Riasztó- és kamerarendszer, prémium min?ség? távfelügyelet Solymáron

Több, mint három évtizedes tapasztalatunk eredményeként mindig megtaláljuk az Ön elképzeléseinek és az ingatlana adottságaink leginkább megfelelő riasztórendszer és kamerarendszer összeállítást. Ezután a kivitelezést saját csapatunk végzi, professzionális elemekből, és Solymár területén prémium szintű távfelügyeletet is biztosítunk Önnek:

2 fővel, terepjáróval, szerződésben vállalt 10 percen belül a helyszínre érkezünk!
Számít, hogy 1 fő helyett 2 járőrrel érkezünk ki a védett ingatlanhoz?
Igen, természetesen két járőr hatékonyabban intézkedik, könnyebben akadályoz meg egy betörést, illetve az egyik járőr már a kiérkezés pillanatától kezdve tud intézkedni, míg a másik járőr leparkolja a járőrautót.

Számít a járőrflotta minősége?
Igen, csak kiváló terepjáró képességű járőrautóinkkal tudjuk Önnek garantálni, hogy minden út- és időjárási viszonyok között 10 percen belül érkezünk ki a védett ingatlanhoz. Ráadásul Mitsubishi L200 típusú terepjáróinkon gáz, víz és elektromos rendszerek zárásához szükséges műszaki felszerelést, poroltót valamint létrát is magukkal visznek járőreink.

Számít, hogy 10 perc, 15 perc vagy 30 perc a kiérkezési idő?
Igen, 10 perc alatt kiérkező járőrünk nagyobb eséllyel szakítja félbe a betörést, és előzi meg a nagyobb kár okozását, ugyanis egy betörés jellemzően 15-20 percig tart. Egy hosszabb kiérkezési idővel Ön nagyobb kockázatot vállalna.


Kiváló helyismeret és a legrövidebb kiérkezési idő Solymáron


Solymár Budapesttel határos, attól északnyugatra fekszik. Az évezredek óta lakott terület gyönyörű tájon terül el, részben a Budai Tájvédelmi Körzet területén. Budapest közvetlen közelségének köszönhetően pedig a fővárosi forgatag is könnyen elérhető.
Riasztórendszer és biztonsági kamerarendszer telepítését saját csapatunk végzi, járőreink több évtizedes helyismerettel rendelkeznek Solymáron. Riasztás esetén a távfelügyeleti szolgáltatók között egyedülálló módon, szerződésben vállaltan maximum 10 perc alatt kiérkezünk az Ön védett címére.


Riasztórendszer és távfelügyelete


Egy riasztórendszer alapja a riasztóközpont, melyhez vezetékes vagy vezeték nélküli módon csatlakoznak az ajtó és ablak nyitásérzékelők, üvegtörés érzékelők és mozgásérzékelők, valamint a távfelügyeleti kapcsolatot biztosító GPRS modul.
Saját szerelő csapatunkkal csak kipróbált és megbízható, valamint kártya- és szolgáltató független riasztás átjelzőkkel rendelkező rendszereket építünk ki, és ezekre 24 órás szerviz szolgáltatást biztosítunk.
Vezetékes rendszerek közül a Paradox és DSC riasztókat, vezeték nélküli rendszerek közül az Ajax riasztókat telepítjük ügyfeleinknek.
Kamerarendszer videó távfelügyelettel


Riasztórendszer telepítése mellett kamerarendszer kiépítésével és videó távfelügyeleti szolgáltatással magasabb szintű védelmet biztosítunk ingatlana számára, és a kamerák élőképét Ön is bármikor megtekintheti mobilalkalmazásunk használatával.
Riasztás esetén kollégáink betekintenek a kameraképekbe, ki tudnak zárni egy esetleges téves riasztást, pontosítják a riasztás körülményeit. Így hasznos plusz információkkal tudjuk ellátni az intézkedő járőröket, és Önnek is pontos információkat tudunk átadni.
Tűzjelző távfelügyelet


Tűzesetek és szén-monoxid mérgezés megelőzésére, a károk és veszélyek csökkentésére jó megoldás a tűzjelző távfelügyelet.
Speciális terület, és külön engedélyhez kötött a tűzátjelzés biztosítása, amit a ProSec Kft. is tud biztosítani Önnek. Bővebb információkat itt talál a tűzjelző távfelügyeletről.
Rendőrségi távfelügyelet


Korábban valóban létezett a rendőrségre bekötött riasztó fogalma, ez azonban már nincs így. A rendőrség a számára bejelentett betörések esetén kapacitásától függően érkezik ki, általában többszörös idő alatt, mint egy távfelügyeleti járőr.
A ProSec a távfelügyeleti cégek között egyedülálló módon garantál 10 perces kivonulási időt Solymáron, ami természetesen a gyakorlatban kevesebb is lehet.

Solymár

Járőrbázisunktól átlagosan 10 percre

vagy

Ha a biztonságról van szó, ne érje be kevesebbel!

30 év

30 év tapasztalat a vagyonvédelem területén

10 perc alatt

Maximum 10 perc alatti kivonulás a helyszínre

Szerviz 24h

Műszaki rendszerek tervezése, kivitelezése és karbantartása saját munkatársakkal

Ajánlatunkat minden esetben egyedi, személyre szabott megoldásokat tartalmaz, amely elengedhetetlen a változó ügyféligények teljes körű kiszolgálásának érdekében.


Szolgáltatásaink

Szakértőnk visszahívja és segít választani az Ön igényeinek megfelelő szolgáltatásaink közül.


© 1990 - 2022 ProSec Biztonságtechnikai Kft. Minden jog fenntartva!Adószám: 10617308-2-43 · Cégjegyzékszám: 01 09 074494Bankszámlaszám: 11706016-20721275-00000000 · IBAN száma: HU30 1170 6016 2072 1275 0000 0000 · SWIFT kód: OTPVHUHB
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Segíthetek?