Távfelügyeleti szolgáltatás Gyálon

A vagyonvédelmi piacon eltöltött 30 év tapasztalatával foglalkozunk riasztó- és kamera rendszerek tervezésével, telepítésével és szervizelésével, valamint a vagyonvédelmem legfontosabb szolgáltatásaival.
Riasztórendszer kiépítés Gyálon


Gyál egy közel 25.000-es lélekszámú város Pest-megyében. Leglátogatottabb része a közvetlenül Budapest határában lévő Peremvárosi Horgásztó és Pihenőpark, amely az M5-ös autópályáról letérve várja a pihenni és horgászni vágyókat minden nap reggel 6:00-19:00 között. A ProSec Kft. vállalja riasztórendszerek teljes körű kiépítését és távfelügyeleti szolgálatot Gyál településén.
Kivonulásos távfelügyelet és videó távfelügyelet


A távfelügyelet lényege, hogy a letelepített riasztórendszer betörési kísérlet, vagy egyéb veszélyhelyzet esetén (füst, tűz, víz) esetén jelzést küld a távfelügyeleti szolgáltatónak. A diszpécserközpontból kollégánk azonnal a helyszínre irányítja a kivonuló járőröket, akik a kiérkezésüket követően azonnal megkezdik a szükséges intézkedéseket, egy esetleges betörés esetén feltartóztatják az elkövetőt a rendőrség kiérkezéséig.
A videó távfelügyelet szolgáltatásához szükséges egy biztonsági kamerarendszer kiépítése is, amelynek segítségével be tudunk tekinteni a kamerák képébe riasztás esetén, így rögtön ellenőrizni és pontosítani tudjuk a riasztás körülményeit.

Nemzetközileg elismert, távolról irányítható riasztórendszerek


Vezetékes és vezeték nélküli riasztórendszerek telepítését végezzük saját, nagy tapasztalattal rendelkező telepítőinkkel, kizárólag prémium márkákkal (Ajax, DSC, Paradox), amelyek kártya- és szolgáltató független riasztás átjelzőkkel rendelkeznek. Riasztórendszereink a riasztóközponthoz kapcsolódó érzékelőkből (ajtó és ablak nyitásérzékelők, mozgás- és üvegtörés érzékelők), ezenkívül a távfelügyeleti szolgáltatáshoz szükséges GPRS modulból állnak.
Saját fejlesztésű applikációnk segítségével pedig otthonától távol is tudja felügyelni és irányítani riasztórendszerét.


Gyál

Járőrbázisunktól átlagosan 15 percre

vagy

Ha a biztonságról van szó, ne érje be kevesebbel!

30 év

30 év tapasztalat a vagyonvédelem területén

Szerviz 24h

Műszaki rendszerek tervezése, kivitelezése és karbantartása saját munkatársakkal

Ajánlatunkat minden esetben egyedi, személyre szabott megoldásokat tartalmaz, amely elengedhetetlen a változó ügyféligények teljes körű kiszolgálásának érdekében.


Szolgáltatásaink

Szakértőnk visszahívja és segít választani az Ön igényeinek megfelelő szolgáltatásaink közül.


© 1990 - 2022 ProSec Biztonságtechnikai Kft. Minden jog fenntartva!Adószám: 10617308-2-43 · Cégjegyzékszám: 01 09 074494Bankszámlaszám: 11706016-20721275-00000000 · IBAN száma: HU30 1170 6016 2072 1275 0000 0000 · SWIFT kód: OTPVHUHB
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Segíthetek?