Professzionális távfelügyelet Maglódon

A ProSec Kft. 3 évtized vagyonvédelmi tapasztalatával nyújtja ügyfelei számára a legmagasabb szintű biztonsági szolgáltatásokat. Prémium elemekből álló riasztó- és kamera rendszerek tervezésével, telepítésével és karbantartásával foglalkozunk, melyeket a vagyonvédelmi üzletág olyan fontos szolgáltatásaival egészítünk ki, mint távfelügyelet, videó távfelügyelet, idős távfelügyelet, tűzátjelzés és időszakos járőrözés.
Vagyonvédelmi szolgáltatások Gyömrő teljes területén


Gyömrő a budapesti agglomerációban, azon beüll is a Monori járásban fekvő település. A környék kedvelt szabadidős célpontjai közé tartozik a Gyömrői Tófürdő, amely nyáron a fürdőzni, az év többi részében pedig a kirándulni vágyókat várja. A ProSec Kft. vállalja riasztó- és kamerarendszerek kivitelezését és távfelügyeleti szolgáltatást biztosítását Gyömrőn.
Nemzetközileg elismert riasztórendszerek


Foglalkozunk vezetékes és vezeték nélküli (Ajax, DSC, Paradox) riasztórendszerek telepítésével is, melyekre meghibásodás esetén 24 órás szerviz szolgáltatást tudunk vállalni. Minden általunk forgalmazott riasztórendszer kártya- és szolgáltató független. Évi egy alkalommal javasoljuk karbantartás elvégzését több évtizedes tapasztalattal rendelkező szerelő kollégáinkon keresztül. A riasztórendszerek a távfelügyeleti átjelzéshez szükséges GPRS modulból és a riasztóközponthoz kapcsolódó érzékelőkből állnak össze. Saját fejlesztésű OkosOtthon applikációnk használatával irányítani és felügyelni tud minden általunk forgalmazott biztonsági rendszert a távolból is, csupán egy telefonra és internetelérésre van szüksége.

Távfelügyelet és videó távfelügyelet


Gyömrőn az összes távfelügyeleti szolgáltatásunk elérhető. A hagyományos (kivonuló) távfelügyelet a köznyelvben rendőrségi riasztóként ismert szolgáltatás modern verziója. A távfelügyeleti cég a központba beérkező riasztást követően azonnal járőröket irányít a helyszínre, akik a lehető legrövidebb időn belül megkezdik a szükséges intézkedéseket a veszély elhárításának érdekében. A videó távfelügyelet annyival nyújt többet ennél, hogy egy kamerarendszer kiépítését követően a riasztást azonnal élő, képes bizonyítékokkal tudjuk megvizsgálni, ezáltal ki tudjuk szűrni a téves riasztásokat, veszélyhelyzet esetén pedig azonnal pontosítani tudjuk a riasztás körülményeit járőreink és ügyfelünk számára.


Maglód

Járőrbázisunktól átlagosan 15 percre

vagy

Ha a biztonságról van szó, ne érje be kevesebbel!

30 év

30 év tapasztalat a vagyonvédelem területén

Szerviz 24h

Műszaki rendszerek tervezése, kivitelezése és karbantartása saját munkatársakkal

Ajánlatunkat minden esetben egyedi, személyre szabott megoldásokat tartalmaz, amely elengedhetetlen a változó ügyféligények teljes körű kiszolgálásának érdekében.


Szolgáltatásaink

Szakértőnk visszahívja és segít választani az Ön igényeinek megfelelő szolgáltatásaink közül.


© 1990 - 2022 ProSec Biztonságtechnikai Kft. Minden jog fenntartva!Adószám: 10617308-2-43 · Cégjegyzékszám: 01 09 074494Bankszámlaszám: 11706016-20721275-00000000 · IBAN száma: HU30 1170 6016 2072 1275 0000 0000 · SWIFT kód: OTPVHUHB
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Segíthetek?