Prémium távfelügyeleti szolgáltatás Óbuda-Békásmegyer kerületben

A biztonságtechnika területén szerzett bő három évtizedes tapasztalatunkkal mindig az Ön ingatlanához leginkább illeszkedő, az Ön igényeinek megfelelő riasztórendszereket, kamerarendszereket telepítjük, professzionális elemek használatával. A III. kerületben ezek távfelügyeletét is biztosítjuk Önnek, prémium minőségben:

2 fővel, terepjáróval, szerződésben vállalt 10 percen belül a helyszínre érkezünk!
Miért számít, ha 1 fő helyett 2 járőrrel érkezünk ki a helyszínre?
Két járőr helyszínre érkezésével hatékonyabbá válik az intézkedés, könnyebben megakadályozható a betörés, a további károkozás. Kiérkezéskor az egyik járőr rögtön tud intézkedni, amíg a másik járőr a közelben leparkol. Ezzel újabb értékes perceket takarítunk meg Önnek!

Miért fontos, hogy a járőflottánk terepjárókból áll?
Mitsubishi L200 terepjárókkal érkező járőreink minden út- és időjárási viszonyok között a szerződésben is garantált 10 percen belül megérkeznek otthonához, üzleti ingatlanához. Járőrautóink arra is elegendő helyet biztosítanak, hogy poroltót, elektromos, gáz és víz rendszer zárásához szükséges felszerelést, létrát vihessenek magukkal járőreink, így mindig felkészülten érkezzenek a helyszínre.

Számít, hogy 10 perc vagy 15 perc a kiérkezési idő?
Egy betörés jellemzően 15-20 percig tart, így a 10 perc alatt kiérkező járőreink nagyobb eséllyel szakítják félbe a betörést. Az általunk egyedülálló módon garantált 10 perces kiérkezési idő 5 perccel rövidebb az általában vállalt kivonulási időknél - a plusz 5 perc alatt pedig rengeteg kárt tudna okozni Önnek egy betörő.


Kiváló helyismeret Óbuda-Békásmegyer kerületbenAz egykori Aquincum a III. kerületben található, körülötte alakult ki a későbbi Buda, így méltán viselheti az Óbuda, illetve jelenleg az Óbuda-Békásmegyer kerület nevet.
Ma Budapest forgalmas, belső kerülete ahol kiváló helyismerettel rendelkezünk, így a távfelügyeleti szolgáltatók között egyedülálló módon 10 perces kiszállási időt garantálunk riasztás esetén.
Jól ismerjük a III. kerület lakosságának igényeit riasztók, kamerarendszer és távfelügyelet területén, és az alábbi városrészeken nyújtunk teljes körű távfelügyeleti és biztonságtechnikai szolgáltatást: Aquincum, Aranyhegy, Békásmegyer, Csillaghegy, Csúcshegy, Farkastorok, Hármashatárhegy, Harsánylejtő, Kaszásdűlő, Mátyáshegy, Mocsárosdűlő, Óbuda, Óbudai-sziget, Remetehegy, Rómaifürdő, Táborhegy, Testvérhegy, Törökkő, Ürömhegy, Óbuda-Újlak.


Riasztó és távfelügyeletÜgyfeleinknek a megbízható Paradox, DSC vagy Ajax riasztókat telepítjük, saját szerelő csapatunkkal, és ezekre vonatkozóan 24 órás szerviz szolgáltatást is biztosítunk. A Paradox és a DSC riasztók vezetékes, az Ajax riasztók vezeték nélküli csatlakozásúak, és mindegyik általunk felszerelt riasztó szolgáltató független, kártyafüggetlen riasztás átjelzővel működik.
A komplett riasztórendszer alapeleme a riasztóközpont, ehhez kapcsolódnak vezetékes vagy vezeték nélküli rendszerben az ajtó és ablak nyitásérzékelők, a mozgás- és üvegtörés érzékelők, a távfelügyeleti kapcsolatot pedig a GPRS modul biztosítja.
Kamerarendszer, videó távfelügyeletOtthoni kamerarendszer használatával, illetve videó távfelügyelet igénybe vétele esetén Ön egyrészt tovább növeli ingatlana védelmi szintjét, másrészt munkatársaink is azonnal be tudnak tekinteni a kameraképekbe, amikor riasztás történik. Rögtön ki tudnak zárni egy esetleges téves riasztást, vagy megerősíthetik a riasztás tényét, pontosíthatják a riasztás körülményeit. Így pontos információval tudjuk Önt ellátni, és a plusz információ segítség a helyszínre érkező járőreinknek is. Mobilalkalmazásunk segítségével Ön is megtekintheti a telepített biztonsági kamerák élőképét.
Tűzjelző távfelügyeletEgyre gyakrabban kérik tőlünk ügyfeleink tűzesetek és szén-monoxid mérgezés elkerülése, megelőzése céljából tűzjelző távfelügyelet szolgáltatásunkat. Egy füstérzékelő életet is menthet, ha a vagyonvédelmi rendszerbe integrálják, és távfelügyeletre kötik!
Ezen kívül a ProSec Kft. a tűzátjelzést is biztosíthatja a III. kerületben. Ezt a szolgáltatást csak néhány távfelügyeleti cég nyújthatja Önnek, mi azonban rendelkezünk az ehhez szükséges engedélyekkel, és megfelelünk az erre vonatkozó hardver és szoftver követelményeknek is.
Részletes leírást itt talál a tűzjelző távfelügyeletről.
Rendőrségre kötött távfelügyeletValóban létezett korábban rendőrségre bekötött riasztórendszer, de ez ma már nincs így. A rendőrség a számára bejelentett betörésekről tud, és a rendőrség kiérkezési ideje az aktuális kapacitásától függ, de akár sokszorosa is lehet egy távfelügyeleti járőr kiérkezési idejének. A hatóságok szerepéről a távfelügyelet területén itt írunk részletesebben.
A III. kerületben a ProSec szerződésben garantálja a 10 perces kivonulási időt, egyedüli távfelügyeleti szolgáltatóként. A kivonulási idő a gyakorlatban természetesen rövidebb is lehet, akár mindössze néhány perc!

III. kerület

Járőrbázisunktól átlagosan 6 percre

vagy

Ha a biztonságról van szó, ne érje be kevesebbel!

30 év

30 év tapasztalat a vagyonvédelem területén

10 perc alatt

Maximum 10 perc alatti kivonulás a helyszínre

Szerviz 24h

Műszaki rendszerek tervezése, kivitelezése és karbantartása saját munkatársakkal

Ajánlatunkat minden esetben egyedi, személyre szabott megoldásokat tartalmaz, amely elengedhetetlen a változó ügyféligények teljes körű kiszolgálásának érdekében.


Szolgáltatásaink

Szakértőnk visszahívja és segít választani az Ön igényeinek megfelelő szolgáltatásaink közül.


© 1990 - 2022 ProSec Biztonságtechnikai Kft. Minden jog fenntartva!Adószám: 10617308-2-43 · Cégjegyzékszám: 01 09 074494Bankszámlaszám: 11706016-20721275-00000000 · IBAN száma: HU30 1170 6016 2072 1275 0000 0000 · SWIFT kód: OTPVHUHB
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Segíthetek?