Riasztó- és kamerarendszer kiépítés, prémium min?ség? távfelügyelet a II. kerületben

Több, mint három évtizedes vagyonvédelmi tapasztalat birtokában mindig az Ön ingatlanához és elvárásaihoz leginkább illeszkedő riasztó- és kamerarendszert telepítjük, és biztosítjuk az eszközök prémium szintű távoli felügyeletét a II. kerületben:

2 fővel, terepjáróval, szerződésben vállalt 10 percen belül kiérkezünk az ingatlanához!

Hívjon bennünket most a további részletekért!


Miért jobb, ha nem 1 fő hanem 2 járőr érkezik ki Önhöz riasztás esetén?
Két helyszínre érkező járőr hatékonyabban tud intézkedni, könnyebben meg tudja akadályozni az ingatlana ellen irányuló betörést, rongálást és egyéb károkozást.
Az egyik járőr a kiérkezés pillanatától kezdve tud intézkedni, míg a másik leparkol a helyszín közelében a járőrautóval, így értékes perceket nyerünk ingatlana védelme érdekében.

Miért fontos, hogy terepjáróval érkezünk a helyszínre?
Azért, mert így járőreink minden út- és időjárási viszonyok között a garantált időintervallumban (10 perc) érkeznek az Ön védett ingatlanához. Mitsubishi L200 típusú terepjáróinknak nem okoz gondot a rossz minőségű út, egy-egy nagyobb emelkedő vagy pár útpadka, és arra is lehetőséget biztosítanak, hogy a gáz, a víz és az elektromos rendszerek zárásához szükséges műszaki felszerelést, illetve poroltót, és a magasabb helyek megközelítéséhez létrát vigyenek magukkal.

Számít, hogy 10 vagy 15 perc a garantált maximális kiérkezési idő?
Igen, ugyanis általában egy betörés 15-20 percig tart, így a legfeljebb 10 perc alatt kiérkező járőreink nagyobb eséllyel tudják félbeszakítani azt.


Kiváló helyismeret a II. kerületben


A kerületben egyszerre vannak jelen a gyönyörű történelmi épületek, a különleges természeti látnivalók, és az igazi nagyvárosi forgalom - mind más és más okból közelíthető meg nehezen.
A II. kerületben a következő városrészekben nyújtunk távfelügyeleti szolgáltatást, illetve telepítünk kamera- és riasztó rendszereket: Budakeszierdő, Csatárka, Felhévíz, Gercse, Hárshegy, Hűvösvölgy, Adyliget, Budaliget, Erzsébet-liget, Erzsébettelek, Hársakalja, Máriaremete, Pesthidegkút-Ófalu, Remetekertváros, Széphalom, Kővár, Kurucles, Lipótmező, Nyék, Országút, Pálvölgy, Pasarét, Petneházyrét, Rézmál, Rózsadomb, Szemlőhegy, Szépilona, Szépvölgy, Törökvész, Vérhalom, Víziváros, Zöldmál.
Több, mint 30 év biztonságtechnikai tapasztalatunknak és járőreink alapos helyismeretének köszönhetően egyedüli távfelügyeleti szolgáltatóként maximum 10 perces kivonulási időt vállalunk, ami a gyakorlatban ennél gyakran kevesebb is.
A legfrissebb II. kerületi eseteink, amikor betörést hiúsítottunk meg itt és itt olvashatóak.


Riasztó és távfelügyelet


Saját szerelőinkkel a már bevált vezetékes Paradox és DSC riasztókat, és a vezeték nélküli Ajax riasztókat telepítjük az Ön ingatlanában. Ezek a riasztók mind kártya- és szolgáltató független riasztás átjelzőkkel működnek, és az általunk telepített rendszerekre 24 órás szerviz szolgáltatást is vállalunk.
A riasztórendszerek a riasztóközpont köré épülnek, ehhez csatlakoztathatóak az ajtó, ablak nyitásérzékelők, a mozgás- és üvegtörés érzékelők, és a GPRS modul is, mely a távfelügyeleti kapcsolatot biztosítja.
Biztonsági kamerarendszer, videó távfelügyelet


Otthoni biztonsági kamerarendszer telepítésével Ön tovább növelheti ingatlana védelmi szintjét. Ha telepítve van biztonsági kamerarendszer, és videó távfelügyeletet is biztosítunk Önnek, akkor riasztás esetén munkatársaink rögtön be tudnak tekinteni a biztonsági kamera képébe. Ezzel meg tudják erősíteni a riasztás tényét (és kizárják a téves riasztást), segítik kiérkező járőreinket és pontosabb információkkal tudják ellátni Önt. A telepített kamerák élőképét Ön is bármikor megtekintheti mobilalkalmazásunk használatával.
Tűzjelző távfelügyelet


A szén-monoxid mérgezés és tűzesetek megelőzése céljából egyre többen kérik tűzjelző távfelügyelet szolgáltatásunkat. A vagyonvédelmi rendszerbe integrált, távfelügyeletre kötött füstérzékelő életet is menthet!
Bizonyos intézmények esetében kötelező automatikusan továbbítani a tűzjelző rendszer tűzjelzéseit a tűzoltóság felé, aki a jelzés alapján kivonul a helyszínre. A ProSec Kft. azon kevés távfelügyeleti szolgáltató közé tartozik, aki rendelkezik az erre vonatkozó engedélyekkel, hardver és szoftver eszközökkel a tűzátjelzés biztosításához, így nyújthatja Önnek ezt a szolgáltatást a II. kerületben. Bővebb információkat itt talál a tűzjelző távfelügyeletről.
Rendőrségre kötött távfelügyelet


Korábban valóban a rendőrségre érkeztek be a riasztórendszerek riasztásai, de ez már megváltozott, nincs a rendőrségen riasztás jelzéseket fogadó berendezés.
A rendőrség felé telefonon jelzett betörés esetén a rendőrség kiérkezésének időtartama akár többszöröse is lehet a távfelügyeleti járőrök kiérkezéséhez képest, ez mindig kapacitás függvénye a rendőrségnél. A hatóságok távfelügyelet területén betöltött szerepéről bővebben itt írunk.
A piacon egyedülálló módon, szerződésben is garantáltan 10 percen belül érkezünk az Ön II. kerületi védett ingatlanához! Persze az aktuális kivonulási idő ennél kevesebb, akár pár perc is lehet!

II. kerület

Járőrbázisunktól átlagosan 5 percre

vagy

Ha a biztonságról van szó, ne érje be kevesebbel!

30 év

30 év tapasztalat a vagyonvédelem területén

10 perc alatt

Maximum 10 perc alatti kivonulás a helyszínre

Szerviz 24h

Műszaki rendszerek tervezése, kivitelezése és karbantartása saját munkatársakkal

Ajánlatunkat minden esetben egyedi, személyre szabott megoldásokat tartalmaz, amely elengedhetetlen a változó ügyféligények teljes körű kiszolgálásának érdekében.


Szolgáltatásaink

Szakértőnk visszahívja és segít választani az Ön igényeinek megfelelő szolgáltatásaink közül.


© 1990 - 2022 ProSec Biztonságtechnikai Kft. Minden jog fenntartva!Adószám: 10617308-2-43 · Cégjegyzékszám: 01 09 074494Bankszámlaszám: 11706016-20721275-00000000 · IBAN száma: HU30 1170 6016 2072 1275 0000 0000 · SWIFT kód: OTPVHUHB
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Segíthetek?