Prémium távfelügyeleti szolgáltatás Szigetszentmiklóson

A ProSec Kft. a vagyonvédelmi piacon eltöltött 30 év tapasztalatával nyújtja ügyfelei számára a legmagasabb szintű biztonsági szolgáltatások széles palettáját. Professzionális elemekből álló riasztó- és kamera rendszerek teljes körű üzemeltetését vállaljuk a tervezéstől egészen a szervizelésig, illetve a vagyonvédelmi üzletág olyan szolgáltatásaival foglalkozunk, mint a kivonulásos távfelügyelet, videó távfelügyelet, időszakos járőrözés és tűzátjelzés.
Távfelügyelet és riasztó Szigetszentmiklóson


Szigetszentmiklós a dél-pesti agglomeráció legnépesebb, 40.000 ezres városa, amely a Csepel-szigeten található. A település autóval könnyen megközelíthető az M0-ás és az 51-es út irányából, HÉV-el pedig alig 30 perc alatt elérhető akár Budapest belvárosa is. Remek infrastruktúrájának köszönhetően évről évre növekszik a település lélekszáma. A ProSec riasztórendszerek teljes körű kivitelezését és távfelügyeleti szolgáltatást biztosít Szigetszentmiklós teljes területén.
Nemzetközileg elismert riasztórendszerek


Foglalkozunk vezetékes és vezeték nélküli riasztórendszerek telepítésével is, melyekre meghibásodás esetén 24 órás szerviz szolgáltatást vállalunk. A riasztórendszerek kivitelezését és szervizelését saját, nagy tapasztalattal rendelkező telepítő kollégáink végzik. Az általunk forgalmazott DSC, Paradox ás Ajax rendszerek kivétel nélkül kártya- és szolgáltató független riasztás átjelzőkkel rendelkeznek.
Riasztórendszereink a riasztóközponthoz kapcsolódó érzékelőkből (ajtó és ablak nyitásérzékelők, mozgás- és üvegtörés érzékelők), és a távfelügyeleti szolgáltatáshoz elengedhetetlen GPRS modulból állnak.
A ProSec saját fejlesztésű SmartHome alkalmazásával távolról tudja irányítani (ki- és bekapcsolni) és felügyelni (a hozzánk beérkező riasztással egyidőben push üzenetben értesítést kap a telefonján a riasztásról) riasztórendszerét, így soha többé nem kell azon aggódnia, hogy vajon aktiválta-e a riasztót, aki utoljára elment otthonról.
Videó távfelügyelet és kamerarendszer


A ProSec hagyományos (kivonulásos) és videó távfelügyeleti szolgáltatást is kínál ügyfelei számára. A távfelügyelet lényege, hogy a riasztás jelzést beérkezően diszpécserünk azonnal a helyszínre irányítja a kivonuló járőröket, akik a lehető legrövidebb időn belül megkezdik a szükséges intézkedéseket a veszély elhárításának érdekében. A videó távfelügyelet esetén kamerarendszer telepítése szükséges a kiépített riasztórendszer mellé, így a diszpécser központban a riasztás beérkezését követően rögtön be tudunk tekinteni a kamerák képébe, ezáltal ellenőrizni tudjuk a riasztás tényét és pontosítani tudjuk annak körülményeit.

Szigetszentmiklós

Járőrbázisunktól átlagosan 15 percre

vagy

Ha a biztonságról van szó, ne érje be kevesebbel!

30 év

30 év tapasztalat a vagyonvédelem területén

Szerviz 24h

Műszaki rendszerek tervezése, kivitelezése és karbantartása saját munkatársakkal

Ajánlatunkat minden esetben egyedi, személyre szabott megoldásokat tartalmaz, amely elengedhetetlen a változó ügyféligények teljes körű kiszolgálásának érdekében.


Szolgáltatásaink

Szakértőnk visszahívja és segít választani az Ön igényeinek megfelelő szolgáltatásaink közül.


© 1990 - 2022 ProSec Biztonságtechnikai Kft. Minden jog fenntartva!Adószám: 10617308-2-43 · Cégjegyzékszám: 01 09 074494Bankszámlaszám: 11706016-20721275-00000000 · IBAN száma: HU30 1170 6016 2072 1275 0000 0000 · SWIFT kód: OTPVHUHB
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Segíthetek?