Magellan

A megallan rendszer beépített rádió adó-vevő rendszerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a központhoz vezeték nélküli kezelőket illesszünk(felügyelt rádiós érzékelőket, rádiós szirénát, vagy a riasztó állapotának kijelzésére alkalmas távvezérlőket), a kétirányú kommunikáció által.

Kezelési útmutató

Spectra

A spectra sp mellé egy fejlett kommunikációs bus társul, melynek köszönhetően a rendszer könnyen bővíthető, mind vezetékes, mind vezeték nélküli eszközök széles választékával.

Kezelési útmutató

Digiplex EVO

Ez a rendszer olyan létesítményhez készült, ahol alapfeltétel a legmagasabb szintű biztonság. Kormányzati épületek, luxus lakások.
Könnyű használatának és moduláris felépítésének köszönhetően, telepítése és karbantartása kevés időt vesz igénybe.

Kezelői kézikönyvek

picture_as_pdf Paradox 10 zonaspicture_as_pdf Paradox 16 zonaspicture_as_pdf Paradox 7x8picture_as_pdf Paradox Digiplexpicture_as_pdf Paradox ESPRITpicture_as_pdf Paradox Espirit_picture_as_pdf Paradox INSITE Gpicture_as_pdf Paradox MAGELLANpicture_as_pdf Paradox MG10LEDVpicture_as_pdf Paradox MG32LED_picture_as_pdf Paradox MG32LRF_picture_as_pdf Paradox MG500 MGpicture_as_pdf Paradox TM50 tou

Szolgáltatásaink

Szakértőnk visszahívja és segít választani az Ön igényeinek megfelelő szolgáltatásaink közül.


© 1990 - 2021 ProSec Biztonságtechnikai Kft. Minden jog fenntartva!Adószám: 10617308-2-43 · Cégjegyzékszám: 01 09 074494Bankszámlaszám: 11706016-20721275-00000000 · IBAN száma: HU30 1170 6016 2072 1275 0000 0000 · SWIFT kód: OTPVHUHB
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Segíthetek?