Professzionális távfelügyeleti szolgáltatás Szentendrén

Prémium szintű biztonsági szolgáltatásokat nyújtunk ügyfeleinek számára 30 évnyi tapasztalattal a vagyonvédelmi piacon. Prémium elemekből álló riasztó- és kamera rendszerek teljes körű kivitelezését vállaljuk a tervezéstől a telepítésen át egészen a szervizelésig, emellett foglalkozunk a vagyonvédelmi üzletág olyan fontos szolgáltatásaival foglalkozunk, mint az értesítéses és a kivonuló távfelügyelet, tűz távfelügyelet, kültéri védelem, építkezésvédelem és preventív járőrözés.
Biztonsági rendszerek és távfelügyelet Szentendre teljes területén


Szentendre világszerte ismert Pest megyei település, a budai agglomeráció egyik művészetileg és kulturálisan legfontosabb központja, amely az egyik legkedveltebb célpontja a kikapcsolódásra vágyóknak. Fesztiválok és kulturális programok váltják egymást az év során, a feltöltődésre vágyóknak pedig tökéletes úticél a Szentendrei Japánkert, a Lajos-forrás vagy a Dömörkapu-vízesés. Rengeteg múzeuma közül kiemelkedik a Szentendrei Skanzen és a Szamos Marcipán Múzeum. A ProSec prémium távfelügyeleti szolgáltatása elérhetó Szentendre teljes területén.
Nemzetközileg elismert biztonsági rendszerek


A vezetékes és vezeték nélküli biztonsági (riasztó- és kamerarendszerek) tervezését és kivitelezését minden esetben több évtizedes tapasztalattal felvértezett saját kollégáink végzik.
Az általunk forgalmazott Ajax, Paradox, és DSC riasztó rendszerek a riasztóközponthoz kapcsolódó érzékelőkből (ajtó és ablak nyitásérzékelőkből; mozgásérzékelőkből; üvegtörés érzékelőkből), a riasztó kezelőből és a távfelügyeleti szolgáltatáshoz elengedhetetlen GPRS modulból állnak.
Saját fejlesztésű mobil applikációnk segítségével otthonától távolról is irányítani (ki- és bekapcsolni) és felügyelni tudja biztonsági rendszerét 0-24-ben.

Távfelügyelet szolgáltatások Szentendrén


Szolgáltatásaink között megtalálható az értesítéses, a kivonuló és a videó távfelügyeleti szolgáltatás is.
A kivonuló távfelügyelet (rendőrségre bekötött riasztóként is ismert) lényege, hogy a riasztás jelzés beérkezését követően diszpécserünk rögön a helyszínre küldi a kivonuló járőröket, akik azonnal megkezdik a szükséges intézkedéseket a veszélyhelyzet elhárításának érdekében.
Amennyiben kamerarendszer segítségével szeretné emelni a biztonsági szintet, digitális (IP alapú) és analóg (Turbo HD) megoldásokat tudunk kínálni az Ön igényeinek megfelelően Hikvision kamerarendszer kiépítésével, így igénybe tudja venni videó távfelügyeleti szolgáltatásunkat, amelynek segítségével 100%ban kiszűrhetőek a téves riasztások és pontosíthatók a riasztás körülményei az élő kameraképeknek köszönhetően.Szentendre

Járőrbázisunktól átlagosan 15 percre

vagy

Ha a biztonságról van szó, ne érje be kevesebbel!

30 év

30 év tapasztalat a vagyonvédelem területén

Szerviz 24h

Műszaki rendszerek tervezése, kivitelezése és karbantartása saját munkatársakkal

Ajánlatunkat minden esetben egyedi, személyre szabott megoldásokat tartalmaz, amely elengedhetetlen a változó ügyféligények teljes körű kiszolgálásának érdekében.


Szolgáltatásaink

Szakértőnk visszahívja és segít választani az Ön igényeinek megfelelő szolgáltatásaink közül.


© 1990 - 2022 ProSec Biztonságtechnikai Kft. Minden jog fenntartva!Adószám: 10617308-2-43 · Cégjegyzékszám: 01 09 074494Bankszámlaszám: 11706016-20721275-00000000 · IBAN száma: HU30 1170 6016 2072 1275 0000 0000 · SWIFT kód: OTPVHUHB
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Segíthetek?