Professzionális távfelügyeleti szolgáltatás Diósd teljes területén

A piacon elérhető legmagasabb szintű biztonsági szolgáltatásokat nyújtjuk ügyfeleinek. 30 évnyi tapasztalattal a hátunk mögött vállaljuk kizárólag prémium minőségű elemekből álló riasztó- és kamera rendszerek teljes körű kivitelezését a tervezéstől egészen a szervizelésig, emellett a vagyonvédelmi üzletág olyan fontos szolgáltatásaival foglalkozunk, mint kivonuló távfelügyelet, videó távfelügyelet, tűz távfelügyelet és időszakos járőrözés.
Biztonsági rendszerek és távfelügyelet Diósd teljes területén


Diósd a budapesti agglomerációban található Érdi járás legkisebb területű települése. Legfontosabb nevezetességei közé tartozik a felső és alsó kőbánya, a Szent Gellért-templom és kápolna. Riasztórendszerek kiépítését és biztonsági szolgáltatások széles palettáját vállaljuk Diósdon.
Nemzetközileg elismert riasztó- és kamerarendszerek


A vezetékes és vezeték nélküli riasztórendszerek kiépítését minden esetben saját kollégáink végzik, akik több évtizednyi tapasztalattal rendelkeznek a biztonsági rendszerek telepítésében. Meghibásodás esetén 24 órás szerviz szolgáltatást tudunk biztosítani ügyfeleink számára.
Az általunk forgalmazott Ajax, Paradox és DSC riasztórendszerek a riasztóközponthoz kapcsolódó érzékelőkből (ajtó-, ablak nyitásérzékelő; mozgásérzékelő; üvegtörés érzékelő) és GPRS modulból állnak. Saját fejlesztésű mobil applikációnk segítségével nem szükséges otthon tartózkodnia, hogy felügyelni és irányítani tudja riasztórendszerét, bármilyen távolságból tudja ki-és bekapcsolni.
Amennyiben kamerarendszer segítségével szeretné emelni a biztonsági szintet, digitális (IP alapú) és analóg (Turbo HD) megoldásokat kínálunk az Ön számára.

Távfelügyelet és videó távfelügyelet


Szolgáltatásaink között megtalálható a hagyományos kivonuló távfelügyelet és a videó távfelügyeleti szolgáltatás is. A távfelügyelet lényege, hogy a riasztás jelzés beérkezését követően diszpécserünk a helyszínre irányítja a kivonuló járőröket, akik a lehető legrövidebb időn belül megkezdik a szükséges intézkedéseket.
A videó távfelügyelet alkalmazásával a megfigyelt helyszíntől fizikailag máshol elhelyezkedő távfelügyeleti központban szintén megkezdjük a szükséges védelmi intézkedéseket a beérkező riasztás jelzések és kameraképek feldolgozásával egy időben.
Ez a szolgáltatás annyival nyújt többet a hagyományos távfelügyeleti szolgáltatásnál, hogy a téves riasztók 100%-ban kivédhetőek, videós bizonyíték kerül rögzítésre, okos eszközén, vagy számítógépén pedig Ön is bármikor megtekintheti a kamerák élő lépeit, melyekbe mi kizárólag aktív riasztás jelzés esetén tekintünk be.


Diósd

Járőrbázisunktól átlagosan 15 percre

vagy

Ha a biztonságról van szó, ne érje be kevesebbel!

30 év

30 év tapasztalat a vagyonvédelem területén

Szerviz 24h

Műszaki rendszerek tervezése, kivitelezése és karbantartása saját munkatársakkal

Ajánlatunkat minden esetben egyedi, személyre szabott megoldásokat tartalmaz, amely elengedhetetlen a változó ügyféligények teljes körű kiszolgálásának érdekében.


Szolgáltatásaink

Szakértőnk visszahívja és segít választani az Ön igényeinek megfelelő szolgáltatásaink közül.


© 1990 - 2022 ProSec Biztonságtechnikai Kft. Minden jog fenntartva!Adószám: 10617308-2-43 · Cégjegyzékszám: 01 09 074494Bankszámlaszám: 11706016-20721275-00000000 · IBAN száma: HU30 1170 6016 2072 1275 0000 0000 · SWIFT kód: OTPVHUHB
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Segíthetek?