Prémium távfelügyeleti szolgáltatás Pomázon

A piacon elérhető legmagasabb szintű biztonsági szolgáltatásokat nyújtjuk ügyfeleinek számára 30 évnyi tapasztalattal a hátunk mögött. Vállaljuk professzionális elemekből álló riasztó- és kamera rendszerek teljes körű kivitelezését és foglalkozunk a vagyonvédelmi üzletág olyan fontos szolgáltatásaival foglalkozunk, mint értesítéses és kivonuló távfelügyelet, videó távfelügyelet, tűz távfelügyelet, kültéri védelem, építkezésvédelem és élőerős őrzés.
Biztonsági rendszerek és távfelügyelet Pomáz teljes területén


Pomáz Pest megyei település, amely a Szentendrei járásban, a budapesti agglomerációban található, a Pilis hegység kapujában. A H5-ös HÉV-vel alig fél óra alatt elérhető Buda központjából. Kedvelt kirándulóhelyei közé tartozik a Holdvilág-árok, a Mesélő-hegy, a Gyopár-forrás, a Petőfi-kilátó, Csikóváralja és a Teleki-Wattay-kastély. A 2000-ben városi rangot kapott település teljes területén vállaljuk vagyonvédelmi rendszerek kiépítését és objektumok távfelügyeletét.
Nemzetközileg elismert biztonsági rendszerek


A vezetékes és vezeték nélküli biztonsági (riasztó- és kamerarendszerek) rendszerek tervezését és kivitelezését minden esetben több évtizedes tapasztalattal felvértezett saját kollégáink végzik.
Az általunk forgalmazott Ajax, Paradox, Hikvision és DSC rendszerek a riasztóközponthoz kapcsolódó érzékelőkből (ajtó-, ablak nyitásérzékelő; mozgásérzékelő; üvegtörés érzékelő) , a kezelőből, illetve a távfelügyeleti szolgáltatás biztosításához szükséges GPRS modulból és biztonsági kamerákból állnak.
Saját fejlesztésű mobil applikációnk segítségével bárhonnan irányítani és felügyelni tudja biztonsági rendszerét.
Amennyiben kamerarendszer segítségével szeretné emelni a biztonsági szintet, digitális (IP alapú) és analóg (Turbo HD) megoldásokat tudunk kínálni az Ön igényeinek megfelelően.

Távfelügyeleti szolgáltatások


Szolgáltatásaink között megtalálható az értesítéses távfelügyelet, a hagyományos, vagyis kivonuló távfelügyelet és a videó távfelügyeleti szolgáltatás is.
Amennyiben értesítéses távfelügyelettel rendelkezik a beérkező riasztás esetén azonnal értesítjük Önt és a megadott értesítendőket a riasztás tényéről, szükség esetén bevonjuk a rendvédelmi szerveket.
A kivonuló távfelügyelet (a köznyelvben rendőrségre bekötött riasztóként ismert) lényege, hogy a riasztás jelzés beérkezését követően diszpécserünk a helyszínre irányítja a járőröket, akik a lehető legrövidebb időn belül megkezdik a szükséges intézkedéseket a veszélyhelyzet elhárításának érdekében.Pomáz

Járőrbázisunktól átlagosan 15 percre

vagy

Ha a biztonságról van szó, ne érje be kevesebbel!

30 év

30 év tapasztalat a vagyonvédelem területén

Szerviz 24h

Műszaki rendszerek tervezése, kivitelezése és karbantartása saját munkatársakkal

Ajánlatunkat minden esetben egyedi, személyre szabott megoldásokat tartalmaz, amely elengedhetetlen a változó ügyféligények teljes körű kiszolgálásának érdekében.


Szolgáltatásaink

Szakértőnk visszahívja és segít választani az Ön igényeinek megfelelő szolgáltatásaink közül.


© 1990 - 2022 ProSec Biztonságtechnikai Kft. Minden jog fenntartva!Adószám: 10617308-2-43 · Cégjegyzékszám: 01 09 074494Bankszámlaszám: 11706016-20721275-00000000 · IBAN száma: HU30 1170 6016 2072 1275 0000 0000 · SWIFT kód: OTPVHUHB
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Segíthetek?