Prémium távfelügyeleti szolgáltatás Piliscsabán

3 évtized vagyonvédelemben elöltött tapasztalatával kínáljuk ügyfeleink számára a biztonsági szolgáltatások széles palettáját. Legfontosabb szolgáltatásaink között megtalálható a távfelügyelet, videó távfelügyelet, időszakos járőrözés, tűzátjelzés és kültéri védelem. Professzionális elemekből álló riasztó- és kamera rendszerek tervezését, kivitelezését és karbantartását nyújtjuk Piliscsabán is a megszokott prémiumminőségben.
Távfelügyelet és riasztó Piliscsabán


Piliscsaba város Pest megyében található, a Pilisvörösi járásban, Budapesttől 25 km-re. 1994 és 2020 között itt volt található a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Karának kampusza. Kedvelt hétvégi célpont a település délnyugati határában fekvő Garancsi-tó. Érdeklődjön távfelügyeleti szolgáltatásainkról és riasztórendszerek kiépítéséről Piliscsaba teljes területén a ProSec-nél!
Nemzetközileg elismert riasztórendszerek


Foglalkozunk vezetékes és vezeték nélküli riasztó- és kamerarendszerek telepítésével is. Meghibásodás esetén 24 órás szerviz szolgáltatást vállalunk, karbantartási szerződés megkötése évi rendszerességgel felülvizsgáljuk riasztórendszerének műszaki állapotát.

A riasztó- és kamerarendszerek felmérését és tervezését szaktanácsadó, telepítését és szervizelését saját, nagy tapasztalattal rendelkező telepítő kollégáink végzik. Az általunk forgalmazott DSC, Paradox, Hikvision és Ajax rendszerek kivétel nélkül kártya- és szolgáltató független riasztás átjelzőkkel rendelkeznek, melyek egy esetleges szolgáltató váltás esetén sem okoznak problémát Önnek. Riasztórendszereink nyitás, mozgás- és üvegtörés érzékelőkből, a riasztó kezelőből és a GPRS modulból állnak.

Videó távfelügyelet és kamerarendszer


A ProSec hagyományos és videó távfelügyeleti szolgáltatást is kínál ügyfelei számára. Távfelügyeleti szolgáltatás esetén a riasztás jelzést beérkezően diszpécserünk azonnal a helyszínre irányítja a kivonuló járőröket, akik a helyszínre érkezve azonnal megkezdik a szükséges intézkedéseket.

A videó távfelügyelet esetén kamerarendszer telepítése szükséges a kiépített riasztórendszer mellé, így a diszpécser központban a riasztás beérkezését követően be tudunk tekinteni a kamerák képébe, rögtön kiszűrjük a téves riasztásokat és pontosítjuk a riasztás körülményeit.Piliscsaba

Járőrbázisunktól átlagosan 15 percre

vagy

Ha a biztonságról van szó, ne érje be kevesebbel!

30 év

30 év tapasztalat a vagyonvédelem területén

Szerviz 24h

Műszaki rendszerek tervezése, kivitelezése és karbantartása saját munkatársakkal

Ajánlatunkat minden esetben egyedi, személyre szabott megoldásokat tartalmaz, amely elengedhetetlen a változó ügyféligények teljes körű kiszolgálásának érdekében.


Szolgáltatásaink

Szakértőnk visszahívja és segít választani az Ön igényeinek megfelelő szolgáltatásaink közül.


© 1990 - 2022 ProSec Biztonságtechnikai Kft. Minden jog fenntartva!Adószám: 10617308-2-43 · Cégjegyzékszám: 01 09 074494Bankszámlaszám: 11706016-20721275-00000000 · IBAN száma: HU30 1170 6016 2072 1275 0000 0000 · SWIFT kód: OTPVHUHB
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Segíthetek?