Prémium távfelügyeleti szolgáltatás Nagykovácsiban

Ingyenes felmérésünk alapján mindig megtaláljuk az Önnek és az ingatlana adottságainak leginkább megfelelő riasztórendszert, kamerarendszert, és a megtervezett rendszert bevált, megbízható eszközökből építjük ki - ezt több, mint három évtizedes biztonságtechnikai tapasztalatunk garantálja. A kiépített rendszerhez prémium szintű távfelügyeleti szolgáltatást is nyújtunk Nagykovácsiban:

2 fővel, terepjáróval, szerződésben vállalt 10 percen belül a helyszínre érkezünk!

További részletekért hívjon bennünket most!


Miért számít, hogy 1 fő helyett 2 járőrrel érkezünk ki riasztás esetén?
Két járőr egyértelműen hatékonyabban tud intézkedni ingatlana védelme érdekében, ráadásul az egyik járőr a kiérkezést követően azonnal tud intézkedni, míg a másik járőr parkol a járőrautóval, majd csatlakozik intézkedő társához.

Miért számít a járőrflotta minősége?
Csakis megbízható, remek terepjáró képességű flottánkkal tudjuk garantálni minden út- és időjárási körülményeket között az egyedülállóan rövid, 10 percen belüli kiérkezési időt.
Járőreink Mitsubishi L200 terepjárókat használnak, és víz, gáz valamint elektromos rendszerek zárásához szükséges felszerelést, poroltót, illetve a magasabb helyek megközelítése céljából létrát is magukkal visznek.

Miért számít, hogy 10 perc vagy 15 perc a garantált kiérkezési idő?
10 perc alatt kiérkező járőrünk nagyobb eséllyel szakít félbe egy betörést, és előz meg minden egyéb károkozást, ugyanis egy betörés általában 15-20 percig tart. Hosszabb garantált kiérkezési idővel Ön nagyobb kockázatot vállalna!


A legrövidebb kivonulási idő Nagykovácsiban


Nagykovácsi területén már a kőkorszakból származó leleteket is találtak, de a történelem viszontagságai miatt csak a török idők után indulhatott töretlen fejlődésnek az itt található település. Ma Nagykovácsit a Budai Tájvédelmi Körzet övezi, ami a falusias, családbarát nagyközség lakosainak remek túrázási lehetőséget biztosít. Munkatársaink jól ismerik a település úthálózatát, és a legrövidebb, mindössze 10 percen belüli kivonulási időt biztosítjuk Önnek!


Riasztórendszer távfelügyelettel


Ügyfeleinknek a népszerű és bevált Paradox, DSC és Ajax riasztókat telepítjük saját szerelő csapatunkkal, és a rendszerre 24 órás szerviz szolgáltatást is biztosítunk.
A Paradox és a DSC riasztók vezetékes, az Ajax riasztók vezeték nélküli csatlakozásúak, és mindegyikük kártya- és szolgáltató független riasztó átjelzőkkel rendelkezik.
Egy riasztórendszer központi eleme a riasztóközpont, ehhez kapcsolódnak az ajtó és ablak nyitásérzékelők, üvegtörés érzékelők, mozgásérzékelők, illetve a GPRS modul is, ami a távfelügyeleti kapcsolódást biztosítja.
Kamerarendszer és videó távfelügyelet


Egy biztonsági kamerarendszer - főleg videó távfelügyeleti szolgáltatás igénybe vételével - nagyon jól kiegészíti a már telepített riasztórendszert. Ha riasztás történik, kollégáink azonnal betekintenek a kamerák képébe, és ha nem téves riasztás történt, akkor megerősítik, pontosítják a riasztást és körülményeit. Ez segíti intézkedő járőreink munkáját, és Önt is pontosabban tudjuk informálni a történtekről.
Mobilalkalmazásunk használatával Ön is bármikor megtekintheti a telepített kamerák képét.
Tűzjelző távfelügyelet


A tűzesetek és a szén-monoxid mérgezés megelőzésére, a károk csökkentése érdekében jó szolgálatot tesz a távfelügyeleti rendszerbe integrált füstérzékelő, mely akár életet is menthet!
Bizonyos intézményeknek kötelező a tűzjelző rendszer tűzjelzéseit automatikusan a tűzoltóság felé továbbítani, aki kivonul a helyszínre. A tűzátjelzés biztosítását azonban csak kevés távfelügyeleti szolgáltató nyújthatja. A ProSec Kft. rendelkezik az ehhez szükséges engedélyekkel, így Nagykovácsiban ezt is tudjuk biztosítani Önnek.
További információkat itt talál a tűzjelző távfelügyelettel kapcsolatban.

További részletek a tűzjelző távfelügyeletről


Rendőrségre bekötött riasztó


Korábban valóban létezett rendőrségre bekötött riasztórendszer, de ez ma már nincs így. A rendőrség a számára bejelentett betörésekhez megy ki, kiérkezési ideje az éppen aktuális kapacitásától függ, de jellemzően jóval hosszabb idő alatt ér ki, mint egy távfelügyeleti járőr.
A ProSec a távfelügyeleti szolgáltatók között egyedülálló módon, szerződésben rögzítve, garantáltan 10 percen belül érkezik ki az Ön védett ingatlanához Nagykovácsiban. Természetesen az aktuális kivonulási idő ennél kevesebb is lehet!

Nagykovácsi

Járőrbázisunktól átlagosan 10 percre

vagy

Ha a biztonságról van szó, ne érje be kevesebbel!

30 év

30 év tapasztalat a vagyonvédelem területén

10 perc alatt

Maximum 10 perc alatti kivonulás a helyszínre

Szerviz 24h

Műszaki rendszerek tervezése, kivitelezése és karbantartása saját munkatársakkal

Ajánlatunkat minden esetben egyedi, személyre szabott megoldásokat tartalmaz, amely elengedhetetlen a változó ügyféligények teljes körű kiszolgálásának érdekében.


Szolgáltatásaink

Szakértőnk visszahívja és segít választani az Ön igényeinek megfelelő szolgáltatásaink közül.


© 1990 - 2022 ProSec Biztonságtechnikai Kft. Minden jog fenntartva!Adószám: 10617308-2-43 · Cégjegyzékszám: 01 09 074494Bankszámlaszám: 11706016-20721275-00000000 · IBAN száma: HU30 1170 6016 2072 1275 0000 0000 · SWIFT kód: OTPVHUHB
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Segíthetek?