Riasztórendszer, kamerarendszer prémium távfelügyelettel Budaörs

Több, mint 30 év biztonságtechnikai tapasztalatunknak köszönhetően mindig az Önnek leginkább megfelelő, az ingatlanához legjobban illeszkedő kamerarendszert és riasztórendszert építjük ki, professzionális eszközökből.
A kiépített biztonságtechnikai rendszerhez prémium távfelügyeleti szolgáltatást biztosítunk Budaörsön:

2 fővel, terepjáróval, szerződésben vállalt 10 percen belül a helyszínre érkezünk!

Hívjon bennünket a további részletekért!

Mi a távfelügyelet és a kivonuló szolgálat?
A védett ingatlanban elhelyezett riasztóközpont jelzéseit kollégáink az év minden napján, a nap 24 órájában figyelik. Ha riasztás történik, elindítják járőreinket az Ön ingatlanához.

Miért számít, ha 1 fő helyett 2 járőr érkezik ki Önhöz?
Két helyszínre érkező járőr hatékonyabban lép fel, könnyebben megakadályozza a betörést és az egyéb károkozást. Ezen kívül értékes perceket takarítunk meg azzal, hogy az egyik járőr a kiérkezést követően azonnal közbe tud lépni, míg a másik járőr parkolóhelyet keres a járőrautónak.

Miért fontos egy járőrautó terepjáró képessége?
Járőreink Mitsubishi L200-as terepjáróval érkeznek a védett ingatlanhoz riasztás esetén, minden időjárási és útviszonyok között kiérkeznek a garantált 10 percen belül.
Ezen kívül a járőrautó mérete lehetővé teszi, hogy poroltót, gáz, víz és elektromos rendszer zárásához műszaki felszerelést, illetve létrát vigyenek magukkal járőreink.

Számít, hogy 10 vagy 15 percen belül érkezik ki a járőr?
Igen, ugyanis egy betörés általában 15-20 percig tart. A ProSec a távfelügyeleti szolgáltatók között egyedülálló módon 10 perces kiérkezési időt vállal, így jó eséllyel tudunk félbeszakítani egy betörést. Ön a garantáltan 10 percen belüli kiérkezési idővel egyértelműen jobb távfelügyeleti szolgáltatást kap.


Helyismeret és tapasztalat az Ön településén


Budaörs hatalmas fejlődésen ment keresztül az utóbbi évtizedekben, bevásárlóközpontok és outletek sokasága található a település határán. Lakosainak a környező hegyek kiváló kirándulási lehetőséget kínálnak, és a település méltán lehet büszke a 2006-ban átadott városháza épületére is. Járőreink az évtizedek során kiváló helyismeretet szereztek Budaörsön, jól ismerjük az itt lakók biztonságtechnikai igényeit, valamint a jelen lévő távfelügyeleti szolgáltatók között egyedüliként biztosítunk 10 percen belüli kiérkezést.


Riasztórendszer kiépítés és távfelügyelet


Saját szerelő csapatunk kizárólag megbízható, professzionális elemekből építi ki az Ön riasztórendszerét: vezetékes rendszerek közül a Paradox és a DSC riasztókat, vezeték nélküli rendszerekből az Ajax riasztókat használjuk, és a riasztórendszerre 24 órás szerviz szolgáltatást is biztosítunk. Mindegyik riasztórendszerben közös, hogy kártya- és szolgáltató független riasztás átjelzőkkel rendelkeznek.
A riasztórendszerek alapja a riasztóközpont, ehhez kapcsolódnak az ablak és ajtó nyitásérzékelők, a mozgás és üvegtörés érzékelők, illetve a GPRS modul, ami a távfelügyeleti kapcsolódást biztosítja.
Kamerarendszer kiépítés videó távfelügyelettel


Riasztórendszer kiépítése mellett kamerarendszer telepítésével, illetve videó távfelügyelet biztosításával ingatlana még magasabb szintű védelmet kap, és a telepített kamerák élőképét Ön is bármikor megtekintheti mobilalkalmazásunk segítségével.
Ha riasztás történik, munkatársaink betekintenek a kamerák képébe, ki tudják zárni a téves riasztást, illetve pontosítják a riasztás körülményeit. Ezzel hasznos információkat tudnak átadni a kivonuló járőröknek, és Önnek is pontos információkkal tudnak szolgálni.
Tűzjelző távfelügyelet


Gyakran felmerülő igény a tűzjelző távfelügyeleti szolgáltatás, tűzesetek és szén-monoxid mérgezés elkerülése, megelőzése érdekében. Egy vagyonvédelmi rendszerbe integrált, távfelügyeletre kapcsolt füstjelző életet is menthet!
Ezen kívül a ProSec Kft. rendelkezik a szükséges engedélyekkel tűzátjelzés biztosításához is, így ha az Ön intézményének kötelező a tűzjelző rendszer tűzjelzéseit automatikusan továbbítani a tűzoltóság felé, ebben is partnerei tudunk lenni. A tűzjelző távfelügyeletről bővebb leírást itt talál.
Rendőrségre kötött riasztó

Egy időben a rendőrségre érkeztek be a riasztórendszerek jelzései, de már régóta nincs a rendőrségen riasztás jelzéseket fogadó berendezés. A bejelentett betörésekhez a rendőrség kapacitása függvényében száll ki, a kiérkezésének időtartama jóval hosszabb, akár többszöröse is lehet a távfelügyeleti szolgáltatók kiszállási idejének.
Riasztás esetén a budaörsi védett ingatlanokhoz a ProSec járőrei a piacon egyedülálló módon, szerződésbe foglaltan 10 percen belül érkeznek ki. Az aktuális kivonulási idő ennél természetesen rövidebb is lehet.

Budaörs

Járőrbázisunktól átlagosan 10 percre

vagy

Ha a biztonságról van szó, ne érje be kevesebbel!

30 év

30 év tapasztalat a vagyonvédelem területén

10 perc alatt

Maximum 10 perc alatti kivonulás a helyszínre

Szerviz 24h

Műszaki rendszerek tervezése, kivitelezése és karbantartása saját munkatársakkal

Ajánlatunkat minden esetben egyedi, személyre szabott megoldásokat tartalmaz, amely elengedhetetlen a változó ügyféligények teljes körű kiszolgálásának érdekében.


Szolgáltatásaink

Szakértőnk visszahívja és segít választani az Ön igényeinek megfelelő szolgáltatásaink közül.


© 1990 - 2022 ProSec Biztonságtechnikai Kft. Minden jog fenntartva!Adószám: 10617308-2-43 · Cégjegyzékszám: 01 09 074494Bankszámlaszám: 11706016-20721275-00000000 · IBAN száma: HU30 1170 6016 2072 1275 0000 0000 · SWIFT kód: OTPVHUHB
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Segíthetek?