Madárhegy távfelügyelete

Lakásriasztók, riasztó szerelés és távfelügyelet Madárhegy


Újépítés? házába, lakásába riasztót tervezünk, szerelünk, távfelügyeletet biztosítunk a Madárhegyen. Percek alatt elérjük a Kányakapu utcát, a Rupphegyi utat és környéket.

Bővebben a távfelügyeletről

Vadkárok madárhegyen


A budai telkek egyik nagy varázsa a természet, az erdő-mező közelsége. Így van ez Madárhegy tekintetében is. Az itt élő vadállatok, főleg a vaddisznók azonban nem mindig tolerálják az urbanizáció gyors terjeszkedését. Főleg télvíz idején előszeretettel terjesztik ki táplálék szerző körútjukat a közeli lakott területek felé. Nem jelent komoly akadályt számukra a hagyományos kerítés sem. A vaddisznó amibe be tudja akasztani az orrát azt fel is emeli, amivel megbirkózik a fogazat azt el is rágja.

A ProSec Kft. 30 éves budai jelenlétének köszönhetően kültéri védelemre épülő egyedülálló komplex távfelügyeleti megoldást kínál a vadkárok megelőzésre, detektálására illetve, enyhítésére.

A komplex védelemnek három alappillére van. A távfelügyeletre kapcsolat elektronikus kültéri védelem helyi hang és fényjelzéssel, a robusztus terepjáróval 10 percen belüli helyszínre érkező járőr pár, és hatóságokkal kialakított jó kapcsolat a gyors hatékony ügyintézés érdekében. (Önkormányzat, mezőőr, vadásztársaság, rendőrség, OKF, Biztosító társaság)

Megoldás a kültér védeleme

Madárhegy

Járőrbázisunktól átlagosan 4 percre

Vélemény Madárhegy területén nyújtott távfelügyeleti szolgáltatásunkról

Döbrei Laura - Első saját lakásunk megvásárlásánál nem volt kérdés, hogy szükségünk van e távfelgyeletre. A Prosec bázisa pár percnyire van tőlünk. Így percek alatt kiérnek és naponta többször látom a környéken "járőrözni" ?ket.

vagy

Ha a biztonságról van szó, ne érje be kevesebbel!

10 perc alatt

Maximum 10 perc alatti kivonulás a helyszínre

Szerviz 24h

Műszaki rendszerek tervezése, kivitelezése és karbantartása saját munkatársakkal

30 év

30 év tapasztalat a vagyonvédelem területén

Ajánlatunkat minden esetben egyedi, személyre szabott megoldásokat tartalmaz, amely elengedhetetlen a változó ügyféligények teljes körű kiszolgálásának érdekében.


Szolgáltatásaink

Szakértőnk visszahívja és segít választani az Ön igényeinek megfelelő szolgáltatásaink közül.


© 1990 - 2022 ProSec Biztonságtechnikai Kft. Minden jog fenntartva!Adószám: 10617308-2-43 · Cégjegyzékszám: 01 09 074494Bankszámlaszám: 11706016-20721275-00000000 · IBAN száma: HU30 1170 6016 2072 1275 0000 0000 · SWIFT kód: OTPVHUHB
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Segíthetek?