Professzionális távfelügyeleti szolgáltatás Szigethalom teljes területén

3 évtized tapasztalattal a hátunk mögött nyújtjuk ügyfeleink számára a legmagasabb szintű biztonsági szolgáltatásokat. Kizárólag prémium elemekből álló riasztó- és kamera rendszerek kivitelezését vállaljuk a tervezéstől egészen a szervizelésig. A vagyonvédelmi legfontosabb szolgáltatásaival foglalkozunk, mint például távfelügyelet, videó távfelügyelet, élőerős őrzés és tűzátjelzés.
Távfelügyelet és riasztó Szigethalmon


Szigethalom a Csepel-szigeten, azon belül is a Szigetszentmiklósi járásban található kis ékszerdoboz. A Duna part közvetlen szomszédságában elhelyezkedő erdős terület gazdag élővilággal rendelkezik, remek lehetőséget biztosítva a kirándulni vágyóknak, a folyó partján pedig a sétányon kialakított éttermek és cukrászdák várják vendégeiket. A budapesti agglomerációra jellemző módon minden évben növekszik lakosainak száma. A ProSec vagyonvédelmi rendszerek kiépítését és távfelügyeleti szolgáltatást nyújt ügyfelei számára Szigethalom területén.


Riasztórendszerek kivitelezése


Saját szerelő csapatunk végzi a széles körben ismert Paradox, DSC és Ajax riasztórendszerek kiépítését, melyet biztonságtechnikai szaktanácsadó kollégánk tervez meg egy ingyenes helyszíni felmérés során az Ön igényeinek megfelelően.
A riasztórendszerek alapja a riasztóközpont, ehhez kapcsolódnak a különböző típusú érzékelők (ablakra és ajtóra szerelt nyitásérzékelő, mozgás érzékelő, üvegtörés érzékelő), illetve a GPRS modul, ami a távfelügyeleti kapcsolódást segíti elő.
Távolról irányítható riasztó


Saját fejlesztésű OkosOtthon mobilalkalmazásunk segítségével távolról tudja ki-és bekapcsolni riasztórendszerét, beérkező riasztás jelzés esetén pedig velünk egy időben push üzenet formájában értesül a riasztás tényéről.

Szigethalom

Járőrbázisunktól átlagosan 15 percre

vagy

Ha a biztonságról van szó, ne érje be kevesebbel!

30 év

30 év tapasztalat a vagyonvédelem területén

Szerviz 24h

Műszaki rendszerek tervezése, kivitelezése és karbantartása saját munkatársakkal

Ajánlatunkat minden esetben egyedi, személyre szabott megoldásokat tartalmaz, amely elengedhetetlen a változó ügyféligények teljes körű kiszolgálásának érdekében.


Szolgáltatásaink

Szakértőnk visszahívja és segít választani az Ön igényeinek megfelelő szolgáltatásaink közül.


© 1990 - 2022 ProSec Biztonságtechnikai Kft. Minden jog fenntartva!Adószám: 10617308-2-43 · Cégjegyzékszám: 01 09 074494Bankszámlaszám: 11706016-20721275-00000000 · IBAN száma: HU30 1170 6016 2072 1275 0000 0000 · SWIFT kód: OTPVHUHB
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Segíthetek?