Prémium távfelügyeleti szolgáltatás Budakeszin

Több, mint 30 év biztonságtechnikai tapasztalatunkat felhasználva mindig az ingatlana adottságaihoz legjobban illeszkedő riasztórendszert, kamerarendszert tervezzük meg, az Ön igényeire szabva. A kivitelezést saját telepítő csapatunk végzi, professzionális elemekből. Az így elkészült rendszerhez prémium minőségű távfelügyeletet is biztosítunk Budakeszin:

2 fővel, terepjáróval, szerződésben vállalt 10 percen belül a helyszínre érkezünk!Miért számít, hogy 1 fő helyett 2 járőrrel érkezünk ki Önhöz?
Két járőr természetesen hatékonyabban tud intézkedni ingatlana védelme érdekében, illetve kiérkezéskor az egyik járőr azonnal, időveszteség nélkül tud intézkedni, míg a másik járőr leparkolja a járőrautót.

Miért fontos, hogy járőrflottánk terepjárókból áll?
Ha Ön velünk köt szerződést, mi azt garantáljuk, hogy 10 percen belül kiérkezünk védett ingatlanához. Ehhez olyan járőrflottára van szükség, aminek semmilyen út- és időjárási viszonyok sem jelentenek akadályt. Ezen kívül a Mitsubishi L200 terepjárók azt is lehetővé teszik, hogy elektromos, víz, gáz rendszer zárásához szükséges műszaki felszerelést, poroltót, létrát is magukkal vigyenek járőreink.

Miért számít, hogy a kiérkezési idő 10 perc vagy 15 perc?
Azért, mert egy betörés általában 15-20 percig tart, így az ingatlanához 10 percen belül kiérkező járőreink nagy eséllyel szakítják félbe azt. Természetesen a kiérkezési idő a szerződésben vállalt 10 percnél rövidebb is lehet.

A közelmúltban meghiúsított károkozásokról, sikertörténeteinkről itt olvashat bővebben.


Egyedülállóan rövid kiérkezési idő Budakeszin


Budakeszi egy igazi kis ékszer Budapesttől nyugatra, gyönyörű természeti látnivalókkal és szép épített környezettel. Az M1 és az M0 jó közúti összeköttetést biztosít, a vele szomszédos Budaörsön pedig bevásárló központok hosszú sora érhető el (Premier Outlet, OBI, MaxCity, IKEA, Auchan, Praktiker, Tesco) - így bármilyen vásárlás kényelmesen megoldható.
Lakásriasztó és biztonsági kamerarendszerek felszerelését saját csapatunkkal végezzük, azok távfelügyeletét Budakeszi teljes területén biztosítjuk. Riasztás esetén egyedülálló módon maximum 10 perces kiérkezési időt vállalunk.


Riasztó és távfelügyeleti szolgáltatás


Csak professzionális, megbízható, bevált eszközöket használunk riasztórendszere kivitelezésekor. Saját szerelő csapatunk vezetékes rendszerek közül a Paradox és a DSC riasztóit, vezeték nélküli rendszerekből az Ajax riasztókat telepít, melyek kártya- és szolgáltató független riasztás átjelzőkkel rendelkeznek. A kiépített rendszerre 24 órás szerviz szolgáltatást is vállalunk!
A riasztórendszer alapja a riasztóközpont, ehhez kapcsolódnak vezetékes vagy vezeték nélküli csatlakozással a különböző érzékelők (ajtó és ablak nyitásérzékelők, mozgás- és üvegtörés érzékelők), valamint távfelügyeleti kapcsolódáshoz a GPRS modul is.Biztonsági kamerarendszer és videó távfelügyelet

Biztonsági kamerarendszer használatával és videó távfelügyelet igénylésével Ön még magasabb szintű biztonsági szolgáltatást kap.
Riasztás esetén kollégáink betekintenek a kamerák élőképébe, és pontosítják a riasztás körülményeit, amivel segítik a helyszínre érkező járőreinket, és Önt is pontos információkkal tudják ellátni. Illetve munkatársaink egy esetleges téves riasztást is rögtön azonosítani tudnak.
A kamerák élőképét Ön is bármikor meg tudja tekinteni mobilalkalmazásunk használatával.Tűzjelző távfelügyelet

A tűzjelző távfelügyelet kiválóan alkalmas tűzesetek és szén-monoxid mérgezés megelőzésére, a károk minimalizálására, sőt, a vagyonvédelmi rendszerbe integrált és távfelügyeletre kapcsolt füstérzékelő életet is menthet!
Külön engedélyhez kötött a tűzátjelzés biztosítása, amivel a ProSec Kft. is rendelkezik, így ezt a szolgáltatást tudjuk biztosítani Önnek Budakeszin. A tűzjelző távfelügyeletről, tűzátjelzésről bővebben itt tájékozódhat.Rendőrségre bekötött riasztó

Valóban rendőrségre voltak bekötve korábban a riasztórendszerek, de ez már régóta nincs így. A rendőrség a tudomására jutott betörésekhez kapacitása függvényében tud kiszállni, ez pedig általában többszöröse annak az időnek, mint amit egy távfelügyeleti szolgáltató vállal. Ha kíváncsi rá, milyen szerepük van a hatóságoknak a távfelügyeletben, olvassa el részletes leírásunkat itt.
A ProSec a távfelügyeleti szolgáltatók között egyedülálló módon, szerződésben garantálja a 10 perces kivonulási időt Budakeszin. Ez a gyakorlatban még ennél is rövidebb, akár mindössze pár perc is lehet!

Budakeszi

Járőrbázisunktól átlagosan 10 percre

vagy

Ha a biztonságról van szó, ne érje be kevesebbel!

30 év

30 év tapasztalat a vagyonvédelem területén

10 perc alatt

Maximum 10 perc alatti kivonulás a helyszínre

Szerviz 24h

Műszaki rendszerek tervezése, kivitelezése és karbantartása saját munkatársakkal

Ajánlatunkat minden esetben egyedi, személyre szabott megoldásokat tartalmaz, amely elengedhetetlen a változó ügyféligények teljes körű kiszolgálásának érdekében.


Szolgáltatásaink

Szakértőnk visszahívja és segít választani az Ön igényeinek megfelelő szolgáltatásaink közül.


© 1990 - 2022 ProSec Biztonságtechnikai Kft. Minden jog fenntartva!Adószám: 10617308-2-43 · Cégjegyzékszám: 01 09 074494Bankszámlaszám: 11706016-20721275-00000000 · IBAN száma: HU30 1170 6016 2072 1275 0000 0000 · SWIFT kód: OTPVHUHB
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Segíthetek?