Prémium távfelügyeleti szolgáltatás Pilisvörösváron

30 év vagyonvédelemben elöltött tapasztalatával ügyfeleink számára a piacon található legmagasabb szintű biztonságot kínáljuk. Legfontosabb szolgáltatásaink között megtalálható a távfelügyelet, videó távfelügyelet, élőerős őrzés, időszakos járőrözés, tűzátjelzés, kültéri védelem, idős távfelügyelet és építkezésvédelem. Professzionális elemekből álló riasztó- és kamera rendszerek tervezését, kivitelezését és karbantartását nyújtjuk Pilisvörösvár teljes területén.
Távfelügyelet és riasztó Pilisvörösváron


Pilisvörösvár Pest megyében, a 10-es főút és a Budapest-Esztergom vasútvonal mentén található. Arányaiban ebben a városban lakik Magyarország egyik legnagyobb lélekszámú német kisebbsége, éppen ezért nem meglepő módon 4 Németországban található testvérvárossal is rendelkezik. A ProSec biztonsági (riasztó, kamera) rendszerek telepítésével és távfelügyeleti szolgáltatással foglalkozik Pilisvörösvár egész területén.
Széleskörűen elismert riasztórendszerek


Vezetékes és vezeték nélküli (Ajax, Paradox, DSC és Hikvision) riasztó- és kamerarendszerek telepítésével is. Meghibásodás esetén 24 órás szervizt vállalunk, karbantartási szerződéssel pedig évente felülvizsgáljuk riasztórendszerének műszaki állapotát.

A riasztó- és kamerarendszerek felmérését és tervezését szaktanácsadó, telepítését és szervizelését minden esetben saját telepítő kollégáink végzik. Az általunk forgalmazott riasztó rendszerek kártya- és szolgáltató független riasztás átjelzőkkel vannak felszerelve, melyek egy esetleges szolgáltató váltás esetén sem okoznak problémát. Riasztórendszereink nyitás, mozgás- és üvegtörés érzékelőkből, a riasztó kezelőből és az átjelzés biztosításához szükséges GPRS modulból állnak.

Videó távfelügyelet és kamerarendszer


A ProSec többféle távfelügyeleti szolgáltatást is kínál ügyfelei számára. Kivonulásos távfelügyeleti szolgáltatás esetén a riasztás beérkezését követően diszpécserünk azonnal a helyszínre küldi a kivonuló járőröket, akik a helyszínre érkezve megkezdik a szükséges intézkedéseket a veszély elhárításának érdekében.

A videó távfelügyelet esetén kamerarendszer telepítése szükséges a kiépített riasztórendszer mellé, így a diszpécser központban a riasztás beérkezését követően be tudunk tekinteni a kamerák képébe, rögtön ellenőrizzük a riasztás körülményeit és kiszűrjük a téves riasztásokat. Szükség esetén azonnal bevonjuk a rendvédelmi szerveket.Pilisvörösvár

Járőrbázisunktól átlagosan 15 percre

vagy

Ha a biztonságról van szó, ne érje be kevesebbel!

30 év

30 év tapasztalat a vagyonvédelem területén

Szerviz 24h

Műszaki rendszerek tervezése, kivitelezése és karbantartása saját munkatársakkal

Ajánlatunkat minden esetben egyedi, személyre szabott megoldásokat tartalmaz, amely elengedhetetlen a változó ügyféligények teljes körű kiszolgálásának érdekében.


Szolgáltatásaink

Szakértőnk visszahívja és segít választani az Ön igényeinek megfelelő szolgáltatásaink közül.


© 1990 - 2022 ProSec Biztonságtechnikai Kft. Minden jog fenntartva!Adószám: 10617308-2-43 · Cégjegyzékszám: 01 09 074494Bankszámlaszám: 11706016-20721275-00000000 · IBAN száma: HU30 1170 6016 2072 1275 0000 0000 · SWIFT kód: OTPVHUHB
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Segíthetek?