Professzionális távfelügyeleti szolgáltatás Biatorbágyon

30 év vagyonvédelmi tapasztalattal a hátunk mögött nyújtjuk a legmagasabb szintű biztonsági szolgáltatásokat ügyfeleink számára. Professzionális elemekből álló riasztó- és kamera rendszerek teljes körű kivitelezését és karbantartását vállaljuk, emellett a vagyonvédelmi üzletág olyan fontos szolgáltatásaival foglalkozunk, mint a távfelügyelet, videó távfelügyelet, időszakos járőrözés, tűzátjelzés és élőerős őrzés.
Távfelügyelet és riasztó Biatorbágyon


Biatorbágy Pest megye Dunántúli részén fekszik, a település belterülete a Zsámbéki-medencében terül el, melyet északnyugat-délkeleti irányban a Budai-hegység övez, a keleti rész pedig a Budaörsi-medencébe nyúlik át. 1966-ban Bia és Torbágy egyesítésével jött létre. Városi rangját 2007-ben kapta meg. A ProSec Kft. Biatorbágy egész területén foglalkozik riasztórendszerek telepítésével és távfelügyeleti szolgáltatás nyújtásával.
Nemzetközileg elismert riasztórendszerek


Foglalkozunk vezetékes és vezeték nélküli riasztórendszerek telepítésével is, melyekre meghibásodás esetén 24 órás szerviz szolgáltatást tudunk nyújtani, karbantartási szerződés megléte esetén pedig évente egyszer mindenképpen átvizsgálunk. A riasztórendszerek kivitelezését és szervizelését minden esetben saját, nagy tapasztalattal rendelkező telepítő kollégáink végzik.

Széleskörűen ismert és elismert, kártya független riasztórendszereink (Ajax, DSC, Paradox) a riasztóközponthoz kapcsolódó érzékelőkből (ajtó és ablak nyitásérzékelők, mozgás- és üvegtörés érzékelők), és a távfelügyeleti átjelzéshez szükséges GPRS modulból állnak.


Videó távfelügyelet és kamerarendszer Biatorbágyon


A ProSec kivonuló és videó távfelügyeleti szolgáltatást egyaránt kínál ügyfelei részére. A távfelügyelet lényege, hogy a riasztás jelzést beérkezően a diszpécser központból kollégánk azonnal a helyszínre irányítja a szakképzett kivonuló járőröket, akik a lehető legrövidebb időn belül megkezdik a szükséges intézkedéseket a veszély elhárításának érdekében. A videó távfelügyelet esetén ezen felül egy távoli elérésű kamera segítségével diszpécser központban a riasztás beérkezését követően rögtön be tudunk tekinteni a kamerák élő képébe, ezáltal ellenőrizni tudjuk a riasztás tényét és pontosítani tudjuk annak körülményeit a kivonuló járőrök számára, szükség esetén azonnal értesítjük a rendvédelmi szerveket.


Biatorbágy

Járőrbázisunktól átlagosan 15 percre

vagy

Ha a biztonságról van szó, ne érje be kevesebbel!

30 év

30 év tapasztalat a vagyonvédelem területén

Szerviz 24h

Műszaki rendszerek tervezése, kivitelezése és karbantartása saját munkatársakkal

Ajánlatunkat minden esetben egyedi, személyre szabott megoldásokat tartalmaz, amely elengedhetetlen a változó ügyféligények teljes körű kiszolgálásának érdekében.


Szolgáltatásaink

Szakértőnk visszahívja és segít választani az Ön igényeinek megfelelő szolgáltatásaink közül.


© 1990 - 2022 ProSec Biztonságtechnikai Kft. Minden jog fenntartva!Adószám: 10617308-2-43 · Cégjegyzékszám: 01 09 074494Bankszámlaszám: 11706016-20721275-00000000 · IBAN száma: HU30 1170 6016 2072 1275 0000 0000 · SWIFT kód: OTPVHUHB
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Segíthetek?