Professzionális távfelügyeleti szolgáltatás Érden

A ProSec Kft. a vagyonvédelmi piacon eltöltött 3 évtized tapasztalatával nyújtja a piacon elérhető legmagasabb szintű biztonsági szolgáltatásokat ügyfeleinek. Prémiem elemekből álló riasztó- és kamera rendszerek teljes körű kivitelezését vállaljuk a tervezéstől egészen a szervizelésig, illetve a vagyonvédelmi üzletág olyan szolgáltatásaival foglalkozunk, mint kivonuló távfelügyelet, videó távfelügyelet, élőerős őrzés, tűzátjelzés és preventív járőrözés.
Vagyonvédelmi szolgáltatások Érden


A budapesti agglomerációban található, 2006 óta megyei jogú városi címmel rendelkező Érd a Tétényi-fennsík és az Érdi-tető dombokkal tagolt vidékén terül el. Itt található többek között az érdi Minaret és a Magyar Földrajzi Múzeum is. Távfelügyeleti és biztonsági szolgáltatásaink elérhetőek Érd teljes területén.
Riasztó- és kamerarendszerek


Vezetékes és vezeték nélküli riasztórendszerek telepítésével is foglalkozunk, melyeket minden esetben saját, nagy tapasztalattal rendelkező telepítőink végeznek el. Meghibásodás esetén 24 órás szerviz szolgáltatást biztosítunk ügyfeleink számára. A riasztórendszer karbantartását érdemes évente legalább egyszer elvégeztetni kollégáink segítségével.
Az általunk forgalmazott, nemzetközileg elismert Ajax, Paradox és DSC rendszerek a riasztóközponthoz kapcsolódó érzékelőkből (ajtó-, ablak nyitásérzékelő; mozgásérzékelő; üvegtörés érzékelő) és GPRS modulból állnak, melyek mobilalkalmazás segítségével akár távolról is irányíthatók és felügyelhetőek.
Digitális (IP alapú) és analóg (Turbo HD) kamerarendszerek kiépítésével tudjuk emelni a riasztórendszer nyújtotta biztonsági szintet.

Távfelügyelet és videó távfelügyelet


A ProSec Kft. hagyományos (kivonuló) és videó távfelügyeleti szolgáltatással is foglalkozik. A távfelügyelet működése azon alapszik, hogy riasztás jelzés beérkezése esetén a diszpécser központból azonnal járőröket küldünk a helyszínre, akik a lehető legrövidebb időn belül megteszik a szükséges intézkedéseket a veszélyhelyzet elhárításának érdekében.
A videó távfelügyelet azon műszaki megoldások összessége, amelyek használatával a megfigyelt helyszíntől fizikailag máshol elhelyezkedő távfelügyeleti központban megkezdjük a szükséges védelmi intézkedéseket a beérkező riasztás jelzések és kameraképek feldolgozásával egy időben.
Ezzel a szolgáltatással a téves riasztók 100%-ban kivédhetőek és minden esetben videós bizonyíték kerül rögzítésre.


Érd

Járőrbázisunktól átlagosan 15 percre

vagy

Ha a biztonságról van szó, ne érje be kevesebbel!

30 év

30 év tapasztalat a vagyonvédelem területén

Szerviz 24h

Műszaki rendszerek tervezése, kivitelezése és karbantartása saját munkatársakkal

Ajánlatunkat minden esetben egyedi, személyre szabott megoldásokat tartalmaz, amely elengedhetetlen a változó ügyféligények teljes körű kiszolgálásának érdekében.


Szolgáltatásaink

Szakértőnk visszahívja és segít választani az Ön igényeinek megfelelő szolgáltatásaink közül.


© 1990 - 2022 ProSec Biztonságtechnikai Kft. Minden jog fenntartva!Adószám: 10617308-2-43 · Cégjegyzékszám: 01 09 074494Bankszámlaszám: 11706016-20721275-00000000 · IBAN száma: HU30 1170 6016 2072 1275 0000 0000 · SWIFT kód: OTPVHUHB
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Segíthetek?