Prémium távfelügyelet, riasztó- és kamerarendszer kiépítés Budakalászon

Riasztórendszerből, kamerarendszerből mindig az Ön igényeinek és az ingatlanának legmegfelelőbbet építjük ki, erre 30 éves biztonságtechnikai tapasztalatunk a garancia. A telepített rendszerekhez prémium minőségű távfelügyeleti szolgáltatást is nyújtunk Budakalászon:

2 fővel, terepjáróval, szerződésben vállalt 10 percen belül a helyszínre érkezünk!

Hívjon bennünket ingyenes vagyonvédelmi tanácsadásért!

Miért jó, ha 1 fő helyett 2 járőr érkezik ki az Ön védett ingatlanához?
Két járőr természetesen hatékonyabban intézkedik ingatlana védelme érdekében. Kiérkezéskor pedig az egyik járőr azonnal, időveszteség nélkül tud intézkedni, míg a másik járőr parkol a járőrautóval.

Fontos egy járőrautó terepjáró képessége?
Igen, ugyanis a ProSec út- és időjárási viszonyoktól függetlenül garantálja a 10 percen belüli kiérkezést. Egy nagyobb emelkedő, rossz minőségű útburkolat, úthibák és nagyobb útpadkák sem jelenthetnek akadályt.
A flottánkat alkotó Mitsubishi L200 terepjárók kiválóak erre a célra, és arra is lehetőséget biztosítanak, hogy a járőrök víz, gáz és elektromos rendszerek zárásához szükséges felszerelést, poroltót és létrát is magukkal vigyenek.

Miért fontos, hogy 10 perc, 15 perc vagy fél óra a kiérkezési idő riasztás esetén?
Egy betörés jellemzően 15-20 percig tart, ezért a 10 percen belül garantáltan kiérkező járőrünk nagy eséllyel szakítja félbe azt, és nagy eséllyel óvja meg Önt a komolyabb károk elszenvedésétől.


A leggyorsabb távfelügyeleti kivonulás Budakalászon


Budakalász, illetve elődtelepülése az 1100-as években kerül először említésre, számos római és Árpád-kori emléket tártak itt fel. Maga a terület, a Dunakanyar gyönyörű és jól termő vidéke már több, mint 15.000 éve biztosít jó életkörülményeket az itt élőknek. Budakalász címerében a régmúltat is megidézi egyedi régészeti leletével, a 7.000 éves, négykerekű szállító jármű, a "budakalászi kocsi" ábrázolásával.
Több évtizedes tapasztalatunknak köszönhetően ismerjük, és napi szinten ki is szolgáljuk a budakalásziak biztonságtechnikai igényeit. Távfelügyeleti szolgáltatók között pedig egyedüliként biztosítunk maximum 10 perces kiszállási időt, ha riasztási esemény történik.


Riasztórendszer és távfelügyelet


Riasztórendszerek közül a megbízható, kártya- és szolgáltató független Paradox és DSC vezetékes rendszerű és az Ajax vezeték nélküli riasztókat telepítjük. A kiépítést saját szerelő csapatunk végzi, és a rendszerre 24 órás szerviz szolgáltatást is biztosítunk.
Egy riasztórendszer a riasztóközpont köré épül, ehhez kapcsolódnak vezetékes vagy vezeték nélküli rendszerben nyitás-, mozgás- és üvegtörés érzékelők, illetve a távfelügyeleti kapcsolódást biztosító GPRS modul.
Kamerarendszer és videó távfelügyelet


A biztonsági kamerarendszer hasznos kiegészítője a riasztórendszernek, mely felügyeletét videó távfelügyelet keretében tudjuk ellátni.
Riasztás esetén a kamerák segítségével munkatársunk rögtön ki tudja zárni a téves riasztást, pontosítja a riasztás körülményeit. Ezzel hasznos plusz információkat biztosítunk a kiérkező járőröknek, és Önnek is pontosabb felvilágosítást tudunk adni. A kamerák képét Ön is bármikor tudja ellenőrizni mobilalkalmazásunk segítségével.
Tűzjelző távfelügyelet


Egy távfelügyelt, vagyonvédelmi rendszerbe integrált füstérzékelő életet is menthet, és segít a tűzesetek és a szén-monoxid mérgezés megelőzésében.
Törvényben meghatározott azon intézmények köre, amelyeknek kötelező tűzjelző rendszerük tűzjelzéseit automatikusan továbbítani a tűzoltóság felé. A tűzátjelzés szolgáltatást csak néhány távfelügyeleti szolgáltató biztosíthatja, köztük a ProSec Kft. is rendelkezik az ehhez szükséges engedélyekkel, szoftver és hardver háttérrel.

Bővebb tájékoztatás tűzjelző távfelügyeleti szolgáltatásról


Rendőrségre bekötött riasztó


A riasztórendszerek korábban a rendőrségre voltak bekötve, de ez már régóta nincs így. A rendőrség a számára bejelentett betörésekhez kapacitásától függően tud kimenni, ez pedig időben gyakran a többszöröse annak, mint amennyi idő alatt egy távfelügyeleti szolgáltató kiérkezik.
A ProSec a távfelügyeleti szolgáltatók között egyedüliként garantál 10 percen belüli kiérkezést Budakalászon, ami a gyakorlatban rövidebb idő is lehet.

Budakalász

Járőrbázisunktól átlagosan 10 percre

vagy

Ha a biztonságról van szó, ne érje be kevesebbel!

30 év

30 év tapasztalat a vagyonvédelem területén

10 perc alatt

Maximum 10 perc alatti kivonulás a helyszínre

Szerviz 24h

Műszaki rendszerek tervezése, kivitelezése és karbantartása saját munkatársakkal

Ajánlatunkat minden esetben egyedi, személyre szabott megoldásokat tartalmaz, amely elengedhetetlen a változó ügyféligények teljes körű kiszolgálásának érdekében.


Szolgáltatásaink

Szakértőnk visszahívja és segít választani az Ön igényeinek megfelelő szolgáltatásaink közül.


© 1990 - 2022 ProSec Biztonságtechnikai Kft. Minden jog fenntartva!Adószám: 10617308-2-43 · Cégjegyzékszám: 01 09 074494Bankszámlaszám: 11706016-20721275-00000000 · IBAN száma: HU30 1170 6016 2072 1275 0000 0000 · SWIFT kód: OTPVHUHB
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Segíthetek?