Professzionális távfelügyelet Dunaharasztiban

A ProSec prémium elemekből álló riasztó- és kamera rendszerek teljes körű kivitelezését vállalja a tervezéstől egészen a szervizelésig, illetve a vagyonvédelmi üzletág olyan szolgáltatásait, mint a kivonulásos távfelügyelet, videó távfelügyelet, preventív járőrözés és élőerős őrzés.
Távfelügyelet és riasztórendszer telepítése Dunaharaszti teljes területén


Dunaharaszti Budapest XXIII. kerületével közvetlenül határos település, amely 2000-ben dinamikus fejlődésének köszönhetően városi rangot kapott. A település leghíresebb nevezetessége az 1903-ban neogótikus stílusban épült római katolikus templom. A ProSec kivonulásos távfelügyeletet és riasztórendszerek telepítését nyújtja Dunaharasztiban.
Kamera- és riasztórendszerek


Vezetékes és vezeték nélküli, nemzetközileg elismert (Ajax, Paradox, DSC) riasztórendszerek telepítésével foglalkozunk, melyekre meghibásodás esetén 24 órás szerviz szolgáltatást tudunk nyújtani. Riasztórendszereink a riasztóközponthoz kapcsolódó nyitás-, mozgás- és üvegtörés érzékelőkből, illetve a távfelügyeleti szolgáltatáshoz szükséges GPRS modulból.
A videó távfelügyelet szolgáltatását vállaljuk kamerarendszer telepítését követően. Ennek a lényege, hogy a riasztás beérkezését követően diszpécserünk azonnal be tud tekinteni a helyszíni kamerák képébe, ezáltal pontosítani és ellenőrizni tudja a riasztás tényét és körülményeit.

OkosOtthon alkalmazás a maximális biztonság érdekében


Ön is járt már úgy, hogy nem emlékezett, vajon a reggeli rohanásban mindenről gondoskodott-e az otthona biztonságával kapcsolatban?
A ProSec saját fejlesztésű SmartHome alkalmazásának segítségével távolról irányítható (be- és kikapcsolható) a riasztórendszer, amely riasztás esetén azonnali értesítést is küld az Ön telefonjára.


Dunaharaszti

Járőrbázisunktól átlagosan 15 percre

vagy

Ha a biztonságról van szó, ne érje be kevesebbel!

30 év

30 év tapasztalat a vagyonvédelem területén

Szerviz 24h

Műszaki rendszerek tervezése, kivitelezése és karbantartása saját munkatársakkal

Ajánlatunkat minden esetben egyedi, személyre szabott megoldásokat tartalmaz, amely elengedhetetlen a változó ügyféligények teljes körű kiszolgálásának érdekében.


Szolgáltatásaink

Szakértőnk visszahívja és segít választani az Ön igényeinek megfelelő szolgáltatásaink közül.


© 1990 - 2022 ProSec Biztonságtechnikai Kft. Minden jog fenntartva!Adószám: 10617308-2-43 · Cégjegyzékszám: 01 09 074494Bankszámlaszám: 11706016-20721275-00000000 · IBAN száma: HU30 1170 6016 2072 1275 0000 0000 · SWIFT kód: OTPVHUHB
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Segíthetek?