Prémium távfelügyeleti szolgáltatás Budavár kerületben

30 év biztonságtechnikai tapasztalatunkkal az ingatlanához és az igényeihez legjobban illeszkedő, professzionális elemekből álló riasztó- és kamerarendszert rendszert építjük ki Önnek. A kiépített rendszerhez pedig prémium minőségű távfelügyeletet biztosítunk az I. kerületben:

2 fővel, terepjáróval, szerződésben vállalt 10 percen belül a helyszínre érkezünk!

Hívjon bennünket ingyenes tanácsadásért!


Miért jó, ha 1 fő helyett 2 járőrrel érkezünk ki Önhöz?
Két járőr hatékonyabban intézkedik, könnyebben megakadályozza a betörést és a további károkozást a helyszínen. Ráadásul kiérkezéskor az egyik járőr azonnal tud intézkedni, míg a másik járőr leparkolja a járőrautót, ami egyébként néhány perces időveszteség volna a forgalmi és parkolási lehetőségek függvényében.

Miért fontos a járőrautó terepjáró képessége?
Azért, hogy járőrünk minden körülmények között időben érkezzen ki védett ingatlanhoz. Ezt nem befolyásolhatja az ingatlanához vezető utak minősége, karbantartottsága, a terepviszonyok és az időjárási viszonyok sem!
A járőr flottánk Mitsubishi L200-as terepjáró pickupokból áll, melyek kiváló terepjáró képességük mellett elegendő helyet biztosítanak arra, hogy járőreink gáz, víz és elektromos rendszer zárásához szükséges műszaki felszerelést, poroltót, illetve a magas helyek megközelítéséhez létrát vigyenek magukkal ingatlana védelme érdekében.

Számít, hogy 10 perc, 15 perc vagy fél óra a kiérkezési idő?
Igen! Koncentrált budai jelenlétünknek köszönhetően az általunk egyedülálló módon vállalt 10 perc kiérkezési idővel nagyobb eséllyel tudunk félbeszakítani egy betörést, ugyanis jellemzően 15-20 percet tölt egy betörő ingatlana értékeinek megszerzésével.


Kiváló helyismeret az Ön kerületében


Budavár kerület gyönyörű és egyedülálló épített környezettel rendelkezik, elsősorban a Világörökség részét képező Várnegyed formájában. Az I. kerületben forgalmas és nehezen megközelíthető részeket egyaránt találunk, a Gellérthegy, Krisztinaváros, Tabán, Víziváros és a Vár területén nyújtunk teljes körű biztonságtechnikai és távfelügyeleti szolgáltatásokat. Ezért is fontos, hogy járőreink az évtizedek alatt remek helyismeretet szereztek az Ön kerületére jellemző igények napi szintű kiszolgálása során.


Riasztó és távfelügyelet


Saját szerelő csapatunk a rendkívül népszerű és megbízható Paradox, DSC és Ajax riasztókat telepíti ügyfeleinknek, melyek kártya- és szolgáltató független riasztás átjelzőkkel működnek. A telepített riasztórendszerekre 24 órás szerviz szolgáltatást is vállalunk.

Minden riasztórendszer alapeleme a riasztóközpont, mely lehet vezetékes (Paradox, DSC riasztók esetében), vagy vezeték nélküli csatlakozású (Ajax riasztók esetében). A riasztóközponthoz csatlakoznak a különböző érzékelők, pl. az ajtó és ablak nyitásérzékelők, mozgásérzékelők, üvegtörés érzékelők és természetesen a távfelügyeleti kapcsolat biztosításához szükséges GPRS modul is.
Biztonsági kamerarendszer, videó távfelügyelet


Riasztórendszer kiépítése mellett biztonsági kamerarendszer használatával tovább növelheti az ingatlan védelmi szintjét.
Biztonsági kamerarendszerrel és a videó távfelügyelet igénybe vételével riasztás esetén kollégáink azonnal be tudnak tekinteni a kameraképekbe, ki tudják zárni a téves riasztást, vagy megerősíthetik a riasztás tényét, segítve a helyszínre igyekvő járőröket és pontos információval látják el az ügyfelet.

A kamerák élőképét Ön bármikor megtekintheti mobilalkalmazásunk segítségével. Összességében kamerarendszer használatával és a videó távfelügyeleti szolgáltatással magasabb szintű védelmet biztosítunk az Ön számára.
Tűzjelző távfelügyelet


A tűz- és szén-monoxid mérgezéses esetek megelőzésének érdekében egyre keresettebb szolgáltatás a tűzjelző távfelügyelet. Egy távfelügyeletre kötött vagyonvédelmi rendszerbe integrált füstérzékelő életet menthet.
Vannak olyan intézmények, ahol kötelező a tűzjelző rendszer tűzjelzéseit automatikusan továbbítani a tűzoltóság felé, aki kivonul a helyszínre. Ezt a szolgáltatást csak kevés távfelügyeleti szolgáltató nyújthatja Önnek - a ProSec Kft. rendelkezik a szükséges engedélyekkel, hardver és szoftver követelményekkel tűzátjelzés biztosításához az I. kerületben. További információkat itt olvashat a tűzjelző távfelügyeletről.
Rendőrségi távfelügyelet


Korábban a riasztó rendszerek valóban a rendőrségre voltak bekötve, így a riasztások oda futottak be. Azonban napjainkban már nincsenek riasztás jelzéseket fogadó berendezések a rendőrségen. Egy telefonon bejelentett betörés esetén a rendőrség kiérkezésének ideje a kapacitástól függően sokszorosa is lehet a távfelügyeleti járőrök kiérkezésének. A hatóságok szerepéről a távfelügyeletben bővebben itt olvashat.
A ProSec a piacon egyedülálló módon szerződésben garantálja a 10 perces kivonulási időt az I. kerületben, ami a gyakorlatban akár pár perc is lehet!

I. kerület

Járőrbázisunktól átlagosan 5 percre

vagy

Ha a biztonságról van szó, ne érje be kevesebbel!

30 év

30 év tapasztalat a vagyonvédelem területén

10 perc alatt

Maximum 10 perc alatti kivonulás a helyszínre

Szerviz 24h

Műszaki rendszerek tervezése, kivitelezése és karbantartása saját munkatársakkal

Ajánlatunkat minden esetben egyedi, személyre szabott megoldásokat tartalmaz, amely elengedhetetlen a változó ügyféligények teljes körű kiszolgálásának érdekében.


Szolgáltatásaink

Szakértőnk visszahívja és segít választani az Ön igényeinek megfelelő szolgáltatásaink közül.


© 1990 - 2022 ProSec Biztonságtechnikai Kft. Minden jog fenntartva!Adószám: 10617308-2-43 · Cégjegyzékszám: 01 09 074494Bankszámlaszám: 11706016-20721275-00000000 · IBAN száma: HU30 1170 6016 2072 1275 0000 0000 · SWIFT kód: OTPVHUHB
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Segíthetek?