Professzionális távfelügyelet Bicskén

A ProSec riasztó kamera rendszerek teljes körű kivitelezését végzi el a tervezéstől egészen a szervizelésig és a vagyonvédelmi üzletág fontos szolgáltatásaival foglalkozik többek között, mint a kivonuló távfelügyelet, a videó távfelügyelet és az élőerős őrzés.
Távfelügyelet és riasztórendszer telepítése Bicske teljes területén


Bicske Fejér megye ötödik legnépesebb városa, a Bicskei járás székhelye. Itt található a az 1754-ben épült Batthyány-kastély. Könnyen megközelíthető az M1-es autópályáról, remek infrastruktúrájának köszönhetően pedig Budapest akár fél óra alatt elérhető tömegközlekedéssel is. Riasztó-és kamerarendszerek telepítését vállaljuk, távfelügyeleti és biztonsági szolgáltatásokat nyújtunk Bicske teljes területén.
Kamera- és riasztórendszerek


Széleskörben elismert (Ajax, Paradox, DSC, Hikvision) riasztó- és kamerarendszerek telepítésével foglalkozunk, melyekre meghibásodás esetén 24 órás szerviz szolgáltatást vállalunk. Vezetékes- és vezeték nélküli rendszerek kivitelezését egyaránt saját, több évtizedes tapasztalattal rendelkező telepítő kollégáink segítségével végezzük.


Miből áll a riasztórendszer? Mi szükséges a videó távfelügyelethez?Riasztórendszereink a riasztóközponthoz kapcsolódó nyitás-, mozgás- és üvegtörés érzékelőkből, illetve a távfelügyeleti szolgáltatáshoz szükséges GPRS modulból. A videó távfelügyelet szolgáltatást kamerarendszer telepítését követően tudjuk nyújtani. Ennek alkalmazásával a riasztás beérkezését követően diszpécserünk azonnal be tud tekinteni a helyszíni kamerák képébe. Így tudjuk pontosítani és ellenőrizni a riasztás tényét és körülményeit, kiszúrni a téves riasztásokat.
OkosOtthon alkalmazás a maximális biztonság érdekében


A ProSec saját fejlesztésű mobilalkalmazásának segítségével távolról irányítható a riasztórendszer, amely riasztás esetén azonnali értesítést is küld az Ön telefonjára push üzenet formájában.


Bicske

Járőrbázisunktól átlagosan 15 percre

vagy

Ha a biztonságról van szó, ne érje be kevesebbel!

30 év

30 év tapasztalat a vagyonvédelem területén

Szerviz 24h

Műszaki rendszerek tervezése, kivitelezése és karbantartása saját munkatársakkal

Ajánlatunkat minden esetben egyedi, személyre szabott megoldásokat tartalmaz, amely elengedhetetlen a változó ügyféligények teljes körű kiszolgálásának érdekében.


Szolgáltatásaink

Szakértőnk visszahívja és segít választani az Ön igényeinek megfelelő szolgáltatásaink közül.


© 1990 - 2022 ProSec Biztonságtechnikai Kft. Minden jog fenntartva!Adószám: 10617308-2-43 · Cégjegyzékszám: 01 09 074494Bankszámlaszám: 11706016-20721275-00000000 · IBAN száma: HU30 1170 6016 2072 1275 0000 0000 · SWIFT kód: OTPVHUHB
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Segíthetek?